Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" spēlējušais Golovkovs Angliju nomaina pret Zviedriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" spēlējušais Golovkovs Angliju nomaina pret Zviedriju
Georgs Golovkovs. Foto: iihf.com

25 gadus vecais latviešu hokejists Georgs Golovkovs, kurš iepriekšējās divas sezonas spēlēja Anglijā, pievienojies Zviedrijas trešās līgas klubam “Stromsbro”.

Pirms došanās uz Angliju Georgs Golovkovs pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas “Dinamo”. 2016./17. gada sezonā viņš 20 mačos izcēlās ar vieniem vārtiem un trim punktiem, bet, gatavojoties nākamajai sezonai, uzbrucējs iedzīvojās smagā pleca savainojumā. Tādējādi “Dinamo” rindās viņš aizvadīja tikai vienu spēli, bet vēl 12 mačos devās laukumā “Liepājas” kreklā.

Anglijā Golovkovs vispirms pārstāvēja “Milton Keynes Lightning”, un 54 spēlēs viņš guva 40 punktus, kas bija ceturtais labākais rādītājs komandā. Pēc tam Golovkovs devās uz vienu no Anglijas labākajām komandām “Nottingham Panthers”, 37 spēlēs gūstot 25 punktus. Anglijā nule tika paziņots par gaidāmās sezonas atcelšanu.

Golovkovs jaunajā komandā ir vienīgais leģionārs, bet ne vienīgais, kurš spēlējis KHL. 25 gadus vecais aizsargs Adams Deučs piedalījies 20 spēlēs Zagrebas “Medveščak” sastāvā, gūstot vienus vārtus. Viņam ir pieredze arī Zviedrijas augstākajā līgā. Deučs arī pagājušajā sezonā spēlēja “Panthers” rindās, tāpat kā Golovkovs.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyettan.se/2020/09/...

     [+] [-]

, 2020-09-16 02:00, pirms 4 gadiem
Jauki, ka izcelts, ka Golovkovs vienīgais leģis, bet varēja pieminēt, ka klubam nākamgad simtgade un cik nu EP var ticēt Golovkovs tā vēsturē ir tikai 4. leģionārs.
Un ja pieminēja Deuču, vareja pieminēt, ka Stormsbro sastāvā spēlēs visi 3 brāļi Deuči.