Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Golovkovam vārti un rezultatīva piespēle QMJHL mačā

Golovkovam vārti un rezultatīva piespēle QMJHL mačā
Georgs Golovkovs
Foto: Journal L'Express

Šajā nedēļas nogalē startē Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) jaunā sezona. Pirmās spēles aizvadīja arī Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi.

Divas uzvaras divās spēlēs izcīnīja 19 gadus vecais uzbrucējs Georgs Golovkovs un Dramondvilas "Voltigeurs", kas ar identisku rezultātu 4:1 savā laukumā uzveica "Huskies" un "Foreurs" hokejistus. Ja pret "Huskies" Golovkovs ar punktiem neizcēlās, tad šonakt pret "Foreurs" bija viens no labākajiem savā komandā.

Latvijas hokejists spēlēja pirmajā maiņā un pirmā perioda vidū vairākumā atklāja spēles rezultātu. Četras minūtes vēlāk pēc Golovkova piespēles vairākumā Dramondvila dubultoja savu pārsvaru. Latvijas uzbrucējs bija laukumā visos četros "Voltigeurs" gūtajos vārtos (trīs no tiem – vairākumā), nopelnot pozitīvu koeficientu +1. Latvieša kontā trīs metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un neveiksme vienīgajā iemetienā.

Divus mačus aizvadīja arī 20 gadus vecā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētais Blenvilas – Buābriānas "Armada". Pagājušās sezonas pusfinālists "Armada" pirmajā mačā ar 0:4 piekāpās "Drakkar", bet otrajā spēlē ar 1:2 pēcspēles metienos zaudēja "Sagueneens". Jevpalovs gan spēlēs nepiedalījās, jo atrodas "Flyers" jauno hokejistu treniņnometnē.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network