Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Muštukovam "sausā" spēle, Kontinentālo kausu trešo reizi izcīna "Yunost"

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Muštukovam "sausā" spēle, Kontinentālo kausu trešo reizi izcīna "Yunost"
Ervīns Muštukovs aizvadīja "sauso" spēli
http://continental-cup2018-final.iihf.hockey/

IIHF Kontinentālā kausa izcīņas finālturnīrā “sauso” spēli aizvadīja latviešu vārtsargs Ervīns Muštukovs, sekmējot sava Lielbritānijas kluba Šefildas “Steelers” uzvaru pār Itālijas “Ritten Sport” vienību (2:0). “Steelers” turnīru pabeidza trešajā vietā. Savukārt par sacensību uzvarētājiem kļuva mājinieki, Baltkrievijas kluba Minskas “Yunost” hokejisti, izšķirošajā spēlē ar 5:2 pārspējot Astanas “Nomad” no Kazahstānas. “Yunost” Kontinentālo kausu izcīnīja jau trešo reizi, kas līdz šim nevienam klubam nebija pa spēkam.

Šefildas “Steelers” finālturnīra pirmajos divos mačos cieta neveiksmes, vispirms ar 1:5 zaudējot “Nomad” vienībai, bet dienu vēlāk sīvā cīņā tomēr atzīstot “Yunost” pārākumu (4:5). Itālijas “Ritten Sport” divos mačos arī cieta divus zaudējumus, taču spēja izcīnīt punktu mačā pret “Nomad”, piekāpjoties pēcspēles metienu sērijā ar 2:3.

Turnīra pēdējā mačā, kas kļuvis par dueli par trešo vietu, “Steelers” hokejisti bija labāki, uzvarot ar 2:0, savukārt Muštukovam aizvadot “sauso” spēli. Latviešu vārtsargs atvairīja visus 25 pretinieku metienus.Panākumu "Steelers" nokārtoja zviedru hokejisti. Rezultātu pirmās trešdaļas 16. minūtē atklāja Andreass Jemtins, realizējot skaitlisko pārsvaru. Savukārt otrās trešdaļas 14. minūtē Jūnass Vesterlings “Steelers” pārsvaru dubultoja.

Izšķirošajā spēlē par trofeju finālturnīra saimnieki Minskas “Yunost” mērojās spēkiem ar Kazahstānas klubu “Nomad”. Jau spēles ceturtajā minūtē minskieši atklāja rezultātu, skaitliskajā vairākumā precīzi metot Pāvelam Razvadovskim (1:0). “Nomad” 14. minūtē realizēja divu spēlētāju pārsvaru, Valērijam Gurinam panākot 1:1. Savukārt 13 sekundes pirms trešdaļas beigām, arī spēlējot piecatā pret trim sāncenšiem, “Yunost” vadībā no jauna izvirzīja Konstantīns Zaharovs (2:1).

Spēles otrajā periodā “Yunost” pievienoja vēl divus vārtus, precīzi metot Aleksejam Jefimenko un Pāvelam Razvadovskim (viņam pēdējā mačā 2+1). Trešās trešdaļas sākumā vēl šosezon KHL Astanas “Barys” rindās spēlējošais Ņikita Mihailis “Nomad” labā vienus vārtus atguva (4:2), savukārt trešdaļas vidū punktu “Yunost” uzvarau pretuzbrukumā pielika Maksims Parfejevecs – 5:2 “Yunost” uzvara.

“Yunost” par IIHF Kontinentālā kausa īpašnieci kļuva trešo reizi sacensību vēsturē. Minskas klubs triumfēja arī 2007. un 2011. gadā, turklāt 2011. gadā finālturnīrs arī risinājās Minskā. Sākot ar 1997./98.gada sezonu, kopš tiek rīkots turnīrs, nevienam klubam nebija pa spēkam trofeju izcīnīt trīs reizes.

IIHF Kontinentālā kausa izcīņas finālturnīrs

SpēleRezultāts/Datums
Steelers – Ritten Sport2:0
Yunost – Nomad5:2

Kopvērtējums

Poz.KomandaSp.UZVārtiPunkti
1.Yunost33012:79
2.Nomad32110:85
3.Steelers3127:103
4.Ritten Sport3033:71

Izmantotie resursi:
Final Round F - CCF - International Ice Hockey...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-14 20:44, pirms 6 gadiem
IIHF var atviegloti nopūsties - kazahi nevinnēja un Rietumeiropas ČL klubiem nebūs nākamsezon uz Astanu jābraukā

  -2 [+] [-]

, 2018-01-14 21:05, pirms 6 gadiem
Nepiestāv vienam no sportacentrs lielākajiem antiņiem analizēt ko IIHF var un ko nevar...

  +4 [+] [-]

, 2018-01-14 21:10, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Nepiestāv vienam no sportacentrs lielākajiem antiņiem analizēt ko IIHF var un ko nevar...
Tu pa sevi spried?

  +2 [+] [-]

, 2018-01-14 23:48, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: IIHF var atviegloti nopūsties - kazahi nevinnēja un Rietumeiropas ČL klubiem nebūs nākamsezon uz Astanu jābraukā
ČL jau kādu laiku atpakaļ paziņoja, ka gadījumā, ja uzvarēs kazahi vai itāļi, ČL viņi nspēlēs, bet vietā atbilstoši līgu reitingam tiks uzaicināts otrs klubs no Slovākijas.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-15 00:22, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Tu pa sevi spried?
Ja cilvēks nespēj atšķirt vārdu pa un par lietošanas nozīmi, viņš ir vai nu analfabēts vai cittautietis! Tavā gadījumā visdrīzāk abi divi.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 01:28, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Ja cilvēks nespēj atšķirt vārdu pa un par lietošanas nozīmi, viņš ir vai nu analfabēts vai cittautietis! Tavā gadījumā visdrīzāk abi divi.
Ja turpināsi šādiem sīkumiem pievērst lielu uzmanību ātri vecs paliksi.Šis nav pareizrakstības portals, galvenais lai domu saprot, cik ļoti retardēts idiots Tu esi

     [+] [-]

, 2018-01-15 18:33, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Ja turpināsi šādiem sīkumiem pievērst lielu uzmanību ātri vecs paliksi.Šis nav pareizrakstības portals, galvenais lai domu saprot, cik ļoti retardēts idiots Tu esi
Ja indivīds neprot rakstīt, tad arī domu saprast nevar, tikai konstatēt viņa idiotisma pakāpi, kā attiecībā uz tevi.