Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jānis Andersons spēlēs Čehijas pirmajā līgā

Jānis Andersons spēlēs Čehijas pirmajā līgā
Jānis Andersons
Foto: Romāns Kokšarovs

Latvijas hokeja izlases aizsargs Jānis Andersons nākamajā sezonā pārstāvēs Čehijas pirmās (pēc spēka - otrās) līgas klubu "Dukla Jihlava", liecina informācija aģentūras "Prime Athlete Management" mājas lapā. Aizvadītajā gadā "Dukla Jihlava" ierindojās sestajā vietā pirmās līgas noslēguma tabulā.

Jāņa Andersona aģenta Raivja Ušacka komentārs: "Jānis "Prime" aģentūrai pievienojās nesen, daudzi KHL klubi bija jau nokomplektējušies, bet domāju, ka "Jihlava" klubs ir solis uz priekšu. Turklāt Jānis ļoti labi pārvalda čehu valodu, kas ir liels pluss viņam. Lai izdodas Jānim šī sezona."

Pats Andersons izsakās par gaidāmo sezonu: "Priecājos atgriezties Čehijā pēc Ukrainas. Šajā sezonā spēlēšu Jihlavas kluba sastāvā, bet joprojām man spēkā līgums ar Čehijas Ekstralīgas komandu "Triņec", kas nozīmē, ka klubam ir tiesības mani iznomāt vai ļaut kādam citam klubam izpirkt pret kompensāciju. Nākotnes mērķis ir spēlēt KHL un noteikti pacīnīties par vietu Latvijas izlases sastāvā, un nostabilizēties kā pamatsastāva spēlētājam. Trenēšos un spēlēšu, lai sasniegtu savus mērķus un mani uzaicinātu uz izlasi."

Aizvadītajā sezonā 26 gadus vecais Andersons spēlēja Ukrainā, kur pārstāvēja Kijevas "Kompanion". 33 spēlēs (gan regulārajā sezonā, gan izslēgšanas spēlēs) Latvijas aizsargs izcēlās ar četriem punktiem. Savas karjeras laikā aizsargs ir aizvadījis arī 10 mačus Rīgas "Dinamo" sastāvā.

Tāpat Andersons Latvijas valstsvienības sastāvā piedalījās arī šī gada pasaules čempionātā. 7 spēlēs aizsargs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli un četrām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
PRIME Athlete Management - Your sports agency
Home
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-13 19:47, pirms 11 gadiem
Domājams, ka labāks līmenis kā Ukrainā, vēl nekas nav dzirdēts par J.Rēdlihu !?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-13 21:50, pirms 11 gadiem
Easton77 rakstīja: Domājams, ka labāks līmenis kā Ukrainā, vēl nekas nav dzirdēts par J.Rēdlihu !?
domājams, ka labāk par Ukrainu ir tikai finansiālā stabilitāte (cerams) un pats vārds "Čehija"...

     [+] [-]

, 2013-08-13 21:50, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Pieticīgi, bet ne slikti!
labi arī ne...

  +2 [+] [-]

, 2013-08-13 23:12, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: domājams, ka labāk par Ukrainu ir tikai finansiālā stabilitāte (cerams) un pats vārds "Čehija"...
...jāņem vērā, ka Čehija viņam ir otrās mājas tīri privātu iemeslu dēļ