Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

K.Tambijevam trīs rezultatīvas piespēles MHL mačā

K.Tambijevam trīs rezultatīvas piespēles MHL mačā
Kirils Tambijevs
Foto: www.dinamoriga.lv

Rezultatīvu maču 12.februāra vakarā aizvadījis uzbrucējs Kirils Tambijevs, kurš rezultatīvi piespēlēja trijos vārtu guvumos, tomēr nespēja glābt Sanktpēterburgas "Dynamo" no zaudējuma Čerepovecas "Almaz" (4:5).

Krievija

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās Penzas "Dizel" uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, palīdzot savai komandai ar 4:2 uzveikt Ņeftekamskas "Toros", kuru pārstāv uzbrucēji Kaspars Saulietis un Artūrs Mickevičs.

A.Ozoliņš (26 spēlēs 4+13) spēlēja nedaudz vairāk kā 18 minūtes (18:07), izdarīja vienu metienu pa vārtiem un uzvarēja astoņos iemetienos (no 17). Saulietis (41 spēlē 10+14) 14 minūtēs un 26 sekundēs tika pie negatīva koeficienta -2, savukārt Mickevičam (38 spēlēs 6+4) nepilnās deviņās minūtēs (8:44) viens metiens pa vārtiem un koeficients -1.

Citā spēlē aizsargs Aleksandrs Jerofejevs un Almetjevskas "Neftyanik" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Saratovas "Kristall". Nedaudz vairāk kā 19 minūšu laikā (19:08) Jerofejevs (39 spēlēs 0+9) izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Jaunatnes hokeja līgā (MHL) Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 4:5 piekāpās Čerepovecas "Almaz". Latvijas uzbrucējs Kirils Tambijevs (33 spēlēs 10+37) zaudētāju rindās izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm, pozitīvu koeficientu +2, divām soda minūtēm, vienu metienu pa vārtiem un uzvaru vienīgajā iemetienā.

Pie punkta tika arī Kirovo-Čepeckas "Olimpiya" uzbrucējs Deniss Baškatovs, kurš izdarīja rezultatīvu piespēli zaudējumā Ufas "Tolpar" (2:7). Baškatova (43 spēlēs 5+13) kontā arī koeficients -2, viens metiens pa vārtiem un 13 uzvarēti iemetieni (no 21).

Somija

"Mestis" (pēc spēka – otrā līga) spēlē zaudējumu piedzīvoja Latvijas hokejistu kvarteta pārstāvētais klubs "Jokipojat", kas ar 2:3 piekāpās "Hokki". Mačam bija pieteikti visi četri Latvijas spēlētāji – Raimonds Vilkoits (45 spēlēs 6+6), Miks Lipsbergs (40 spēlēs 4+15), Elvijs Biezais (41 spēlē 7+12) un Edgars Dīķis (35 spēlēs 1+7), tomēr viņi palika bez punktiem.

Nīderlande

Nīderlandes hokeja čempionātā kārtējo smago zaudējumu piedzīvoja Latvijas hokejistu pārstāvētais klubs Eindhovenas "Kemphanen", kas ar 1:9 atzina Hērenvenas "Flyers" pārākumu. Vienīgo vārtu guvumā ar piespēlēm piedalījās uzbrucējs Toms Zeltiņš (20 spēlēs 5+15) un aizsargs Jānis Brakšs (32 spēlēs 5+13), bet mačam bija pieteikts arī aizsargs Raimonds Tūbelis (32 spēlēs 2+12).

Francija

Francijas pirmās divīzijas (pēc spēka – otrā līga) mačā neveiksmi piedzīvoja aizsarga Aleksandra Galkina pārstāvētais klubs "Scorpions", kas ar 3:5 piekāpās "Les Bisons". Galkins (21 spēlē 2+13) palika bez punktiem, bet izcēlās ar pozitīvu koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
Mestis
Pointstreak Sports Technologies - The Leader...
Nederlandse IJshockey Bond

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-13 10:18, pirms 10 gadiem
Tambijevs pēc punktiem spēlē ir MHL TOP līmenī, tikai tas, ka viņam ir daudz mazāk spēļu nekā līderiem, bet visā visumā - viens no jaudīgākajiem MHL hokejistiem uz šo brīdi.

Cita lieta, ka viņam ir jau 22 gadi un tā nav labā ziņa, ka šādā vecumā vēl aizvien, lai arī ļoti labi, bet spēlē MHL. Kaut gan - labāk MHL un būt KHL sistēmā, nekā braukt uz kādu Eiropas minorlīgu, tādējādi faktiski slēdzot sev visus ceļus (vismaz pārskatāmā nākotnē) tajā pašā KHL sistēmā atgriezties.