Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Voris palīdz pārtraukt četru zaudējumu sēriju Dānijā, Bindulis debitē Krēfeldē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Voris palīdz pārtraukt četru zaudējumu sēriju Dānijā, Bindulis debitē Krēfeldē
Jānis Voris. Foto: mightybulls.dk

Dānijas "Metal Ligaen" čempionātā četru neveiksmju sēriju pārtraukusi Redovres "Mighty Bulls", kas savā laukumā ar Jāni Vori vārtos ar rezultātu 5:3 pieveica Odenses "Bulldogs".

20 gadus vecais latviešu vārtsargs šovakar atvairīja 27 no 30 pretinieku metieniem. "Mighty Bulls" sastāvā ar "hat-trick" izcēlās amerikānis Trevors Čīks. Dānijas čempionāta kopvērtējumā Redovres vienība ar 13 spēlēs nopelnītiem 12,5 punktiem nosargāja priekšpēdējo - astoto - vietu.

Vācijas pirmssezonas "MagentaSport" kausa izcīņas pirmajā spēlē no Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" aizlienētais aizsargs Kristofers Bindulis debitēja Krēfeldes "Pinguine" rindās, viņa komandai viesos ar 1:3 piekāpjoties Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins". 25 gadus vecais hokejists cīnījās Krēfeldes pirmajā maiņā, laukumā pavadot 19:08 minūtes un šajā laikā nopelnot divas soda minūtes.

Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā piekto uzvaru piecās spēlēs izcīnīja cita aizsarga Gunta Galviņa (uz ledus atradās 17:09 minūtes) Tršinecas "Oceláři", izbraukumā ar 3:1 pieveicot Liberecas "Bílí Tygři". Citā Čehijas čempionāta spēlē uzbrucējs Māris Bičevskis nospēlētajās 15 minūtēs un 38 sekundēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un uzvarēja septiņos no 14 iemetieniem, palīdzot "Mlada Boleslav" mājās ar 2:1 pārspēt aizsarga Ralfa Freiberga (spēlēja 17:17 minūtes) Brno "Kometa" vienību.

Čehijas līgas turnīra tabulā "Oceláři" ar 14 punktiem pakāpās uz ceturto vietu, "Mlada Boleslav" ar 11 punktiem salabāja septīto pozīciju, bet "Kometa" ar trīs punktiem atrodas 11. vietā.

Izmantotie resursi:
https://metalligaen.dk/livescore/
https://hokej.cz/
https://www.penny-del.org/event/pin...

  +2 [+] [-]

, 2020-11-12 02:16, pirms 3 gadiem
"Vācijas pirmssezonas "MagentaSport" kausa izcīņas pirmajā spēlē no Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" aizlienētais aizsargs Kristofers Bindulis debitēja Krēfeldes "Pinguine" rindās"

Autor, ja tiešām nejēdz, nezini, vai neatceries, tad iesaku tev portālu eliteprospects.com, kur tu vari apskatīties pirms raksti muļķības. Bindulis nav "aizlienēts", viņam līgums ar Caps sistēmu ir beidzies un ir pilntiesīgs Krēfeldes hokejists.

     [+] [-]

, 2020-11-12 13:13, pirms 3 gadiem
Čehijā gan iet sīvi!
Ocelari 5 uzvaras 5 spēlēs un tikai 4 vieta (...piekto uzvaru piecās spēlēs izcīnīja cita aizsarga Gunta Galviņa...).

Ja nu vienīgi stipri mazāks spēłu skaits kā citiem.