Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim divas piespēles Baltkrievijā, Merzļikins atvaira 94% metienu

Krišs Upenieks

Brahmanim divas piespēles Baltkrievijā, Merzļikins atvaira 94% metienu
Elvis Merzļikins
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejisti aizvadījuši spēles dažādās Eiropas hokeja līgās. Edijs Brahmanis divus rezultativitātes punktus ieguvis Baltkrievijā, bet Šveices NLA čempionātā vārtsargs Elvis Merzļikins komandas uzvarā atvairījis 94 procentus pretinieku izdarīto metienu pa ''Lugano'' vārtiem.

Šveices NLA čempionātā Elvja Merzļikina ''Lugano'' ar 6:2 sagrāva ''Ambri-Piotta''. Elvis atvairīja 32 no 34 pretinieku izpildītajiem metieniem jeb 94.12%. Ivara Punnenova ''SCL Tigers'' ar 2:4 zaudēja vietējai Bernes komandai. Ivars šoreiz palika uz rezervistu soliņa.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā jeb VHL Alekseja Širokova Almetjevskas ''Neftyannik'' ar 2:3 viesos piekāpās Sanktpēterburgas ''SKA-Neva''. Aleksejs ir Almetjevskas komandas kapteinis. 35 gadus vecais hokejists uz ledus pavadīja 12:18 minūtes, uzvarēja septiņus no desmit iemetieniem, izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja četras soda minūtes.

Baltkrievijas Ekstralīgā Maksima Širokova un Elvija Biezā Grodņas ''Neman'' ar 2:4 viesos zaudēja Minskas ''Yunost''. Maksims izcēlās ar divu minūšu sodu un neitrālu lietderības koeficientu, bet Elvijam šajā spēlē divi metieni pa vārtiem un arī neitrāla lietderība.

Citā Baltkrievijas čempionāta spēlē uzbrucēja Edija Brahmaņa pārstāvētā Gomeļa ar 4:0 viesos viegli apspēlēja ''Dinamo-Molodechno''. Brahmanis atdeva rezultatīvu piespēli gan komandas pirmajā, gan otrajā vārtu guvumā. Edijam arī viens metiens pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens.

Dānijas spēcīgākajā čempionātā jeb ''Metal Ligaen'' Roberts Jekimovs un Herningas ''Blue Fox'' ar 3:2 izbraukumā pieveica Alborgas ''Pirates''. Jekimovs spēlēja savas komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, taču šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Bez Maksima Ponomarenko sastāvā Norvēģijas augstākajā līgā turpina cīnīties ''Lorenskog'', kas ar 3:1 savā laukumā pieveica ''Stjernen'' hokejistus. Kamēr Ponomarenko ārstē savainojumu, norvēģu klubs piesaistījis citu latviešu spēlētāju Robertu Mamciču. Līdz šim 1995. gadā dzimušais Roberts spēlēja Norvēģijas 2. līgā, bet tagad uz īres nosacījumiem no ''Hasle/Løren'' vienības piesaistīts ''Lorenskog''. Otrajā spēlē komandas sastāvā Roberts spēlēja trešajā aizsargu pārī.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Hockey.by
Hockey.by
metalligaen.dk
Game | Swiss Ice Hockey Federation

     [+] [-]

, 2016-12-12 10:59, pirms 7 gadiem
«Гомель» побеждает «Динамо» - 0:4 (видео). ХК...
Izskatās,ka otrie gūtie vārti tīri Brahmanim nevis piespēle!?