Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksna rezultatīvs Kazahstānas derbijā, Bukartam pārtrūkst septiņu uzvaru sērija

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siksna rezultatīvs Kazahstānas derbijā, Bukartam pārtrūkst septiņu uzvaru sērija
Karagandas "Saryarka" kapteinis Edgars Siksna. Foto: vhlru.ru

Veiksmīgi Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) sezonu turpina turnīra pašreizējā čempione Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas "Saryarka", kas Kazahstānas klubu savstarpējā duelī ieguva četru vārtu pārsvaru un ar 4:3 pārspēja Ustjkamenogorskas "Kazzinc Torpedo".

Aizsargs Edgars Siksna "Saryarka" sastāvā laukumā bija 17:36 minūtes, rezultatīvi asistējot un tādējādi izceļoties ar piekto (2+3) rezultativitātes punktu šosezon. Latvieša rēķinā arī četri metieni pa vārtiem un lietderības koeficients +1. "Saryarka" labā ar hat-trick atzīmējās Dmitrijs Mihailovs.

Līdz ar to "Saryarka" ar 16 punktiem pakāpās uz VHL 2. grupas astoto vietu. Savukārt 1. grupas 16. pozīcijā ar deviņiem punktiem palikusi Grigorija Panteļejeva trenētā "Rostov", kas šodien ar 1:5 kapitulēja Almetjevskas "Neftyanik" priekšā.

Vācijas hokeja līgā (DEL) septiņu panākumu sērija šovakar beidzās uzbrucēja Riharda Bukarta (11:34 minūtēs izdarīja vienu metienu un nopelnīja +/- rādītāju -1) "Düsseldorfer EG", mājiniekiem ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā atzīstot Ingolštates "ERC" pārākumu. "Düsseldorfer EG" ar 18 punktiem DEL kopvērtējumā ir ceturtā.

Lielbritānijas Elites līgā zaudējumu ļoti jautrā cīņā piedzīvoja uzbrucēja Egila Kalna Dandī "Stars", izbraukumā ar 6:8 piekāpjoties IIHF Čempionu līgas komandai Kārdifas "Devils". Latvietis veica divas rezultatīvas piespēles, savu šās sezonas punktu ražu palielinot līdz septiņiem (4+3).

Visbeidzot zaudējumus Norvēģijas čempionātā piedzīvojušas aizsargu Maksima Ponomarenko un Kalvja Ozola pārstāvētās pastarītes. Ponomarenko "Stjernen" ar 3:6 zaudēja valsts čempionei "Frisk Asker", kamēr Ozola Narvīkas "Arctic Eagles" viesos izlaida divu vārtu pārsvaru, ar 2:3 piekāpjoties Manglerūdas "Star".

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.del.org/event/duesseldo...