Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Uguņošana savstarpējā mačā: Balceram 2+2 un pirmās zvaigznes gods, Jevpalovam 1+1

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Uguņošana savstarpējā mačā: Balceram 2+2 un pirmās zvaigznes gods, Jevpalovam 1+1
Rūdolfs Balcers atzīmē vārtus. Foto: Belleville Senators

Amerikas Hokeja līgā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Belvilas "Senators", kas savā laukumā ar 7:2 sakāva Lavālas "Rocket", un lielisku maču aizvadīja uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš sakrāja četrus rezultativitātes punktus.

AHL

Rezultātu piektajā minūtē atklāja "Rocket", un to paveikt ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Ņikita Jevpalovs. Taču tikai 31 sekundi vēlāk "Senators" realizēja vairākumu un panāca izlīdzinājumu, un precīzs bija Rūdolfs Balcers. Viņam tie bija astotie vārti sezonā. Otrās trešdaļas ievadā "Senators" izvirzījās vadībā ar 2:1, un Balceram rezultatīva piespēle.

Trīs minūtes pirms otrās trešdaļas noslēguma "Senators" pārsvars sasniedza 6:1, otros vārtus mačā gūstot Balceram. Noslēdzošajā trešdaļā Jevpalova rezultatīvais metiens "Rocket" deficītu samazināja, tomēr mājinieki vēlreiz ātri atbildēja ar vārtiem, Balceram nopelnot ceturto punktu mačā – 7:2.

Balcers izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Jevpalovam arī divi metieni un +1, un viņš bija viens no tikai diviem spēlētājiem "Rocket" rindās, kuriem pozitīva lietderība. Balcera kontā šajā sezonā 9+8, kamēr Jevpalovs sakrājis 4+2. Balcers pagājušajā sezonā divreiz aizvadīja trīs punktu mačus, šajā sezonā viņam viena šāda spēle, bet četru punktu mačs – pirmoreiz profesionāļa karjerā.

VIDEO: Balcers ar 2+2 pārspēj 1+1 sarūpējušo Jevpalovu

Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" mājās ar 1:0 pieveica Klīvlendas "Monsters", bet latviešu duelis izpalika, jo Matīss Kivlenieks maču vēroja no rezervistu soliņa. Teodors Bļugers spēlēja pirmajā maiņā, izdarīja trīs metienus un dueli pabeidza ar neitrālu lietderību.

Hēršijas "Bears" ar 0:1 piekāpās "Lehigh Valley Phantoms", bet Kristofers Bindulis nespēlēja.

ECHL

Ņūfaundlendas "Growlers" ar 5:7 atzina Rīdingas "Royals" pārākumu, lai gan pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā. Kristiāns Rubīns vienu reizi meta pa vārtiem, dueli pabeidzot ar neitrālu lietderību.

Vīlingas "Nailers" ar 4:5 piekāpās Fortveinas "Comets". Pirmajās 20 minūtēs tika iekrāts 0:4 deficīts, un atspēlēties neizdevās. Renāram Krastenbergam neitrāla lietderība.

Norfolkas "Admirals" ar 2:5 zaudēja Mančestras "Monarchs". Robertam Locānam viens metiens, neitrāla lietderība un septiņas soda minūtes – piecas par kautiņu otrās trešdaļas beigās un divas par pretinieka grūšanu apmalē noslēdzošajā trešdaļā.

USHL

Dabjūkas "Fighting Saints" ar 3:2 pieveica "Lumberjacks", uzvaras vārtus gūstot 71 sekundi pirms beigām. Verneram Eglem pirmie vārti "Fighting Saints" rindās. Viņš izdarīja divus metienus un tika pie lietderības koeficienta +1. Medisonas "Capitols" ar 2:6 piekāpās "Black Hawks". Robertam Bļugeram viens metiens, -1 koeficients un 15 soda minūtes – gan viņš, gan pretinieks par kautiņu saņēma 5+10 sodu.

  -2 [+] [-]

, 2018-12-08 09:26, pirms 5 gadiem
Tā jau prieks par Balceru, tikai baidos, ka turpinās marinēt un Pasaules čempionāts būs uz jautājuma zīmes

     [+] [-]

, 2018-12-08 09:27, pirms 5 gadiem
Lieliski! Balcers labi noārdījies, un Jevpalovam punkti abos Rockets golos.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-08 09:49, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Tā jau prieks par Balceru, tikai baidos, ka turpinās marinēt un Pasaules čempionāts būs uz jautājuma zīmes
kas un ko marinēs? Kāds sakars ar PČ?

  +2 [+] [-]

, 2018-12-08 15:44, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: kas un ko marinēs? Kāds sakars ar PČ?
Ar marinēšanu noteikti domā, nedošanu, izmēgināt spekus NHL, ņemot vērā, ka Otava ir līgas apakšgalā un Balceris ir viens no fārma līderiem. Vienīgi, paskatoties, kas ir Otavas galvenās problēmas -Balceri viņi diez vai uzskata par risinājumu. Komanda iemest prot. otavai ir caurumi vārtos un aizsardzībā.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-08 16:04, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: kas un ko marinēs? Kāds sakars ar PČ?
Tev gan grūti pielec