Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Robertam Lipsbergam mača trešās zvaigznes gods un WHL sezona galā

Rolands Eliņš

Robertam Lipsbergam mača trešās zvaigznes gods un WHL sezona galā
Roberts Lipsbergs
Foto: Stocktonthunder.com

Šonakt Rietumu hokeja līgā (WHL) ceturto zaudējumu sērijā cieta Roberta Lipsberga pārstāvētā Sietlas „Thunderbirds”, izstājoties no turpmākas cīņas izslēgšanas spēlēs.

Sērijā pret „Winterhawks” Sietlas komanda bija pratusi divreiz izvirzīties vadībā (1:0 un 2:1), taču cieta zaudējumu trīs spēlēs pēc kārtas. Šonakt „Thunderbirds” otrā perioda sākumā bija nokļuvusi iedzinējos 1:3, taču vēl līdz perioda beigām prata panākt neizšķirtu. Trešajā periodā Lipsberga komanda uzbruka daudz vairāk (metienu attiecība 15:4), taču atkal nokļuva iedzinējos un tikai 59. minūtē prata izraut papildlaiku.

Pagarinājumā bija nepieciešamas 19 minūtes, lai noskaidrotu uzvarētāju, un par to kļuva „Winterhawks” komanda. Izšķirošo vārtu zaudējuma mirklī laukumā bija arī Roberts Lipsbergs, kurš līdz ar to spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Šajā spēlē viņš rezultativitātes punktus neguva, taču tika nosaukts par spēles trešo zvaigzni. WHL sezona Lipsbergam beigusies ar sešās izslēgšanas spēlēs gūtiem diviem punktiem (1+1), bet regulārās sezonas 33 spēlēs viņš guva 36 punktus. Viņam gan vēl ir aktīvs līgums ar ECHL komandu „Thunder”, kurā viņš uzsāka sezonu, 15 spēlēs gūstot trīs punktus (2+1).

Izmantotie resursi:
WHL Network

  +1 [+] [-]

, 2015-04-08 10:59, pirms 9 gadiem
Izlasei pievienojas mazais kulda

     [+] [-]

, 2015-04-08 11:28, pirms 9 gadiem
Izlasei laikam šogad nav tik aktuāla viņa pievienošanās tagad jau 18 uzbrucēji + vēl kādi 3 būs klāt, katrā ziņā Beļavskim būs ko palauzīt galvu, kurus labāk salikt 3 un 4 maiņā!