Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Muštukovam pārliecinošs sniegums, Ķēniņš zaudē

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Muštukovam pārliecinošs sniegums, Ķēniņš zaudē
Ervīns Muštukovs
Foto: fyens.dk

Dānijas hokeja līgas finālsērijas pirmajā mačā atzīstamu sniegumu demonstrēja Ervīns Muštukovs, kurš, aizvadot sauso spēli, šovakar kaldināja Odenses "Bulldogs" uzvaru. Tanī pašā laikā, Šveices hokeja līgas finālsērijas trešajā spēlē zaudējumu piedzīvoja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions".

Odensieši finālu sāk ar uzvaru

Pirmo finālsērijas spēli pret pašreizējo Dānijas čempionvienību Herningas "Blue Fox" abas komandas aizvadīja līdzīgā cīņā. Lai gan metienu ziņā ievērojams pārsvars piederēja pretiniekiem, nepārspējams bija latviešu vārtsargs.

Otrās trešdaļas vidū mača rezultātu izdevās atklāt odensiešiem, kad precīzs bija Matiass Tinesens. Trešā perioda vidū rezultāts kļuva jau 2:0, taču noraidījumiem bagātā mača izskaņa liedza "Blue Fox" pēdējās iespējas atspēlēties.

Ervīns Muštukovs aizvadīja lielisku spēli, atvairot visus 32 pretinieku raidītos metienus (odensieši izdarīja vien 22). Līdz ar šo spēli visā play-off Ervīns atvairījis nu jau vairāk nekā 94 % pretinieku metienu. Sērijas otro spēli abas komandas aizvadīs parīt, 9. aprīlī.

Ķēniņam otrais zaudējums Šveices finālā

Jau otro zaudējumu Šveices līgas finālsērijā šovakar piedzīvoja Cīrihes "Lions" vienība, kas, piekāpjoties Bernei ar 0:3, ar 1-2 nonāca iedzinējas pozīcijā arī visā sērijā. Mačs gan bija ievērojami līdzīgāks nekā par to vēsta tā rezultāts, jo vēl trešā perioda ievadā rezultāts bija vien 1:0 berniešu labā.

Ronalds Ķēniņš maču jau ierasti aizvadīja komandas trešajā uzbrucēju virknējumā, to noslēdzot ar divām soda minūtēm, trim pa pretinieku vārtiem izdarītiem metieniem, kā arī negatīvu lietderības koeficientu "-1". Nākamo spēli abas komandas aizvadīs "Lions" skatītāju priekšā 9. aprīlī.

Izmantotie resursi:
AL-Bank Ligaen | Officielt site for Danmarks...
ZSC Lions: Welcome to the official Site of...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-08 00:21, pirms 12 gadiem
nereali stati, tak jaaicina uz izlasi beidzot

  +4 [+] [-]

, 2012-04-08 00:26, pirms 12 gadiem
R.C rakstīja: nereali stati, tak jaaicina uz izlasi beidzot
Vinš jau ir uzaicināts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-04-08 07:33, pirms 12 gadiem
Evgeni Malkin rakstīja: nav izredzes lat pret rus progznozes 8-1
Tik daudz mūsējim būs grūti iemest krievu vārtos,bet var paprovēt.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-08 08:48, pirms 12 gadiem
Muštukovs ir labs, domaaju ka Jučeram ir daudz jāaug līdz viņa līmenim

  +1 [+] [-]

, 2012-04-08 08:56, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Tik daudz mūsējim būs grūti iemest krievu vārtos,bet var paprovēt.
njaa , labi pateikts
ta jau krieviem jaasaak baidiities

  +2 [+] [-]

, 2012-04-08 10:14, pirms 12 gadiem
gachoo rakstīja: Muštukovs ir labs, domaaju ka Jučeram ir daudz jāaug līdz viņa līmenim
Pašlaik Masaļskis ir labākais,betpar otro numuru līdzīgi var kosties Muštukovs,Jučers un Raitums un viņu konkurence izlasei tik nāks par labu,jo konkurencē aug līmenis.

     [+] [-]

, 2012-04-08 10:49, pirms 12 gadiem
"Sērijas otro spēli abas komandas aizvadīs parīt, 9. aprīlī."
Parīt 9. aprīlī? Šodien taču ir 8. aprīlis.

     [+] [-]

, 2012-04-08 11:15, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Pašlaik Masaļskis ir labākais,betpar otro numuru līdzīgi var kosties Muštukovs,Jučers un Raitums un viņu konkurence izlasei tik nāks par labu,jo konkurencē aug līmenis.
Es nekādīgi nevaru saprast, ar ko Raitums tā ir izcēlies? Viņš savos gados, par 1000$ spēlē kaut kādā dirs* ellē, kamēr Muštokovs ir nonovērtēts ( pēc mana skatījuma ) spēlētājs, un ir izcils paraugs, kā jākāpj pa karjeras kāpnēm, kamēr tas tālāk par savu Kazahstan kažmarau bundurge oojooee nekur tālāk netiks.

     [+] [-]

, 2012-04-08 11:53, pirms 12 gadiem
Trendy rakstīja: Es nekādīgi nevaru saprast, ar ko Raitums tā ir izcēlies? Viņš savos gados, par 1000$ spēlē kaut kādā dirs* ellē, kamēr Muštokovs ir nonovērtēts ( pēc mana skatījuma ) spēlētājs, un ir izcils paraugs, kā jākāpj pa karjeras kāpnēm, kamēr tas tālāk par savu Kazahstan kažmarau bundurge oojooee nekur tālāk netiks.
Raitumam tai kazahstānā kontā ieskaita lielāku summu un tas arī viss