Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam piespēle, Jekimovam divas

Ozoliņam piespēle, Jekimovam divas
Roberts Jekimovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) šodien zaudējumu piedzīvoja Artūrs Ozoliņš un viņa pārstāvētā "Ermak", kas ar 1:2 atzina "Sputnik" vienības pārākumu. Ozoliņš asistēja vienīgajos vārtos. Tāpat Dānijas līgā Roberts Jekimovs rezultatīvi asistēja abos "Stars" gūtajos vārtos.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) zaudējumu piedzīvoja Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak" vienība, kas ar 1:2 piekāpās "Sputnik" vienībai. Ozoliņš spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 14:06 minūtes, kuru laikā rezultatīvi asistēja vienīgo vārtu guvumā, kā arī vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +1.

Jāatzīmē, ka Ozoliņa "Ermak" vienība ir jau nodrošinājusi sev vietu izslēgšanas spēlēs, šobrīd atrodoties piektajā pozīcijā līgā, ar 46 spēlēs sakrātiem 85 punktiem. Ozoliņš šosezon ir piedalījies visās 46 spēlēs, kurās iekrājis 24 (2+22) rezultativitātes punktus, kā arī ticis pie 32 soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +11.

Dānijas "Metal Ligaen" čempionātā zaudējumu piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "Stars", kas ar 2:6 piekāpās "Blue Fox" vienībai. Jekimovs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā,izdarot piecus metienus pa vārtiem, kā arī divas rezies rezultatīvi asistējot partnerim un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon aizvadītajās 39 spēlēs Jekimovs izcēlies ar 40 (19+21) rezultativitātes punktiem, kā arī ar desmit soda minūtēm un pozitīvu lietderību +7.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
metalligaen.dk

     [+] [-]

, 2016-02-09 10:24, pirms 8 gadiem
Ozoliņu droši var ņemt uz Rīgas Dinamo - arī neko nevar iemest.