Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Krastenbergam +1, Rubīnam pirmā spēle, starts dots USHL un NCAA

Krastenbergam +1, Rubīnam pirmā spēle, starts dots USHL un NCAA
Kristiāns Rubīns
Foto: Mārtiņš Aiše

Aizvadītajā naktī norisinājās spēles vairākās Amerikas un Kanādas junioru līgās ar Latvijas hokejistu dalību. Aizsargs Kristiāns Rubīns aizvadīja pirmo maču Rietumu hokeja līgā (WHL) šosezon, savukārt jaunā sezona tika uzsākta Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) un NCAA.

Kārtējo spēli Ontario Hokeja līgā (OHL) aizvadīja Ošavas „Generals”, kas ar 4:5 papildlaikā piekāpās Niagāras „Ice Dogs”. Renārs Krastenbergs šonakt palika bez punktiem, taču četras reizes meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šī bija sestā spēle uzbrucējam, līdzšinējos mačos Krastenbergs guvis divus vārtus, tajā skaitā „Generals” pirmos vārtus šosezon, ka arī atdevis divas piespēles.

Pirmo reizi Rietumu hokeja līgas (WHL) mačam šosezon tika pieteikts aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš palīdzēja Medsinhetas „Tigers” pieveikt Redžainas „Pats” ar 4:2. Pats aizsargs četras reizes meta pa vārtiem un palika ar neitrālo lietderību.

Šonakt tika uzsākta sezona Savienoto valstu hokeja līgā (USHL). Pirmajā spēlē „Capitols” netika galā ar „Buccaneers” – 2:6. Uzbrucējam Verneram Eglem viens metiens pa vārtiem un -1 lietderība. Šī ir jau trešā sezona aiz okeāna Liepājas hokeja skolas audzeknim. Neveiksmīgs sākums arī citam Latvijas pārstāvim šajā līgā – „Lancers” ar Erlendu Kļaviņu piekāpās „Storm” ar 1:2. Uzbrucējs uzsāka spēli pirmajā pieciniekā, vienu reizi meta pa vārtiem un palika ar neitrālu lietderību. Kļaviņš aizvada otro sezonu Ziemeļamerikā, viņa pēdējā komanda Latvijā bija HK „Rīga”.

NCAA pirmajā divīzijā norisinājās 20 spēles, dažās no kurām piedalījās Latvijas hokejisti. Eduarda Tralmaka „Univ. of Maine” papildlaikā uzvarēja „Uconn” ar 4:3. Uzbrucējs ar rezultativitāti neatzīmējās. „Umass-Lowell” ar 3:4 piekāpās „Univ. of New Hampshire”. Ēriks Zohovs netika iekļauts pieteikumā. Spēle starp „Quinnipack Univ.” un „Boston college” noslēdzās ar 1:1, Kārlis Čukste divas reizes meta pa vārtiem. „Clarkson Univ.” ar 2:1 pārspēja „Penn State Univ”. Haralds Egle šajā spēlē nepiedalījās. Mačus aizvadīja vēl daži hokejisti, informācija par viņu gaitām tiks atjaunota līdz ar spēļu protokolu publicēšanu.

Izmantotie avoti:
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network
USHL
NCAA.com – The Official Website of NCAA...
https://www.collegehockeynews.com


, 2017-10-07 08:48, pirms 7 gadiem
Autor! Verners Egle tapat kā brālis Haralds nav hokeja skolas rīga audzēkņi, bet gan Liepājas!!!
, 2017-10-07 09:51, pirms 7 gadiem
aama rakstīja: Autor! Verners Egle tapat kā brālis Haralds nav hokeja skolas rīga audzēkņi, bet gan Liepājas!!!
Paldies par labojumu
, 2017-10-07 09:52, pirms 7 gadiem
NHL šonakt arī bija spēles. Kur tad raksts? 😁
Vācijas meistarsacīkstēs triumfējusī Berlīnes "Eisbären" komanda. Foto: City-Press
1

Leduslāči nevainojami aizsargājas, Gudļevskim un Lūsiņam Vācijas līgas sudrabs

Vācijas hokeja meistarsacīkstēs desmito reizi vēsturē triumfējusi Berlīnes "Eisbären", šovakar izbraukumā ar 2:0 pieveicot vārtsarga Kristera Gudļevska un trenera Edgara Lūsiņa komandu Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
8

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.