Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna "Growlers" iekļūst ECHL Austrumu konferences finālā

Rubīna "Growlers" iekļūst ECHL Austrumu konferences finālā
Kristiāns Rubīns. Foto: Newfoundland Growlers

Kristiāna Rubīna „Growlers” sasniedza ECHL Austrumu konferences finālu, „play-off” otrās kārtas sestajā spēlē apspēlējot „Monarchs” ar 5:1, svinot uzvaru sērijā ar 4:2.

Uzvarētajā mačā latviešu aizsargs ar rezultativitāti neatzīmējās, bet maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +1. Sešās „play-off” cīņās Rubīns ticis pie vienas rezultatīvās piespēles, ka arī izdarījis astoņus metienus pa vārtiem. Konferences finālā latviešu hokejista pārstāvētā vienība spēlēs pret Floridas „Everblades”.

Tikmēr Amerikas hokeja līgā (AHL) Klivlendas „Monsters” nonākusi soļa attāluma no sezonas beigām. Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Matīsa Edmunda Kivlenieka komanda zaudēja jau trešo maču pēc kārtas pret Toronto „Marlies”, kad 6. maija pirmajās stundās atzina pretinieku pārākumu ar 0:2.

Latviešu vārtsargs nav spēlējis nedz šajā sērijā, nedz „play-off” turnīrā, bet laukumā pēdējo reizi parādījies 10. februārī, kad viņu nomainīja pēc trīs ielaistiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
ECHL
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

     [+] [-]

, 2019-05-07 09:30, pirms 5 gadiem
zel ka Rubins nebus PC...kaut gan,sastava problemas isti nav

  +1 [+] [-]

, 2019-05-07 11:50, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: zel ka Rubins nebus PC...kaut gan,sastava problemas isti nav
Tāds ražens aizsargs mums noteikti noderētu jebkurā gadījumā.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-07 15:02, pirms 5 gadiem
elanss rakstīja: zel ka Rubins nebus PC...kaut gan,sastava problemas isti nav
Rubins ir tas spēlētājs kurš noteikti aizbrauktu uz PČ. Visstabilākais jaunais aizsargs.