Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa piespēle neglābj "Lada" no zaudējuma pret VHL lejasgala komandu

Ozoliņa piespēle neglābj "Lada" no zaudējuma pret VHL lejasgala komandu
"Lada" uzbrucējs Artūrs Ozoliņš cīņā par ripu. Foto: hclada.ru

Uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētā Toljati „Lada” piedzīvoja sesto neveiksmi Augstākajā hokeja līgā (VHL) šosezon, zaudējot 25. komandai „Gornyak” ar 2:3. Latvietis atzīmējās ar piespēli savas vienības pirmajā vārtu guvumā.

Pirms šīs spēles „Lada” izcīnījusi sešas uzvaras pēc kārtas, un uz Učaliem atbrauca līdera statusā, ko apliecināja pirmajā periodā, atklājot spēles rezultātu. Ar vārtu guvumu atzīmējās Vjačeslavs Andrjušenko no Ozoliņa piespēles. Taču jau minūti vēlāk mājinieki panāca izlīdzinājumu, bet trešajā periodā arī izvirzījās vadībā. Pēc otrajiem ielaistiem vārtiem „Lada” hokejisti saņēma divus noraidījumus, ar ko krietni sarežģīja sev dzīvi. Minūti pirms pamatlaika beigām viesi mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, ielaida trešo ripu savos vārtos, bet 16 sekundes pirms sirēnas panāca 2:3.

Artūrs Ozoliņš maču uzsāka pirmajā uzbrucēju trijniekā. Šī bija 17. piespēle uzbrucējam šosezon, 30 spēlēs viņš guvis arī astoņus vārtus, un 25 punktiem viņš ir otrais rezultatīvākais spēlētājs „Lada”. Latvietis veiksmīgi darbojas iemetienos, uzvarot 52,9% gadījumos, savukārt, viņa lietderības koeficients ir +14. Lai gan Toljati piedzīvoja zaudējumu, „Lada” palika pirmajā vietā turnīra tabulā ar 51 punktu 31 spēlē.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт