Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

K.Tambijevs turpina savu rezultatīvo sēriju - šoreiz 2+1

K.Tambijevs turpina savu rezultatīvo sēriju - šoreiz 2+1
Kirils Tambijevs
Foto: www.dinamoriga.lv

Jau trešajā spēlē pēc kārtas pie trim rezultativitātes punktiem ticis uzbrucējs Kirils Tambijevs, ar diviem vārtiem un vienu piespēli piedaloties visos Sanktpēterburgas "Dinamo" vārtu guvumos. Latvijas hokejista pārstāvētais klubs gan netika panākuma, pagarinājumā ar 3:4 piekāpjoties Čerepovecas "Almaz".

Krievija

Pie panākumiem VHL turnīrā šodien tika Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Aizsargs Rolands Gritāns spēlēja Orskas "Yuzhnij Ural" trešajā aizsargu pārī, palīdzot savai komandai ar 2:1 pēcspēles metienos uzveikt Krasnojarskas "Sokol". Latvijas aizsarga kontā divas soda minūtes – šī mazākuma laikā vārtus guva Orskas hokejists Igors Kamajevs. Deviņās spēlēs "Yuzhnij Ural" sastāvā Gritāns pie punktiem vēl nav ticis.

Uzvaru pagarinājumā (5:4) izcīnīja Penzas "Dizel", kas pārspēja Tveras hokeja klubu. Spēles gaitā "Dizel" trīsreiz atspēlējās, trešajā reizē neizšķirtu (4:4) panākot piecas sekundes līdz mača pamatlaika beigām, savukārt uzvaras vārtus pagarinājumā trešajā minūtē Vladimirs Gusevs iemeta mazākumā.

"Dizel" uzbrucējs Artūrs Ozoliņš spēlei nebija pieteikts. 25 gadus vecais hokejists šīs sezonas deviņos mačos ir ticis pie četriem (2+2) punktiem.

Kārtējo rezultatīvo maču Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) aizvadīja uzbrucējs Kirils Tambijevs, tomēr viņa gūtie trīs (2+1) rezultativitātes punkti neglāba no zaudējuma Sanktpēterburgas "Dinamo", kas pagarinājumā ar 3:4 piekāpās Čerepovecas "Almaz".

21 gadu vecais K.Tambijevs astoņās MHL spēlēs ir guvis jau 16 (5+11) punktus, kas ir otrais labākais rādītājs komandā. Viņa sīvākajam konkurentam ir 18 (9+9) punkti, tomēr Aleksandrs Djaduško aizvadījis par 13 mačiem vairāk.

K.Tambijevs ar vismaz vienu punktu izcēlies septiņās no astoņām spēlēm, sausā paliekot vien 27.oktobra mačā ar HK "Rīga".

Vācija

Pirms pievienošanās Latvijas izlases treniņiem spēli Vācijas DEL2 (pēc spēka otrā līga) aizvadījis aizsargs Jānis Andersons, kura pārstāvētais klubs Hailbronas "Falken" ar 1:3 piekāpās "Fischtown Pinguins". Arī savā desmitajā spēlē J.Andersons palika bez punktiem.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
DEL 2
pointstreak.com

  -2 [+] [-]

, 2013-11-05 20:56, pirms 11 gadiem
Nebūtu Znarokiešu komandai leģionāru limits sasniegts, kas zin, varbūt dabūtu šosezon uzspēlēt KHL kā ''juniors''.

     [+] [-]

, 2013-11-05 21:01, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Nebūtu Znarokiešu komandai leģionāru limits sasniegts, kas zin, varbūt dabūtu šosezon uzspēlēt KHL kā ''juniors''.
Vai, tad St.Pēterburgas Dinamo ir kāds sakars ar Maskavas?
Maskavai MHL spēlē HK MVD

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 21:06, pirms 11 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Vai, tad St.Pēterburgas Dinamo ir kāds sakars ar Maskavas?
Maskavai MHL spēlē HK MVD
Sadarbības partneri.
Хоккейный клуб «Динамо» Санкт-Петербург является третьим представителем Молодежной хоккейной Лиги в северной столице.Он создан в 2013 году по инициативе руководства СДЮСШОР «Форвард». Клуб работает по партнерскому договору с хоккейным клубом «Динамо» Москва.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 21:11, pirms 11 gadiem
Tambijevs taču ir 1992. gads un tā gada spēlētāji var spēlēt MHL tikai "neatkarīgajās" komandās. Tāpēc jau viņš nepalika RD sistēmā, jo nebūtu, kur spēlēt ārpus lielās komandas.

     [+] [-]

, 2013-11-05 21:26, pirms 11 gadiem
Lai puisis pārspēj sencīti! Domāju, ka vecais tikai priecājas un cer, ka juniors būs labākais arī iekš RD, vai tml līmeņa komandas.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 22:10, pirms 11 gadiem
krkr rakstīja: Lai puisis pārspēj sencīti! Domāju, ka vecais tikai priecājas un cer, ka juniors būs labākais arī iekš RD, vai tml līmeņa komandas.
Nu vecais Loņa ja nemaldos ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs, bet lielāko daļu punktu salasījis pa b un c grupām. Klubu karjērā arī ņēmies pārsvarāpa somiju, dāniju un šveices otro līgu.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-05 23:39, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Tambijevs taču ir 1992. gads un tā gada spēlētāji var spēlēt MHL tikai "neatkarīgajās" komandās. Tāpēc jau viņš nepalika RD sistēmā, jo nebūtu, kur spēlēt ārpus lielās komandas.
kāpēc nebūtu? Kā vienmēr - Jokipojat

bet ja runā par Tambiku Jr. - lai džeks atvērtos, vajadzīga komanda, kura dod viņam lielu spēles laiku (uzticas) un, vēlams, vietu 1. maiņā... 4. maiņā viņš varētu vienkārši pazust... šādā razkladā būs grūti atrast komandu nākamgad...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-06 11:10, pirms 11 gadiem
extremists rakstīja: Nu vecais Loņa ja nemaldos ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs, bet lielāko daļu punktu salasījis pa b un c grupām.
Tā gluži nav, punkti dalās tieši uz pusēm.
C un B grupās - 36 (17+19),
A grupa un OS - 36 (17+19).
Pārējie punkti ir gūti kvalifikācijas turnīros un pārbaudes spēlēs.