Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram divi vārti un uzvara pret Rubīnu, Vītoliņam divi vārti junioros

Andrejs Siliņš

Balceram divi vārti un uzvara pret Rubīnu, Vītoliņam divi vārti junioros
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers naktī uz trešdienu guva divus vārtus, palīdzot "Senators" komandai Amerikas hokeja līgā (AHL) ar rezultātu 3:1 viesos apspēlēt cita latvieša Kristiāna Rubīna pārstāvēto "Marlies".

Balcers pirmoreiz izcēlās ar vārtu guvumu astotajā spēles minūtē, kad panāca 1:1. 23 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām latviešu uzbrucējs guva savus otros vārtus mačā, ļaujot viesiem nostiprināt vadību - 3:1. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās, "Senators" izcīnot piekto panākumu pēc kārtas, bet "Marlies" piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas.

Balcers kopumā mačā izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja koeficientu +1, kā arī tika nosaukts par spēles pirmo zvaigzni. Šosezon AHL 22 gadus vecais hokejists aizvadījis 26 spēles un sakrājis 30 rezultativitātes punktus - 13 vārtus un 17 piespēles. Zaudētāju rindās Balcera vienaudzis Rubīns sakrāja pozitīvu koeficientu (+1) un šosezon 33 spēlēs AHL ticis pie astoņiem (1+7) punktiem.

Austrumkrasta līgā (ECHL) "Nailers" mājās papildlaikā ar 4:3 uzveica "Mavericks", izcīnot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs. Renārs Krastenbergs uzvarētāju sastāvā izdarīja četrus metienus pa vārtiem, bet sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-2). 21 gadu vecajam uzbrucējam šosezon 38 mačos deviņi vārti un 14 piespēles.

Kvebekas junioru līgā (QMJHL) Rūdolfa Polca pārstāvētā "Foreurs" ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā viesos piekāpās "Olympiques". Polcs izdarīja četrus metienus pa vārtiem, uzvarēja vienu no diviem iemetieniem un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-2). 19 gadus vecais uzbrucējs šosezon 46 mačos guvis piecus vārtus un atdevis deviņas piespēles.

Gadu jaunākais Raimonds Vītoliņš ASV junioru līgā (USHL) guva divus vārtus, sekmējot "Stampede" uzvaru pār "Storm" ar 7:3. Vītoliņam reģistrēti arī trīs metieni pa vārtiem un koeficients +2. Ogrēnietis saņēma mača otrās zvaigznes godu. Šajā sezonā Vītoliņš aizvadījis vien sešus mačus un tagad sakrājis jau sešus punktus - četri vārti un divas piespēles.

     [+] [-]

, 2020-02-05 13:23, pirms 4 gadiem
Es nesaprotu kādēļ Balcers nav kādas NHL komandas pamatā. Nu taču riktīgs lietas koks. Vai arī es kaut ko nezinu?

     [+] [-]

, 2020-02-05 13:56, pirms 4 gadiem
NHL nav tik spoži, septiņās spēlēs 0 +1tik....

     [+] [-]

, 2020-02-05 13:58, pirms 4 gadiem
kaut kā negāja NHL. vai nespēja iespēlēties vai kāda cita vaina. Beigās paliks kā AHL zvaigzne

     [+] [-]

, 2020-02-05 14:27, pirms 4 gadiem
Da labi, viņam tikai 22, uzkačās skilu, un aizies tā lieta.. Tedis ir labs tam piemērs..

     [+] [-]

, 2020-02-05 14:37, pirms 4 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Da labi, viņam tikai 22, uzkačās skilu, un aizies tā lieta.. Tedis ir labs tam piemērs..
skila viņam pietiekoši, ko arī īsti vairs nevar uzkačāt...
bet briedums(masa) spēlē 5vs5, lai izmantotu savu skilu un pieredze gan ir vēl kačājama un vajag to darīt.
lai kā raksta, nepaliktu beigās kā AHL zvaigzne.
kaut gan globāli ņemot cik mums to AHL zvaigžņu ir bijis?
katrā ziņā PRO hokejā nepazudīs, ja pat neizdosies nākotnē nostiprināties NHL! laiks tam noteikti ir...

     [+] [-]

, 2020-02-05 15:48, pirms 4 gadiem
Salīdzinājumam - viņa kolēģis Dreiks Batersons pirms ASG pauzes kopā ar Balceru tika nosūtīts uz AHL. Balceram Otavā pirms pauzes 7 spēlēs 0+1, Batersonam 9 spēlēs 1+1. Abi uzkapāja AHL pauzes laikā, iekrāja punktus. Batersonu izsauca atpakaļ, Balceru - nē. Tagad Batersons, kopš atgriešanās Otavā, 5 spēlēs iekrāja 1+3, Balcers paliek AHL un turpina kapāt un krāt punktus. Agri vai vēlu tiks pie savas iespējas, un tad gan tā būs jāizmanto. Jāteic, ka pat grabošajā Otavā ir diezgan pieklājīga konkurence, un Balceram jārāda labākais hoķis un pilnībā jāizmanto katra dotā iespēja, lai nostiprinātos Sens sastāvā.