Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim pārliecinošs sniegums uzvarā Austrijas līgas spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gudļevskim pārliecinošs sniegums uzvarā Austrijas līgas spēlē
Kristers Gudļevskis. Foto: EC VSV

Austrijas hokeja līgā otro uzvaru pēc kārtas svinēja latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Villahas "VSV Grand Immobilien", kas izbraukumā Ungārijā ar 2:1 pieveica Sēkešfehērvāras "Hydro AV 19".

28 gadus vecais Gudļevskis atvairīja 25 no 26 pretinieku raidījumiem pa vārtiem. Vārtsargs šosezon aizvadītajās desmit spēlēs kopumā atvairījis 92,4% metienu, kā arī katrā mačā savā cietoksnī ielaidis vidēji 2,43 ripas. Villahas komanda ar 16 cīņās nopelnītiem 19 punktiem Austrijas atklātajā čempionātā pakāpās uz devīto vietu 11 vienību konkurencē.

Norvēģijas "Fjordkraft-Ligaen" čempionātā neveiksmi piedzīvoja aizsarga Maksima Ponomarenko Fredrikstadas "Stjernen", savā laukumā ar 2:4 atzīstot Oslo "Vålerenga" pārākumu. 23 gadus vecais hokejists cīnījās "Stjernen" trešajā virknējumā, uz ledus pavadītajās 12 minūtēs un 19 sekundēs izdarot vienu metienu pa vārtiem. "Stjernen" ar 20 punktiem 16 mačos saglabāja sesto pozīciju.

Citā Norvēģijas čempionāta spēlē septīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja bez uzbrucēja Rūdolfa Balcera spēlējošā Stavangeras "Oilers", viesos ar 4:1 sakaujot Manglerūdas "Star" un ar 15 spēlēs iekrātiem 27 punktiem pakāpjoties uz ceturto vietu.

Izmantotie avoti:
https://www.ice.hockey/en/stats-fac...
https://www.hockey.no/live?date=03....

  +1 [+] [-]

, 2020-12-03 22:47, pirms 3 gadiem
Tikmēr arī Bārtulis pārceļas uz Austriju.
https://www.instagram.com/p/CIWLjzv...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-04 10:07, pirms 3 gadiem
O, beidzot pacēlis savu atvairīto procentu virs 90, atrada savu līmeni.

Foršs raksts - balceris nespēlē - nu tad noskaidro kāpēc... Trauma? Dodas atpakaļ uz USA?

     [+] [-]

, 2020-12-04 11:42, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: O, beidzot pacēlis savu atvairīto procentu virs 90, atrada savu līmeni.
Un nav jau slikti. Ko iepriekš teicu, bet te bija tādi, kas tam KATEGORISKI nepiekrita, ka Gudļevskis ir normāls Eiropas vārtsargs. Nu, lieliem varoņdarbiem gatavs nav, bet savā līmenī spēlē.

Viņa līmenis acīmredzami ir 90% TOP līgās un kaut kas labāks - mazliet sliktākos čempionātos.

Cita lieta, kas krīt acīs, tad Austrijā ir relatīvi daudz kādā laikā par perspektīviem uzskatīto NHL prospektu-vārtsargu, kam nekas īsti tai NHLā nesanāca.