Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam 21. piespēle šosezon, aizsargam Čukstem septiņi metieni

Krastenbergam 21. piespēle šosezon, aizsargam Čukstem septiņi metieni
Kārlis Čukste. Foto: quinnipiacbobcats.com

Šonakt uzbrucējs Renārs Krastenbergs izdarīja 21. rezultatīvo piespēli šosezon ECHL, palīdzot "Nailers" izcīnīt vienu punktu pret divīzijas spēcīgāko komandu. Tikmēr NCAA aizsargs Kārlis Čukste spēles laikā izdarīja septiņus metienus pa vārtiem, bet viņa "Quinnipiac" svinēja uzvaru ar 4:1.

ECHL turnīrā Kristiāna Rubīna „Growlers” rezultatīvā spēlē piekāpās „Beast” ar 5:7, saglabājot pirmo vietu Ziemeļu divīzijā. Aizsargs savu vārdu protokolā ierakstīja vien atzīmējoties ar divām soda minūtēm, bet 56 mačos latvietis sakrājis 18 (2+16) punktus.

Arī Renāra Krastenbega "Nailers" piedzīvoja neveiksmi, papildlaikā zaudējot Centrālās divīzijas labākajai vienībai „Cyclones” ar 2:3. Latviešu uzbrucējs vienu reizi meta pa vārtiem, ka arī izdarīja kārtējo, 21. rezultatīvo piespēli. Krastenberga kontā arī 14 vārti 49 spēlēs un negatīvā lietderība -14.

Vairāki hokejisti aizvadīja spēles koledža līgā (NCAA). Filipam Buncim -3, bet Gvido Jansonam viens metiens „Arizona State” zaudējuma pret „Minnesota” ar 2:5, Jānim Jakam sezonas desmitā piespēle „American Int’l” panākumā pār „Sacred Heart” ar 4:1, bet citam aizsargam Kārlim Čukstem septiņi metieni pa vārtiem un +1 lietderība „Quinnipiac” uzvarētajā spēlē pār „Yale” ar 4:1.

Vēl divos mačos „Clarkson” un „Cornell” nospēlēja neizšķirti 2:2, Haraldam Eglem atzīmējoties ar četriem metieniem, savukārt, Eduardam Tralmakam -1 „Maine” sagrāvē pret „Massachusetts” ar 0:6

Izmantotie resursi:
ECHL
National Scoreboard - College Hockey, Inc.