Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna "Growlers" tuvu Kellija kausa pusfinālam, Kivlenieka "Monsters" zaudē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīna "Growlers" tuvu Kellija kausa pusfinālam, Kivlenieka "Monsters" zaudē
Kristiāns Rubīns (Nr. 5) dodas uzbrukumā. Foto: Newfoundland Growlers

Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) Kellija kausa ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē trešo panākumu pēc kārtas izcīnījusi latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Ņūfaundlendas "Growlers", kas viesos ar rezultātu 4:3 pārspēja Mančestras "Monarchs", sērijā līdz četrām uzvarām atraujoties priekšgalā ar 3-1.

Kristiāns Rubīns savā 59. spēlē ECHL šogad (iekrājis divus vārtu guvumus un 17 rezultatīvas piespēles), atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu. "Growlers" otrajā periodā izdevās 11 minūšu laikā no 0:1 panākt sev labvēlīgo 3:1, spēles turpinājumā viesiem vadības grožus no savām rokām vairs neizlaižot. Arī sērijas piektais mačs norisināsies Mančestrā, tam esot paredzētam naktī uz 4. maiju.

Savukārt uz Klīvlendas "Monsters" rezervistu soliņa Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē palika vārtsargs Matīss Kivlenieks, viņa pārstāvētajai komandai izbraukumā divreiz nenoturot minimālu vadību un ar 2:5 piekāpjoties Toronto "Marlies" priekšā, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot zaudētājos ar 0-1.

Izmantotie avoti:
https://www.echl.com/en

  -1 [+] [-]

, 2019-05-02 08:56, pirms 5 gadiem
PIEVIENOJIES MŪSU HOKEJA FANU WHATSAPP GRUPIŅAI.

https://chat.whatsapp.com/L0U3sE7DD...