Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Hodasam 2+1 un pirmās zvaigznes gods komandas uzvarā WHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hodasam 2+1 un pirmās zvaigznes gods komandas uzvarā WHL
Bogdans Hodass. Foto: Medicine Hat Tigers

Naktī uz sestdienu Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadīja latviešu hokejisti. Rietumu hokeja līgā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Bogdans Hodass, palīdzot savai pārstāvētajai komandai uzvarēt. Ar rezultativitātes punktiem vēl izcēlās Niks Feņenko, Dominiks Marcinkēvičs, Martins Laviņš, Kristaps Skrastiņš, Ralfs Bergmanis, Rihards Simanovičs un Raimonds Vītoliņš.

• Rietumu hokeja līgā uzvarēja Bogdana Hodasa ‘’Ice Tigers’’, kas izbraukumā ar 7:4 pārspēja Edmontonas ‘’Oil Kings’’. Hodasam trijos metienos uz vārtiem divi vārti un viena rezultatīva piespēle. Tāpat viņam noraidījums un pozitīva lietderība (+2). Hodass tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. ‘’Ice Tigers’’ ar 75 punktiem ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

• Kvebekas junioru hokeja līgā Nikam Feņenko piespēle, kas palīdzēja ‘’Drakkar’’ ar 5:2 pārspēja Seintdžonas ‘’Sea Dogs’’. Latvietim trīs metieni uz vārtiem un pozitīva lietderība (+2). Ar 99 punktiem ‘’Drakkar’’ ir pārliecinoša Austrumu konferences līdere.

• Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Akseļa Ozola ‘’Islanders’’, kas ar 2:8 piekāpās ‘’Voltigeurs’’. Ozols stājās komandas vārtos, atvairot 39 no pretinieku izdarītajiem 47 metieniem. Ar 54 punktiem klubs Austrumos ieņem astoto vietu.

• Austrumkrasta hokeja līgā vienīgajos Adirondakas ‘’Thunder’’ gūtajos vārtos asistēja Dominiks Marcinkēvičs, klubam gan zaudējot ar 1:6 pret Redingas ‘’Royals’’. Spēlē latvietim divi metieni uz vārtiem un negatīva lietderība (-1). ‘’Thunder’’ ar 73 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

• ASV hokeja līgā uzvarēja Patrika Bērziņa Medisonas ‘’Capitals’’, kas ar 4:3 apspēlēja ‘’Lumberjacks’’. Latviešu vārtsargs palika rezervē.

• NCAA zaudēja Martina Laviņa un Kristapa Skrastiņa Ņūhempšīras ‘’Wildcats’’, kas ar 3:5 piekāpās Bostonas koledžas komandai. Rezultatīvi spēlēja latvieši – Laviņam piespēle, bet Skrastiņam gūti vārti. Laviņš sešas reizes meta uz vārtiem, bloķēja divus metienus un spēli pabeidza ar negatīvu lietderību (-1), bet Skrastiņš meta trīs reizes uz vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja vienīgajā iemetienā un arī spēli pabeidza ar negatīvu lietderību (-1).

• Uzvarēja Ralfa Bergmaņa Vermontas ‘’Catamounts’’, kas ar 2:1 pārspēja Meinas ‘’Black Bears’’. Bergmanim rezultatīva piespēle, divi metieni uz vārtiem un divi bloķēti metieni.

• Masačūsetas divu komandu duelī Dana Ločmeļa ‘’Minutemen’’ ar 2:1 pārspēja ‘’Lowell’’. Ločmelim divi metieni un seši uzvarēti iemetieni no 14.

• Zaudēja Riharda Simanoviča un Raimonda Vītoliņa Maiami komanda, kas ar 3:4 piekāpās Omahai. Rezultatīvi bija latvieši – Simanovičam divas piespēles, bet Vītoliņam viena. Pirmajam arī viens metiens, viens bloķēts metiens un +1, bet otrajam divi metieni, septiņi uzvarēti iemetieni no 16, divi bloķēti metieni un arī +1.

• Zaudēja Klāva Veinberga Kolorādo koledžas ‘’Tigers’’, kas pēcspēles metienos ar 2:3 atzina Minesotas Dulūtas ‘’Bulldogs’’ pārākumu. Veinbergam trīs metieni un uzvarēti pieci no astoņiem iemetieniem.

Izmantotie resursi:
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020903/
https://chl.ca/lhjmq/en/gamecentre/...
https://echl.com/games/2024/03/01/r...
https://ushl.com/ht/#/daily-schedul...
https://www.uscho.com/gameday/divis...

     [+] [-]

, 2024-03-03 00:12, pirms 2 mēnešiem
Bogdana Hodasa 2 vārti - https://youtu.be/uo1HtlXbYL4

     [+] [-]

, 2024-03-03 08:16, pirms 2 mēnešiem
Kristapa Skrastiņa vārti NCAA - https://youtu.be/1HXRAzfddkk

     [+] [-]

, 2024-03-03 08:18, pirms 2 mēnešiem
Fēliksa Gavara 2 vārti NCAA - https://youtu.be/tAmlN3qOOtk