Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

H.Eglem 17. vārti NCAA, Krastenbergam 20. piespēle ECHL

H.Eglem 17. vārti NCAA, Krastenbergam 20. piespēle ECHL
Haralds Egle. Foto: Clarkson University

Šonakt uzbrucējs Haralds Egle guva 17. vārtus un 33. rezultativitātes punktu šosezon "Clarkson" uzvarā, savukārt, ECHL Renārs Krastenbergs atzīmējās ar 20 piespēli "Nailers" panākumā.

ECHL turnīrā Kristiāna Rubīna „Growlers” cieta smagu sakāvi pret „Beast” ar 1:6. Latviešu aizsargs spēles laikā izdarīja trīs metienus, komandas vienīgajā vārtu guvumā nepiedalījās, savukārt, pēc 55 mačiem Rubīnam ir divi vārti, 16 piespēles un +17 lietderība. „Growlers” ir Ziemeļu divīzijas labākā vienība.

Veiksmīgāks vakars bija Renāra Krastenberga „Nailers”, kas izcīnīja panākumu pār „Walleye” ar 5:2, uzbrucējam atzīmējoties ar vienu piespēli un +1. Sezonas 48 mačos uzbrucējs guvis 14 vārtus un atdevis 20 piespēles. „Nailers” ieņem piekto pozīciju centrālajā divīzijā.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Roberta Bļugera „Capitols” cieta smagu sakāvi pret „Team USA” ar 0:11. Uzbrucējs vienu reizi meta pa vārtiem, maču noslēdzot ar -1. Bļugers jaunākais sakrājis 11 (5+6) punktus 46 spēlēs.

NCAA čempionātā Haralds Egle guva 17. vārtus, palīdzot „Clarkson” tik galā ar „Colgate” – 3:2, uzbrucējam palielinot punktu skaitu līdz 33 (17+16). Kārļa Čukstes „Quinnipiac” pārspēja „Brown” ar 4:1, aizsargam spēli noslēdzot bez punktiem, bet ar +1. Divu latviešu hokejistu „Arizona State” ar 1:5 piekāpās „Minnesota”, Gvido Jansonam negatīvā lietderība, bet Filipam Buncim -1.

Izmantotie resursi:
echl.om
USHL
College Hockey Inc. - Your NCAA Hockey Resource