Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam vārti WHL spēlē, Jevpalovam kārtējais punkts Kvebekas junioru līgā

Kuldam vārti WHL spēlē, Jevpalovam kārtējais punkts Kvebekas junioru līgā
Ņikita Jevpalovs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Edgars Kulda 1. martā izcēlās ar vārtu guvumu Rietumu hokeja līgā (WHL), tikmēr Ņikita Jevpalovs tika pie kārtējā punkta Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL).

Ņikita Jevpalovs asistēja Blenvilas-Buābriānas "Armada" pirmajā vārtu guvumā, taču viņa pārstāvētā komanda ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Viktoriavilles "Tigres". Latvijas uzbrucējs piedalījās arī bullīšu sērijā, taču viņa metiens tika atvairīts.

Neskatoties uz neveiksmi, "Armada" saglabā pirmo vietu Rietumu divīzijā un visā QMJHL. Blenvilas-Buābriānas komandai ir 85 punkti 61 spēlē, bet tuvu "Armada" ir Rimuski "Oceanic" (84 punkti, 59 spēles) un Monktonas "Wildcats" (83 punkti, 60 spēles).

Tikmēr Jevpalovs ar 93 punktiem ieņem trešo vietu QMJHL rezultatīvāko hokejistu sarakstā. Pirmajā vietā ir "Wildcats" uzbrucējs Konors Gārlends (60 spēlēs 29+82), bet otrais ir Jevpalova komandas biedrs Daniks Martels (61 spēlē 47+51).

WHL mačā ar vārtu guvumu izcēlās Edgars Kulda. Latvijas uzbrucējs iemeta Edmontonas "Oil Kings" pirmo ripu, palīdzot komandai ar 5:3 pārspēt Prinsalbertas "Raiders". Kuldam tie bija 10. vārti sezonā, un Latvijas hokejists šīs nakts spēlē tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Ziemeļamerikas līgās spēlējošo hokejistu sekmes, 1. marts

LīgaHokejists (Poz.)Komandas (Vieta)Rez.Stat. spēlēStat. sezonā
QMJHLŅ.Jevpalovs (U)Armada (#1) – Tigres (#14)3:4 PM0+1; koef.-1; 2 metieni; iem.6/1659 sp. 43+50
WHLE.Kulda (U)Oil Kings (#8 Eastern) – Raiders (#10 Eastern)5:31+0; koef.+1; 5 metieni38 sp. 10+14

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network