Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergs pārceļas uz "Kometa", Bičevskis paliek "Mlada Boleslav"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Freibergs pārceļas uz "Kometa", Bičevskis paliek "Mlada Boleslav"
Ralfs Freibergs. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas izlasi piecos pasaules čempionātos pārstāvējušais aizsargs Ralfs Freibergs oficiāli pievienojies Čehijas Ekstralīgas klubam Brno "Kometa". Centra uzbrucējs Māris Bičevskis palicis "Mlada Boleslav" rindās, bet Oskars Cibuļskis meklē jaunu komandu.

"Esam parakstījuši līgumus ar Ralfu Freibergu un austriešu uzbrucēju Peteru Šneideru, tāpat reķināmies ar vairākiem jaunajiem spēlētājiem. Komplektācija vēl nav beigusies. Runājot par Ralfu, apsolījām viņam spēles laiku vairākumā. Peteru vērojām ilgāku laiku, un esam priecīgi, ka parakstījām divu gadu līgumu. Vēl gribētu, lai mums pievienojas vadošs centrs, bet jāskatās pēc situācijas un mūsu budžeta," teica Brno "Kometa" galvenais treneris Libors Zābranskis.

Freibergs Čehijā spēlē kopš 2017. gada, trīs sezonas pēc kārtas pavadot Zlīnas "Berani" rindās. Šajā sezonā viņš 52 spēlēs sakrāja 23 punktus, komandā būdams līderis, bet līgas griezumā starp aizsargiem ieņemot astoto vietu. Neviens no Brno aizsargiem viņam neatradās priekšā. "Berani" ieņēma desmito vietu, kamēr "Kometa" bija sestā, iekrājot par deviņiem punktiem vairāk. Freibergs pārstāvējis Latvijas izlasi piecos pasaules čempionātos un vienās olimpiskajās spēlēs.

"Mlada Boleslav" sastāvā palicis centra uzbrucējs Māris Bičevskis. Viņš pagājušo sezonu sāka Hradeckrāloves "Mountfield" rindās, taču tikai pēc septiņām spēlēm tika izīrēts pašreizējai komandai. Tās rindās Bičevskis 36 mačos sakrāja 11 punktus. Nākamā sezona viņam Čehijā būs trešā pēc kārtas. Bičevskis piedalījies trīs pasaules čempionātos. "Mlada Boleslav" turnīra tabulā atradās ceturtajā vietā.

Savukārt bez komandas palicis aizsargs Oskars Cibuļskis. Viņam un vēl trim Hradeckrāloves "Mountfield" aizsargiem beidzās līgumi, un visi trīs pametuši komandu. Cibuļskis šajā vienībā spēlēja pēdējās trīs sezonas, kopā aizvadot 136 spēles un sakrājot 40 punktus. "Mountfield" turnīra tabulā ieņēma astoto vietu. Cibuļskis spēlējis septiņos pasaules čempionātos, kopš 2011. gada izlaižot tikai vienu turnīru.

Izmantotie resursi:
https://www.hc-kometa.cz/clanek.asp...
https://www.bkboleslav.cz/clanek.as...
https://www.mountfieldhk.cz/clanek....

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 12:02, pirms 4 gadiem
Galviņam ar jauns līgums vakar parakstīts.
nehaltūrē Brože.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-01 13:55, pirms 4 gadiem
Nu re kā, spēlētāji tomēr līgumus paraksta, kas ir mazliet pārsteidzoši. Biju drošs, ka pagaidām viss ir tikai runu līmenī, bez reāliem līgumiem. Banss bija drošs, ka pat runas par jauniem līgumiem nenotiek.

Par Galviņu - ir kā Zaipis rakstīja, viņš paliek Tršiņecas "Ocelari" vienībā

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 14:04, pirms 4 gadiem
Vai šīs sezonas noslēgums nav pirmā reize, kad pilnīgi visi Rīgas ''Aklo zarnu'' spēlētāji kļūst par brīviem aģentiem? Agrāk vismaz dažiem turpinājās līgumi.

https://www.delfi.lv/sports/news/ri...

     [+] [-]

, 2020-05-01 14:11, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai šīs sezonas noslēgums nav pirmā reize, kad pilnīgi visi Rīgas ''Aklo zarnu'' spēlētāji kļūst par brīviem aģentiem? Agrāk vismaz dažiem turpinājās līgumi.

https://www.delfi.lv/sports/news/rigas_dinamo/news/visi-rigas-dinamo-hokejisti-kluvusi-par-neierobezoti-brivajiem-agentiem.d?id=52105401
Eliteprospects gan norādīts, ka 6 spēlētājiem ir līgumi uz 20/21 vai 21/22 sezonām

     [+] [-]

, 2020-05-01 14:13, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Eliteprospects gan norādīts, ka 6 spēlētājiem ir līgumi uz 20/21 vai 21/22 sezonām
Tad jau KHL mājas lapā ir kāds feils, vai arī Eliteprospects kaut ko nolažojis.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 15:58, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai šīs sezonas noslēgums nav pirmā reize, kad pilnīgi visi Rīgas ''Aklo zarnu'' spēlētāji kļūst par brīviem aģentiem? Agrāk vismaz dažiem turpinājās līgumi.

https://www.delfi.lv/sports/news/rigas_dinamo/news/visi-rigas-dinamo-hokejisti-kluvusi-par-neierobezoti-brivajiem-agentiem.d?id=52105401
Rīgas Dinamo veic pārrunas ar spēlētājiem. Vairāk neko neteikšu.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-01 16:32, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tad jau KHL mājas lapā ir kāds feils, vai arī Eliteprospects kaut ko nolažojis.
Drīzāk vai ta nav zīme, ka lauzti visi līgumi un tāda Dinamo vismaz uz gadu nebūs, jo Dinamo mājaslapā pretī sastāvam arī neviena nav, un atceros, ka vismaz ar vienu no krieveļiem, ko paņema sogad slēdza 2 gadu līgumu -EP arī neliktu ilgākus termiņus, nekā oficiāli ziņots.