Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Batņam vārti, Jaks piespēlē uzvarā pār Bukartiem, Indrašis turpina punktu sēriju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Batņam vārti, Jaks piespēlē uzvarā pār Bukartiem, Indrašis turpina punktu sēriju
Oskars Batņa. Foto: Mikkelin Jukurit

Latvijas hokejisti piektdienas vakarā aizvada spēles Eiropas nacionālajos čempionātos. Somijā 19. vārtus sezonā guva Oskars Batņa, bet Jānis Jaks rezultatīvi piespēlēja ''Litvinov'' uzvarā pār brāļu Bukartu ''Vitkovice''.

Čehija

Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā ''Kladno'' cieta zaudējumu viesos pret ''Ceske Budejovice'' – 3:5. Tralmaks spēlēja 20:24 minūtes, izdarīja sešus metienus, nopelnīja divas soda minūtes, veica spēka paņēmienu, bloķēja metienu, kā arī zaudēja visos trīs iemetienos. Mitens palika rezervē.

Kristapa Zīles un Jāņa Jaka ''Litvinov'' pārtrauca brāļu Bukartu pārstāvētās ''Vitkovice'' piecu uzvaru virkni – 5:4.

• Jaks izcēlās ar rezultatīvu piespēli mājinieku ceturtajos vārtos, uz ledus pavadot 19:55 minūtes. Aizsargam arī trīs metieni un +/- rādītājs mīnus viens. Zīles kontā 17:28 minūtēs divi bloķēti metieni un +/- rādītājs plus divi.

• Viesu rindās Rihards Bukarts nospēlēja 20:59 minūtes un izpildīja trīs metienus, savukārt Roberts Bukarts 20:41 minūtēs pa vārtiem meta četras reizes. Brāļiem arī neitrāls lietderības koeficients.

• 19 gadus vecā Kristera Zvaguļa pārstāvētā ''Mlada Boleslav'' ar 2:0 mājās uzveica ''Olomouc''. Latviešu uzbrucējam nepilnās astoņās minūtēs +/- rādītājs plus viens un trīs bloķēti metieni.

Ralfa Freiberga ''Mountfield'' savā laukumā svinēja uzvaru pār ''Plzen'' – 3:1. Uz ledus pavadīdams 21:37 minūtes, Freibergs bloķēja metienu, izcēlās ar spēka paņēmienu un sakrāja +/- rādītāju plus viens.

Somija

• Augstākajā līgā Oskara Batņas gūtie vārti skaitliskajā vairākumā ļāva ''Jukurit'' izlīdzināt rezultātu otrā perioda beigās, tomēr latvieša pārstāvētā komanda pēcspēles metienos cieta zaudējumu pret ''SaiPa'' – 2:3. Kopumā uz ledus Batņam 19:45 minūtes un četri metieni pa vārtiem, kā arī uzvarēts trijos iemetienos no četriem.

• ''Mestis'' līgā Ērika Vītola pārstāvētā ''KeuPa'' ar 3:4 pēcspēles metienos atzina FPS pārākumu. Vārtsargs atvairīja 28 no 31 pretinieku metiena.

Ernesta Ošenieka pārstāvētā ''Hermes'' ar 3:1 ''Mestis'' līgas mačā apspēlēja TUTO. Latviešu hokejists spēlēja 20:13 minūtes un vārtus apdraudēja trīs reizes.

Zviedrija

Mika Indraša un Kārļa Čukstes pārstāvētā ''Brynas'' Zviedrijas otrajā līgā ar 5:1 pieveica ''Kalmar''. Indrašim uz ledus nepilnas 20 minūtes, viens metiens, divi spēka paņēmieni un +/- rādītājs plus viens. Čukstem 18:27 minūtēs viens bloķēts metiens un +/- rādītājs plus viens.

• Indrašis ar rezultativitātes punktu atzīmējās septītajā mačā pēc kārtas.

Filipa Bunča pārstāvētā ''Vastervik'' ar 3:5 ''Allsvenskan'' līgas izbraukuma mačā piekāpās ''Ostersund'', kuras rindās nebija Georga Golovkova. Buncis nospēlētajās 16:13 minūtēs izpildīja trīs metienus un divus spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja deviņos no 14 iemetieniem un iekrāja +/- rādītāju mīnus divi.

Slovākija

Haralds Egle atdeva rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā ''Liptovsky Mikulas'' ar 3:5 zaudēja ''HC 19 Humenne''. Egle spēlēja 19:39 minūtes, uzvarēja vienā no 12 iemetieniem, trīs reizes meta pa vārtiem un iekrāja +/- rādītāju mīnus viens.

Roberta Mamčica pārstāvētā ''Nove Zamky'' savu skatītāju priekšā apspēlēja Kaspara Daugaviņa un Kristofera Binduļa ''Michalovce'' – 3:2. Mamčicam 20 ar pusi minūtēs divi noraidījumi, trīs metieni un +/- rādītājs plus viens.

• Daugaviņam 28:08 minūšu laikā rezultatīva piespēle viesu pirmajos vārtos, četri metieni pa vārtiem un uzvara vienā no sešiem iemetieniem. Bindulis spēlēja 21:31 minūtes, izpildīja vienu metienu un atzīmējās ar +/- rādītāju mīnus viens.

Šveice

• Pēc spēka otrās līgas pusfināla sērijas pirmajā mačā Toma Andersona un Sanda Šmona pārstāvētā ''La Chaux-de-Fonds'' ar 3:1 apspēlēja ''Visp''. Visus trīs vārtus mājinieki guva pamatlaika noslēdzošajās nedaudz vairāk kā astoņās minūtēs – pirmo no tiem iemeta tieši Andersons. Viņam arī divi metieni, bloķēts metiens un +/- plus viens, laukumā pavadot 16 minūtes. Šmonam 13 minūtēs viens metiens.

Naura Sējēja pārstāvētā ''GCK Lions'' ar 5:3 pieveica Riharda Melnalkšņa ''Olten''. Sējējam viesu trešie vārti, laukumā pavadītas 19 minūtes, trīs metieni, tikpat bloķēti metieni un +/- rādītājs plus divi. Melnalksnim sešas minūtes uz ledus un 5+20 minūšu noraidījums.

Vācija

Kristera Gudļevska pārstāvētā DEL līgas līdere ''Bremerhaven'' mājās ar 4:0 sakāva ''Augsburger Panther''. Latviešu vārtsargs šā vakara cīņā palika rezervē.

Dānija

Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa Herningas ''Blue Fox'' ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica ''Esbjerg''. Cibuļskis ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, bet Džeriņš nebija viesu pieteikumā.

Gunāra Skvorcova un Harija Branta ''Odense Bulldogs'' ar 3:4 piekāpās ''Sonderjyske Ishockey''. Latvieši rezultativitātes punktus neguva.

Kazahstāna

Edgara Siksnas pārstāvētā ''Kokshetau'' ar 4:3 apspēlēja ''Beibarys'', izcīnot ceturto uzvaru ceturtdaļfināla sērijas piecos mačos un sasniedzot pusfinālu.

Polija

Paula Svara, Denisa Fjodorva un Daņilas Larionova pārstāvētā ''Torun'' izbraukumā sāka Polijas čempionāta ceturtdaļfināla sēriju ar uzvaru pār ''Jastrzebie'' – 3:2. Pusfinālā iekļūs komanda, kas pirmā izcīnīs četras uzvaras.

Kristapa Jākobsona ''Oswiecim'' ar zaudējumu pret ''Krakow'' ar 3:5 sāka ceturtdaļfināla sēriju Polijā.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-02 03:00, pirms 2 mēnešiem
Reiņa Demitera vārti Slovākijas 2. līgā - https://youtu.be/vciOCsRknHk

  +1 [+] [-]

, 2024-03-02 03:03, pirms 2 mēnešiem
Edgara Kuldas vārti - https://youtu.be/QXAPoMyXzY0

  +1 [+] [-]

, 2024-03-02 03:05, pirms 2 mēnešiem
Naura Sējēja vārti - https://youtu.be/iEP5V4IoYLw

  +1 [+] [-]

, 2024-03-02 03:09, pirms 2 mēnešiem
Toma Andersona vārti - https://youtu.be/abJZAHSfDrk

  +1 [+] [-]

, 2024-03-02 03:12, pirms 2 mēnešiem
Oskara Batņas vārti - https://youtu.be/5tHc1fKM9jQ

     [+] [-]

, 2024-03-03 00:08, pirms 2 mēnešiem
Nika Kroļļa vārti - https://youtu.be/hQKI098fXYs

     [+] [-]

, 2024-03-05 14:17, pirms 2 mēnešiem
Rolanda Vīgnera vārti - https://youtu.be/4Lww5Momfs8