Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Leonīds Tambijevs labāko VHL treneru piecniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bijušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs, treneris Leonīds Tambijevs ir viens no pieciem treneriem, kas šosezon pretendē uz labākā balvu Krievijas augstākās līgas jeb VHL čempionātā. Balvas ieguvējs kļūs zināms 29. maijā.

Viens no savulaik Latvijas izlases līderiem (11 pasaules čempionāti Elites grupā un divas olimpiskās spēles, joprojām visvairāk gūtu vārtu un izdarītu rezultatīvu piespēļu izlases rindās), bijušais HK "Rīga", Latvijas U18 un U20 izlašu treneris Leonīds Tambijevs aizvadītajā sezonā bija Karagandas "Saryarka" galvenais treneris, viņa vadībā Kazahstānas komanda pārliecinoši uzvarēja VHL regulārajā čempionātā, taču sezonas beigās Tambijevs pameta amatu. Oficiālā versija - veselības dēļ, taču hokeja aprindās runā, ka nesaskaņu dēļ ar kluba vadību... Lai kāds arī bija aiziešanas iemesls, taču Leonīda Tambijeva darbs ir augstu novērtēts un viņš ir starp pieciem VHL labākajiem treneriem aizvadītajā sezonā.
Bez Tambijeva uz sezonas labākā trenera balvu VHL vēl pretendē Konstantīns Polozovs no Ņeftekamskas "Toros", Andrejs Razins no Iževskas "Ižstaļ', Andrejs Sidorenko no Penzas 'Dizeļ" un Aleksejs Ždahins no THK "Tver".

     [+] [-]

, 2015-05-18 17:21, pirms 9 gadiem
Tambijevu uz Dinamo!!!

     [+] [-]

, 2015-05-19 06:47, pirms 9 gadiem
Zholtoks rakstīja: Tambijevu uz Dinamo!!!
jau ir Dinamo - nesen noslēdza līgumu ar St.Pēterburgas Dinamo (MHL).