Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: "Daudzas epizodes bija sasteigtas"

Andrejs Siliņš

Beresņevs: "Daudzas epizodes bija sasteigtas"
Leonīds Beresņevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Visu spēli iniciatīva piederēja mūsu komandai. Daudzas spēles epizodes bija sasteigtas, kas norāda uz nenoskaņošanos spēlei," pēc uzvaras ar 2:1 pār Japānu pasaules čempionāta pirmajā divīzijā sacīja Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

"Es domāju, ka iepriekšējās spēles mūsu komandu nedaudz nomierināja, spēlētāji nebija kārtīgi noskaņojušies šai spēlei, domājot, ka varēs pieveikt pretinieku ar vieglām asinīm," pēc mača atzina treneris. "Principā visa spēle notika pretinieku zonā, diemžēl bija daudz nerealizētu momentu. Visu spēli iniciatīva piederēja mūsu komandai. Daudzas spēles epizodes bija sasteigtas, kas norāda uz nenoskaņošanos spēlei."

"Otrais periods bija daudz interesantāks par pirmo, kaut gan guvām tikai vienus vārtus. Trešo trešdaļu neslikti iesākām, izveidojām daudz vārtu gūšanas momentus. Japānas komanda spēlēja uz asiem pretuzbrukumiem, bija nepatīkami mirkļi arī pie mūsu vārtiem," maču atcerējās Beresņevs. "Nevaru teikt, ka puiši necīnījās un, ka nebija pašatdeves, vienkārši jārealizē ir momenti. Labi, ka mēs šo spēli vinnējām un labi, ka tas notika tieši šodien. Ceru, ka puišiem pēc šīs spēles būs viela pārdomām. Galvenais uzvara - trīs punkti un šī spēle ir jau vēsture, tagad jāgatavojas nākamajām spēlēm."

"Nenospēlējām to labāko spēli, ko mēs varam un ko mums vajadzēja spēlēt," kritisks pēc spēles bija par labāko mūsu komandā atzītais Māris Bičevskis. "Pietrūka spēles koncentrācija, vajadzēja realizēt momentus, jo iespējas patiešām bija. Diezgan grūti bija spēlēt pret mazo, ātro, kustīgo Japānas izlasi, kuri daudz cīnās."

  +4 [+] [-]

, 2010-12-16 23:11, pirms 13 gadiem
Vienīgais loģiskais izskaidorjums tik grūtai uzvarai.Neticās,ka mūsu juniori ir tāda paša līmeņa kā japāņi.

     [+] [-]

, 2010-12-16 23:31, pirms 13 gadiem
PrinC1t rakstīja: Vienīgais loģiskais izskaidorjums tik grūtai uzvarai.Neticās,ka mūsu juniori ir tāda paša līmeņa kā japāņi.
Es gan ta nedomaaju, paskatoties uz metienu attieciibu var pateikt ka visu speeli kontroleeja muusu puishi, vnk ta ripa nekrita vaartos un tas arii viss.
Slēpts komentārs: srajo

 +10 [+] [-]

, 2010-12-16 23:47, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: Atlaist vajadzētu Beresņevu, manuprāt apkaunojums!
Apkaunojums būtu tad,ja mēs zaudētu.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-16 23:47, pirms 13 gadiem
neslēpšu ka man Mr. Beresņevs nekad nav paticis, jo..... viņš vnk nav trenneris..... Visu cieņu, bet līdz šim viņa stūrētās komandas neko dižu nesasniedz....nu nav viņš labs trenneris...nezinu kapēc, bet tā kkā ir sanācis! Tas protams ir tikai mans viedoklis no malas secinot

  -4 [+] [-]

, 2010-12-17 00:01, pirms 13 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Apkaunojums būtu tad,ja mēs zaudētu.
knapi vinnēt, mocīties ar šķībacainajiem nav apkaunojums? Viņus bija jaliek padsmit nulle, vienalga cik reizes mazāk viņi meta!
Slēpts komentārs: srajo

  +4 [+] [-]

, 2010-12-17 01:20, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: Diezgan grūti bija spēlēt pret mazo, ātro, kustīgo Japānas izlasi, kuri daudz cīnās!
Diemžēl šie vārdi parāda, ka Japoškas nebija ne sū..a sliktāki! Es Bičevska vietā muti vaļā nevērtu!
Iedomājies atbrauc mājas draugiem saka interviju sniedzu. Jā ko teici? Ka ar Japāņiem baigi grūti spēlēt bija!
Ko Tu te klaudzi kā tukša muca? Jāpāņu sporta virtuve ir daudz sakārtotāka par mūsu, arī skanošais tur ir, tā ka tas ir tikai laika jautājums, lai spēlētu līmenī, kāds ir mūsu!!!
Viņi reizes desmit liek mums iekšā laukumu ziņā, spēlētāju skaita ziņā, u.t.t.

     [+] [-]

, 2010-12-17 04:10, pirms 13 gadiem
Induss rakstīja: Ko Tu te klaudzi kā tukša muca? Jāpāņu sporta virtuve ir daudz sakārtotāka par mūsu, arī skanošais tur ir, tā ka tas ir tikai laika jautājums, lai spēlētu līmenī, kāds ir mūsu!!!
Viņi reizes desmit liek mums iekšā laukumu ziņā, spēlētāju skaita ziņā, u.t.t.
ai beidz aizbildināties, laika jautājums tu, pats nesaproti, ka es runāju par šo spēli tagadnē nevis kas būs pēc 500 gadiem!
Tu man nepiekrīti ka vajadzēja samizot viņus ar visiem tiem viņu resursiem nevis mocīties, ko tad mazā čehija ar viņiem nemokās!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-17 07:45, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: knapi vinnēt, mocīties ar šķībacainajiem nav apkaunojums? Viņus bija jaliek padsmit nulle, vienalga cik reizes mazāk viņi meta!
kāpēc tāda pārliecība???? Cik atceros, nekad neviens Japānas U20 izlasi 1. divīzijā nav grāvis ar "padsmit nulle"... Neredzu, ka šī Latvijas izlase būtu 1. divīzijā nokļuvusi nejaušibas pēc - tāpēc prasīt "padsmit nulle" ir nejēdzīgi. Da, kāda vispār starpība ar kādu rezultātu uzvar - galvenais, ka ir 3 punkti un basta! Jebkurā gadījumā viss izšķirsies spēlē pret belariem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-17 10:17, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: kas bija treneris kad LV izlase pirmo reizi tika A.grupa?(no kurienes vel joprojam ne reizi nebija izkritusi)un jau pirmaja pasules cempi izcinija 7.vietu(1997.gads)
man domaat, tas veel bija ari liels V. Jurzinova pirksts, jo faktiski ta viņa Dinamo mauca izlasee

     [+] [-]

, 2010-12-17 10:30, pirms 13 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: man domaat, tas veel bija ari liels V. Jurzinova pirksts, jo faktiski ta viņa Dinamo mauca izlasee
...bet kādam jau tie spēlētāji arī kopā ir jāsavāc...