Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Bļugers pagarinājis līgumu

Bļugers pagarinājis līgumu
Teodors Bļugers
Foto: wbspenguins.com

Kā ziņo Monreālas sporta žurnālists Reno Lavjē (Renau Lavoie) Teodors Bļugers pagarinājis līgumu ar Pitsburgas Pingvīniem. Līgums pagarinās uz vienu gadu un tā summa ir 650 tūkstoši dolāru. Līgums ir divvirzienu, kas nozīmē, ka, visticamāk, Bļugeru sagaida iepriekšējās sezonas liktenis - lielākoties spēlēt AHL, gaidot izsaukumus uz lielo komandu.

Jau iepriekšējā sezonā Bļugers izpelnījās ilgu izsaukumu, taču pie debijas hokeja Mekā netika. Latvijas izlases uzbrucējam netrūks konkurences, jo Pitsburgā uz viņa pozīciju (centra uzbrucējs) jau ir 5 spēlētāji ar Sidniju Krosbiju un Jevgēņiju Malkinu priekšgalā, sekojot Metam Kalenam (Matt Cullen), Derikam Brašāram (Derik Brassard) un Railijam Šīhanam (Riley Sheahan). Bez viņiem centra pozīcijā var nospēlēt arī Zaks Eštons-Rīzs (Zack Aston-Reese) Dominiks Simons (Dominik Simon). Tiesa Bļugeram netrūks konkurences arī"pingvīnos" no VIlksbēres-Skrentonas, jo bez viņa līgums ir vēl 6 centriem un vairākiem universiālajiem uzbrucējiem.

Bļugers iepriekšējā sezonā 70 AHL mačos nopelnīja 45 punktus (21+24). Pasaules čempionātos Bļugers 12 spēlēs ticis pie 4 punktiem (2+2).

Avots:
https://twitter.com/renlavoietva/st...
https://www.eliteprospects.com/team...
https://www.eliteprospects.com/team...
Nhl.com