Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases vārtsargu līnija un pavasara situācija

Rolands Eliņš

Latvijas izlases vārtsargu līnija un pavasara situācija
Elvis Merzļikins, Artūrs Šilovs un Kristers Gudļevskis. Foto: USA Today Sports / Abbotsford Canucks / IMAGO/Eibner/Scanpix

Latvijas Hokeja federācija aktīvi ziņo par spēlētājiem, kuri piekrituši pievienoties izlases treniņnometnei un gatavoties pasaules čempionātam Čehijā, taču pagaidām nav ziņots par vārtsargu pozīciju. Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam Sportacentrs.com pastāstīja sīkāk par situāciju šajā līnijā.

Vārtsargu izvēle Latvijas izlasē pārsvarā bijusi patīkama problēma - pēdējos gados biežāk tomēr bijusi patiešām izvēle no vairākiem cienīgiem kandidātiem, nevis izmisīgi meklējumi, kurš vispār gatavs stāties vārtos. Arī šajā pavasarī Latvijas izlases rīcībā varētu būt vairāki vārtsargi, kuriem ir argumentēti pieteikumi uz izlases pamatvārtsarga vietu.

"Mēs esam priecīgi arī par citām pozīcijām Latvijas izlasē, ne tikai vārtsargiem," sacīja izlases ĢM Rūdolfs Kalvītis par jautājumu, vai vārtsargu līnija Latvijas izlasē ir tā, kas bažas nesagādā, jo spēcīgu kandidātu pietiek. "Ar visiem izlases tuvumā esošajiem vārtsargiem tiek uzturēts kontakts, un sekojam līdzi."

Iepriekšējā pasaules čempionātā, kur Latvija izcīnīja vēsturisko bronzu, izlases sastāvā bija Artūrs Šilovs, kurš kļuva par visa turnīra MVP, Ivars Punnenovs, kurš sāka turnīru pamatsastāvā, taču tika nomainīts pirmās spēles laikā un laukumā vairs netika sūtīts, un Kristers Gudļevskis, kurš laukumā tā arī nedevās. Izlases treneri, mūsu leģendāro vārtsargu Artūru Irbi, kurš arī šajā pavasarī būs izlases treneru kolektīvā, ieskaitot, nepaguruši publiski slavēja izlases vārtsargu kolektīvu un savstarpējo atbalstu, kā arī atdevi treniņos par spīti tam, ka turnīra gaitā izkristalizējās izteikts pamatvārtsargs. Tas viss turklāt bez Latvijas vienīgā stabilā NHL vārtsarga Elvja Merzļikina, kurš iepriekšējā pavasarī uz vietu izlasē nepretendēja.

"Ar Elvi esam kontaktā, runājam par viņa un komandas situāciju," sacīja Kalvītis. Vai Elvis apsolījis, ka šopavasar būs izlasē? "Redziet, nebūtu korekti šobrīd no manas puses par to izteikties, jo viņa sezona NHL vēl nav noslēgusies, komanda vēl turpina spēlēt, tad nu pagaidām ne apstiprināšu, ne noliegšu. Taču uzsvēršu, ka Elvi izlasē mēs vienmēr gaidām un ceram uz to."

Merzļikinam iepriekšējā sezona nebija labākā ne statistiski, ne komandas rezultātu ziņā, kam sekoja lēmums koncentrēties uz gatavošanos šai sezonai Kolumbusas "Blue Jackets" sastāvā. Šosezon Merzļikins 35 reizes "Blue Jackets" sākumsastāvā, guvis 12 uzvaras, vidēji spēlē ielaižot 3.29 vārtus un atvairot 90.1% pretinieku metienu.

Tā nav ļoti iespaidīga statistika (atvairīto metienu procenta ziņā Elvis ir 42. vietā NHL starp 79 vārtsargiem, kas aizvadījuši vismaz piecus mačus), taču jāņem vērā dzīves realitāte, ka Merzļikinam arī šosezon jācīnās vienā no līgas vājākajām komandām. "Blue Jackets" ir pārliecinošā pēdējā vietā savā divīzijā un 29. vietā līgā. No "play-off" zonas tā atpaliek par 18 punktiem, un atlikušas vairs tikai 17 spēles. Teorētiski vēl iespējama Kolumbusas 17 uzvaru sērija, bet praktiski jāsaprot, ka spēlēšana Stenlija kausa izcīnā būs jāatliek uz citu gadu.

Merzļikinam ir ilgtermiņa līgums ar "Blue Jackets", kas būs spēkā arī vēl trīs nākamās sezonas. Cita situācija toties ir šobrīd otram Latvijas NHL vārtsargam Artūram Šilovam, kurš vakar saņēma izsaukumu uz NHL. Šilovam šī ir pēdējā sezona viņa pirmā līmeņa NHL līgumā un, lai turpinātu mērķēt uz NHL arī nākamajā sezonā, būs jānoslēdz jauns līgums.

"Šilovam šī bijusi interesanta sezona," sacīja Kalvītis. "Tika sagaidīts, ka viņš būs izteikts pirmais numurs AHL komandā, taču tur sevi labi pieteica arī otrs vārtsargs, kurš izrādījās spēcīgs konkurents uz spēles laiku. Tagad Šilovam ir izsaukums uz NHL "Canucks" vārtsarga traumas dēļ, un jā, līdz ar to izlases sakarā ir lielāka neskaidrība, jo gan "Canucks", gan "Canucks" fārmklubs ir stabilās "play-off" pozīcijās attiecīgi NHL un AHL."

Teodora Bļugera un tagad arī Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" ir Rietumu konferences līdere un cer sezonas beigas atlikt līdz pat jūnijam, kamēr AHL komanda Abotsfordas "Canucks" ieņem septīto vietu Klusā okeāna divīzijā, atrodoties 10 punktus virs "play-off" robežas, kamēr atlikušas vēl 16 spēles.

Šilovs iepriekšējā sezonā debitēja NHL, aizvadot piecus mačus, un varēja gaidīt, ka pēc PČ MVP titula iegūšanas šosezon viņa NHL spēļu klāsts pieaugs. Taču līdz šim Šilovs spēlējis tikai AHL, kur 33 mačos guvis 15 uzvaras, atvairījis 90.7% pretinieku metienu un vidēji ielaidis 2.74 vārtus. Iepriekšējā sezonā viņam bija 44 spēles, 26 uzvaras, 90.9% atvairītu metienu un 2.44 ielaistu vārtu.

Otro sezonu pēc kārtas savā klubā lielas lietas dara Kristers Gudļevskis, kurš savu iepriekšējo PČ spēli Latvijas izlasē aizvadījis nu jau visai tālajā 2019. gadā. Pirms gada Gudļevskis ar "MoDo" komandu triumfēja Zviedrijas "Allsvenskan" līgā un ieveda to augstākajā līgā. Par spīti tam, Zviedrijas komanda izvēlējās nepaturēt viņu sastāvā. Jau PČ laikā Gudļevskis tika pie jauna līguma Vācijā, noslēdzot divu gadu vienošanos ar "Fischtown Pinguins", un Vācijas komanda par šo lēmumu var būt tikai un vienīgi apmierināta.

"Gudļevskis aizvadījis lielisku sezonu, patiešām lielisku. Pavisam nesan ar viņu runāju un apsveicu ar iegūto atzinību kā DEL regulārās sezonas labākajam vārtsargam," pastāstīja Latvijas izlases ģenerālmenedžeris. "Gudļevskis turklāt komandā tika ņemts ar domu par spēles laika dalīšanu, taču otrs vārtsargs Vācijas klubā sezonas sākumā guva traumu, tad nu Gudļevskim tika uzlikta lielāka atbildība, ar ko viņš teicami ticis galā."

Gudļevskis šosezon Vācijā 45 spēlēs guva 31 uzvaru, atvairīja 91.4% metienu un vidēji ielaida tikai 2.09 vārtus, aizvedot komandu līdz pirmajai vietai regulārajā sezonā. Tas garantējis vietu izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā, kas sāksies 17. martā un kur Gudļevska komandu savu pretinieci vēl gaida. Pusfināli pēc tam paredzēti no 1. līdz 14. aprīlim, kamēr finālsērija ieplānota no 17. līdz (visvēlākais) 30. aprīlim.

Tikmēr jau šobrīd brīvs ir Ivars Punnenovs, kurš šosezon no "Lausanne" pārcēlās uz Rapersvīlas "Lakers". Viņa jaunais klubs sezonu pabeidza 12. vietā Šveices augstākajā līgā un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās, taču Punnenovam ir noslēgts līgums arī uz divām nākamajām sezonām. Viņš šosezon Šveices augstākajā līgā stājās vārtos 21 mačā, guva 10 uzvaras, vidēji ielaida 3.04 vārtus un atvairīja 88.7% pretinieku metienu.

"Par Ivara gatavību palīdzēt izlasei man nav nekādu šaubu," sacīja Kalvītis. "Viņš vienmēr bijis atsaucīgs un vēlējies spēlēt izlasē, un viņš būs izlases treniņnometnē, kas sāksies 1. aprīlī, tāpat arī Ēriks Vītols."

22 gadus vecais Vītols aizvada savu otro sezonu Somijas "Mestis" līgā. Pirms gada viņš to darīja "Zemgales/LBTU" rindās, bet tagad pārstāv "KeuPa" vienību, kurā 33 spēlēs atvairījis 90.4% pretinieku metienu un ielaidis 3.32 vārtus. Jāatzīmē gan, ka tā ir zemāka statistika nekā viņam pirms gada "Zemgales" sastāvā šajā pašā līgā (2.78 ielaisti vārti un 92.0%).

Izlases ĢM uzsvēra, ka tiek sekots līdzi arī citu Latvijas vārtsargu sniegumam un situācijai. Šeit jāpiemin Gustavs Dāvis Grigals, kurš aizvada pirmo sezonu profesionāļos, uz vienu spēli debitējis AHL un Ziemeļamerikas pēc spēka trešajā līgā ECHL aizvadījis 27 spēles, vidēji ielaižot 3.56 vārtus un atvairot 90.0% metienu. Viņa pārstāvētā "Gladiators" komanda gan ir pārliecinošā pēdējā vietā ECHL, kur regulārā sezona beigsies aprīļa vidū. "Gladiators" ir vienīgā ECHL komanda, kas jau šobrīd zaudējusi pat teorētiskas cerības uz vietu izslēgšanas spēlēs. Grigals pats gan ir ticis pie līguma ar NHL klubu Nešvilas "Predators" līdz sezonas beigām

Savukārt pirmo sezonu Eiropā aizvada Mareks Mitens, kurš atgriezies pēc ilgstoša savainojuma. Viņš sezonas vidū pievienojās Čehijas "Rytyri Kladno" vienībai, kurā aizvadījis 11 spēles, iekrājot statistiku 89.7% atvairītu metienu un 3.08 vidēji ielaistu vārtu.

Tāpat šosezon Latvijas izlasē debitējis Arginto Milbergs, "Kurbada" vārtsargs, kurš uz maiņu tika sūtīts laukumā pārbaudes mačā novembrī pret Franciju. 21 gadu vecais Milbergs šosezon OHL 25 spēlēs atvairīja 91.1% pretinieku metienu un vidēji ielaida 2.41 vārtus.

Latvijas izlases pirmās pārbaudes spēles šopavasar pirms dalības PČ Čehijā paredzētas aprīļa sākumā pret Austriju, kam sekos 10. un 11. aprīļa mači pret Somiju "Arēnā Rīga".

1 2 38 komentāri

     [+] [-]

, 2024-03-13 11:38, pirms 2 mēnešiem
Šilovs var noderēt Canucks komandai play-off. Pilnīgi saprotami, ja viņu nepalaidīs uz PČ. Tā ka jācer, ka Merzļikins nav apvainojies un gribēs spēlēt Latvijas izlasē.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-13 12:16, pirms 2 mēnešiem
archy0 rakstīja: Šilovs var noderēt Canucks komandai play-off. Pilnīgi saprotami, ja viņu nepalaidīs uz PČ. Tā ka jācer, ka Merzļikins nav apvainojies un gribēs spēlēt Latvijas izlasē.
Par ko viņam apvainoties? Tamperē bija diezgan pašvaks, taču šajā pavasarī izlase vēlreiz var būt kā atspēriena punkts atdzimšanai. Ja vēlreiz nolies, tad gan šim vārtsargam neviens īsti vairs neticēs.

Gudis bijis labs, bet Elvis jau apbižosies, ja Vītoliņš izvēlēsies sākt ar DEL līgas labāko vārtsargu. Ģērbtuves noskaņojumam ar tas nelīdzēs...

  +3 [+] [-]

, 2024-03-13 12:42, pirms 2 mēnešiem
Kas būs pieejams, tas arī stāvēs. No sportiskā viedokļa pilnīgi viegli, kas stāv šogad, ņemot vērā, ka uz tādu veiksmi kā pag.gadā tagad noteikti jāgaida atkal vismaz 30 gadu. 9-12 vieta kā parasti.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-13 13:08, pirms 2 mēnešiem
arginto forever

  -3 [+] [-]

, 2024-03-13 13:12, pirms 2 mēnešiem
Bez jebkādas šaubu kripatas ir skaidrs, ka Elvim jābūt 1. numuram, ja viņš būs pieejams.

Zinot to, ka Šilovs diezgan droši, ka netiek, tikpat skaidrs ir tas, ka Gudļevskis ir 2. numurs.

Ja Elvis rāda savu sniegumu, Kristers spēlē vienu no back to back spēlēm. Ja Elvim neiet, spēles laiku dala. 3. vārtsargs tāds, kurš pieņems šo lomu un deg būt kopā ar izlasi. Uz 3. vietu ir tiešām daudzi kandidāti ar aptuveni līdzīgiem rādītājiem dažādās līgās.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-13 13:19, pirms 2 mēnešiem
elvis grib būt tikai un vienīgi nr1 - tā kā viņš šobrīd starp Latvijas vārtsargiem tāds nav, tad nav jēga tādu pūpēdi turēt uz soliņa. lai trenējas vai - lai pamaina attieksmi.

  +3 [+] [-]

, 2024-03-13 13:22, pirms 2 mēnešiem
Silovs izlasee sevi ir pieraadijis ar DARBIEM, Merzlikins ar to ka vainoja komandas biedrus... vinam pasham viss jaadarot.

Secinaajumus izdarat pashi.

     [+] [-]

, 2024-03-13 13:33, pirms 2 mēnešiem
varonis rakstīja: elvis grib būt tikai un vienīgi nr1 - tā kā viņš šobrīd starp Latvijas vārtsargiem tāds nav, tad nav jēga tādu pūpēdi turēt uz soliņa. lai trenējas vai - lai pamaina attieksmi.
Kurā dimensijā un pēc kādiem rādītājiem viņš nav 1. numurs?

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 13:47, pirms 2 mēnešiem
archy0 rakstīja: Šilovs var noderēt Canucks komandai play-off. Pilnīgi saprotami, ja viņu nepalaidīs uz PČ. Tā ka jācer, ka Merzļikins nav apvainojies un gribēs spēlēt Latvijas izlasē.
Vēl tak var arī cerēt uz Vankuveras izkrišanu pirmajā kārtā

     [+] [-]

, 2024-03-13 14:17, pirms 2 mēnešiem
Zvirgzdiņu Pivars rakstīja: Vēl tak var arī cerēt uz Vankuveras izkrišanu pirmajā kārtā
Kaut kā tā arī sanāca pagājušogad, kad nevarēja saprast, vai Šilovs vispār tiks uz PČ, bet sanāca tomēr, ka tiek.

     [+] [-]

, 2024-03-13 14:18, pirms 2 mēnešiem
Tad jāizkrīt abiem Canucks. Fārms arī spēlēšot PO.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-13 14:53, pirms 2 mēnešiem
"Kad spēlētājiem patīk savs vārtsargs, viņi biežāk bloķē pretinieku metienus. Nezinu kāpēc - tā tas vienkārši ir. Man ir bijusi pieredze, kad komandas biedriem diez ko nav patikuši vārtsargi..." otrdien teica Tokets''
Tas netika teikts par Merzlikinu, bet skatoties uz CBJ aizsardzību...
Kautkā tas pārāk savelkas kopā ar to, kā viņam pēdējā laikā (ne)veicas.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 14:58, pirms 2 mēnešiem
Izskatās, ka šogad pirmais numurs varētu būt arī Gudļevskis, Merzļikins ļoti nestabils, stabils trešais numurs pagaidām.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-13 15:06, pirms 2 mēnešiem
Prognozēju, ka šogad vārtsargu sastāvs būs tāds: Gudļevskis, Punnenovs, Vītols vai Grigals.
Šilovs netiks play off dēļ, Merzļikins izdomās iemeslu, lai nebrauktu.

  +3 [+] [-]

, 2024-03-13 15:12, pirms 2 mēnešiem
MachimoI rakstīja: Kurā dimensijā un pēc kādiem rādītājiem viņš nav 1. numurs?
tajā dimensijā, kas atrodas uz pleciem ja galvā ir putra, kas ir Merzļikina gadījums, nevajag mocīt komandu (izlasi).

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 15:30, pirms 2 mēnešiem
varonis rakstīja: tajā dimensijā, kas atrodas uz pleciem ja galvā ir putra, kas ir Merzļikina gadījums, nevajag mocīt komandu (izlasi).
Putra vai ķīselis, visu nosaka sniegums laukumā.

NHL Elvis ir virs vidējā SVS%. Tas ir virs vidējā NHL līmeņa vārtsargs. Mums tāds ar vai bez putrām nav bijis kopš Artūra Irbes.

Gudļevskis bija zem AHL vidējā SVS%. AHL>DEL.

Pēc snieguma Kristers ir 2 kalibrus zemāk.

     [+] [-]

, 2024-03-13 15:51, pirms 2 mēnešiem
mums arī bijuši alkoholiķi, kam viss ar tiem nhl papīriem un statistiku kārtībā, tikai izlases sakarā tas parasti kļuva par komēdiju. elvis psiho - to viņš pat vairs nevar noslēpt. ja viņam nebūtu tas lielais līgums, dienas būtu noskaitītas.
uz papīra, jā - nr.1.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-13 15:53, pirms 2 mēnešiem
Punnenovs brauks kā 3, jo patīk Harim un būs ar nometnes sākumu, ja neatbrauks Elvis ar Šilovu tad Gudis būs pirmais.

  -4 [+] [-]

, 2024-03-13 16:23, pirms 2 mēnešiem
Kalniņu kā pirmo !

  -2 [+] [-]

, 2024-03-13 17:14, pirms 2 mēnešiem
kristaps199021 rakstīja: Kalniņu kā pirmo !
Diez vai. Jankam, kā esmu sapratis no fanu komentāriem šeit Sportacentrā, ir vāja sezona. Tad jau drīzāk uzaicināt Muštukovu, kurš tagad ir karsts pēc starta Nākotnes spēlēs

     [+] [-]

, 2024-03-13 17:52, pirms 2 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Izskatās, ka šogad pirmais numurs varētu būt arī Gudļevskis, Merzļikins ļoti nestabils, stabils trešais numurs pagaidām.
Pēc kā spried ka nestabils? ja viņa kolumbua ir ļoti vāja komanda...

     [+] [-]

, 2024-03-13 17:54, pirms 2 mēnešiem
BEIDZIET DI.. PAR ELVI VAROŅI NA.... PAŠIEM NEKĀ NAV TĀPĒC JĀIZDOMĀ PAR KAUT KĀDU ELVJA APVAINOŠANOS...
TAD VĒL JĀMULD KAUT KĀDI MURGI PAR VAINOŠANU UZ CITEM..
CIK JUMS GADI MAZIE BĒRNI. BEIDZIET TE GAUDOT KĀ SĒTA KRANČI KATRĀ RAKSTĀ KUR ELVI PIEMIN.. KLAUNI IBIO..

  +1 [+] [-]

, 2024-03-13 19:22, pirms 2 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: Silovs izlasee sevi ir pieraadijis ar DARBIEM, Merzlikins ar to ka vainoja komandas biedrus... vinam pasham viss jaadarot.

Secinaajumus izdarat pashi.
Varbūt biežāk biezpienu ēd un tad varbūt atcerētos ,ka Elvim bija labi četri PČ ,bet 2018 gadā vienkārši izcils PČ tāpat ļoti labs OS kvaļa turnīrs.Nesaprotu ,kas tie par bezsmadzeņu cilvēkiem ,kuriem nav atmiņas un patīk kladzināt tikai citu neveiksmes.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 20:25, pirms 2 mēnešiem
Ko jūs pīpējat? Merzļikins ir labākais, protams atšķirības starp vārtsargiem, kas spēlē NHL un AHL ir salīdzinoši ļoti mazas, nekā starp laukuma spēlētājiem. Būsim godīgi-ja sc lielie komentētāji redzētu treniņus, ja visi šitie minētie vārtsargi(Izņemot Vītolu un Arginto) spēlētu - Jūs nesaprastu atšķirību, kurš ir kurš.

     [+] [-]

, 2024-03-13 20:55, pirms 2 mēnešiem
Pastnieks5 rakstīja: Ko jūs pīpējat? Merzļikins ir labākais, protams atšķirības starp vārtsargiem, kas spēlē NHL un AHL ir salīdzinoši ļoti mazas, nekā starp laukuma spēlētājiem. Būsim godīgi-ja sc lielie komentētāji redzētu treniņus, ja visi šitie minētie vārtsargi(Izņemot Vītolu un Arginto) spēlētu - Jūs nesaprastu atšķirību, kurš ir kurš.
Nevar nepiekrist- starpība starp NHL un AHL, Eiropas top līgu labākajiem vārtsargiem ir kā starp NHL pirmo un otro maiņu!
Vezina balvas ieguvējs, NHL čempions- Tims Tomass vēl 30 gados spēlēja Somijas līgā!

     [+] [-]

, 2024-03-13 21:00, pirms 2 mēnešiem
Piemēram Anti Niemi 2008-2009 sezonā bija tikai AHL pamatvārtsargs, bet jau nākamajā sezonā NHL pamatvārtsargs un NHL kausa ieguvējs!

     [+] [-]

, 2024-03-13 21:45, pirms 2 mēnešiem
datmons rakstīja: Nevar nepiekrist- starpība starp NHL un AHL, Eiropas top līgu labākajiem vārtsargiem ir kā starp NHL pirmo un otro maiņu!
Vezina balvas ieguvējs, NHL čempions- Tims Tomass vēl 30 gados spēlēja Somijas līgā!
Tieši tāpēc pilnīgi bez svara ir ne tikai amatieru fanu priekštati un viedokļi, bet arī no malas ekrānos vērotāji ar daudzu gadu pieredzi profesionālā sportā, jo šīs nelielās atšķirības mēs varam tikai pamanīt datos - statistikā.

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 22:09, pirms 2 mēnešiem
kristaps199021 rakstīja: Kalniņu kā pirmo !
Tieši gribēju pajautāt tautiešiem,blakām turot vēmekļu maisiņus no rūjienas!

  -1 [+] [-]

, 2024-03-13 22:37, pirms 2 mēnešiem
faķīrus ar putniem galvā, kas paliek aizvien vairāk, varētu būt bīstams izlases pozitīvajam mikroklimatam- mazohismam nē, ģimene kā prioritāte

     [+] [-]

, 2024-03-14 00:12, pirms 2 mēnešiem
Šķiet loģiski būtu pārbaudes spēles uzraut ar Gudļevski un tad skatītos. Lai vai kā bet Gudijam vairāk ticu, nekā Elvim. Protams gaidām Šilovu, bet rīnumdarbus divkārši ir grūti izdarīt. Apetīte augusi Gudijam un ticu viņam.

  +2 [+] [-]

, 2024-03-14 00:18, pirms 2 mēnešiem
coffijs rakstīja: Varbūt biežāk biezpienu ēd un tad varbūt atcerētos ,ka Elvim bija labi četri PČ ,bet 2018 gadā vienkārši izcils PČ tāpat ļoti labs OS kvaļa turnīrs.Nesaprotu ,kas tie par bezsmadzeņu cilvēkiem ,kuriem nav atmiņas un patīk kladzināt tikai citu neveiksmes.
Atslēga ir tajā, ka Elvis uzliek augstus mērķus un atļaujās pateikt, ko asāku par citiem. Vidējam stereotipiskajam šādu cilvēku neveiksmes ir kā medus maize
Izcils piemērs ir Gudļevskis. Kā viņu cēla saulītē pēc Kanādas spēles un kā aptirsa Dinamo laikos. Un tagad ceļ saulītēļ pa jaunam. Autori - visticamāk vieni un tie paši.

     [+] [-]

, 2024-03-14 08:11, pirms mēneša
Geralt of Rivia rakstīja: Atslēga ir tajā, ka Elvis uzliek augstus mērķus un atļaujās pateikt, ko asāku par citiem. Vidējam stereotipiskajam šādu cilvēku neveiksmes ir kā medus maize
Izcils piemērs ir Gudļevskis. Kā viņu cēla saulītē pēc Kanādas spēles un kā aptirsa Dinamo laikos. Un tagad ceļ saulītēļ pa jaunam. Autori - visticamāk vieni un tie paši.
Piekrītu tāpēc par biezpiena trūkumu rakstu,jo gan sportā gan politikā vairumam atmiņa ir ļoti īsa.

     [+] [-]

, 2024-03-14 10:58, pirms mēneša
coffijs rakstīja: Piekrītu tāpēc par biezpiena trūkumu rakstu,jo gan sportā gan politikā vairumam atmiņa ir ļoti īsa.
Bet Tu pats mēdz heitot izlases spēlētājus, piemēram Galviņu. Izcel tikai negatīvo, jo viņš, redz, tev nepatīk un tad lej ar žļurgu jau gadiem. Un viņam ir daudz labu epizožu. Ja kas, Rimi ir biezpiens uz akciju tagad.

     [+] [-]

, 2024-03-14 12:39, pirms mēneša
Ja Elvis atbrauks uz izlasi, viņš nekadvun nemūžam nesēdēs uz beņķa !

  +1 [+] [-]

, 2024-03-14 14:23, pirms mēneša
coffijs rakstīja: Varbūt biežāk biezpienu ēd un tad varbūt atcerētos ,ka Elvim bija labi četri PČ ,bet 2018 gadā vienkārši izcils PČ tāpat ļoti labs OS kvaļa turnīrs.Nesaprotu ,kas tie par bezsmadzeņu cilvēkiem ,kuriem nav atmiņas un patīk kladzināt tikai citu neveiksmes.
OS kvalifikāciju Rīgā Punnenovs nostāvēja...
1 2 38 komentāri