Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Zirnis: "Mums ir jāmācās ātri, jo jau drīz ir nākamā spēle"

Rolands Eliņš

Zirnis: "Mums ir jāmācās ātri, jo jau drīz ir nākamā spēle"
Kārlis Zirnis. Foto: Tanya Longgarro

Latvijas U-20 izlase svētdien pasaules čempionātu pirmās divīzijas A apakšgrupā sāka ar neveiksmi pret Francijas izlasi. Pēc dueļa mūsu komandas galvenais treneris Kārlis Zirnis izteicās, ka izlase ir apņēmības pilna nākamajā spēlē uzlabot sniegumu un rezultātu.

“Mums ir jāmācās un ātri jāmācās, jo parīt jau ir nākamā spēle,” atzina Zirnis. “Protams, ka esam vīlušies, taču turnīrs rit tālāk. Galvas neesam nokāruši. Iesim cīņā un mēģināsim uzlabot sniegumu.”

“Esam sarūgtināti par rezultātu. Šajā spēlē mums pietrūka realizācija tieši noslēguma fāzē. Tāpat ir nepieciešams iet vairāk uz vārtu priekšu un traucēt vārtsargam. Jāmēģina būt pirmajiem pie atlēkušajām ripām, lai varētu tikt pie atkārtotiem metieniem. Nedrīkstam arī noraidīties uzbrukuma zonā,” skaidroja treneris.

Pirmdien Latvijas nacionālā izlase plkst.20:00 spēkosies ar Austrijas vienaudžiem, bet pēc tam tiksies ar Vāciju, Norvēģiju un Baltkrieviju.

Kārlim Zirnim arī šajā sezonā asistē amerikāņu speciālists Frenciss Anzalone. Tāpat asistenta pienākumus pildīs Raimonds Vilkoits, kurš ikdienā strādā MHL vienībā HK “Rīga”. Tikmēr par U-20 valstsvienības fizisko sagatavotību, kā ierasts, ir atbildīgs Ēriks Visockis.

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas U-20 izlase starptautiskajā novembra pārtraukuma "logā" piedalījās turnīrā Dānijā, kur izcīnīja pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6095/karl...

  -1 [+] [-]

, 2018-12-09 21:45, pirms 5 gadiem
"ir nepieciešams iet vairāk uz vārtu priekšu un traucēt vārtsargam. Jāmēģina būt pirmajiem pie atlēkušajām ripām, lai varētu tikt pie atkārtotiem metieniem. Nedrīkstam arī noraidīties uzbrukuma zonā,” skaidroja treneris.
skat tik, kādas ģeniālas atziņas
pagaidīsim maču ar austriju

     [+] [-]

, 2018-12-10 07:25, pirms 5 gadiem
Pasaules čempionāts jau nav skola,kur vēl mācīties.Tas ir gala eksāmens,kur jārāda ko esi līdz divdesmit gadiem apguvis hokeja zinībās.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-10 09:57, pirms 5 gadiem
purva_velns rakstīja: "ir nepieciešams iet vairāk uz vārtu priekšu un traucēt vārtsargam. Jāmēģina būt pirmajiem pie atlēkušajām ripām, lai varētu tikt pie atkārtotiem metieniem. Nedrīkstam arī noraidīties uzbrukuma zonā,” skaidroja treneris.
skat tik, kādas ģeniālas atziņas
pagaidīsim maču ar austriju
Lūk tur jau tā lieta, ka ar 16 -17 gadus veciem spēlētājiem, pa vārtu priekšu "nesaimniekosi" pret puišiem, kuriem ir 19 gadi... spēka drusku pa maz un "viņi" sit sāpīgi. Tāpēc izlasē 2-3 gados jaunāki spēlētāji ir ok, bet pus izlase, drusku par daudz. Tas pats aizsardzībā. Spilgti varēja redzēt iepriekšējā spēlē, nav kas spētu savu vārtu priekšā pretinieku nostumt. Vai tādu ir maz... Kāpēc bija šādi jāeksperimentē ir jautājums trenerim. Otrs jautājums - kāpēc MHL puiši jāņem un vēl gados jauni, ja MHL ir redzams, ka vēl par jaunu.