Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Ābols uz Latvijas U20 izlases nometni izsauc 29 spēlētājus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābols uz Latvijas U20 izlases nometni izsauc 29 spēlētājus
Kevins Strādnieks. Foto: HK Zemgale/LLU

Latvijas U20 hokeja izlase no 7. līdz 10. novembrim aizvadīs treniņus, gatavojoties decembrī paredzētajam pasaules čempionātam, bet 11. novembrī pārbaudes spēlē cīnīsies pret "Optibet" hokeja līgas vicelīderi Rīgas "Dinamo".

Pasaules čempionāts no 26. decembra līdz 5. janvārim norisināsies Kanādas pilsētās Monktonā un Halifaksā. Arta Ābola vadītā Latvijas U20 izlase, kas augustā pirmo reizi vēsturē sasniedza ceturtdaļfinālu un ierindojās septītajā vietā, spēlēs vienā grupā ar ASV, Somijas, Šveices un Slovākijas junioriem.

Nākamajā nedēļā U20 izlases kandidāti pulcēsies uz nometni. No pirmdienas līdz ceturtdienai tiks aizvadīti treniņi, bet piektdien pulksten 19:30 paredzēta pārbaudes spēle pret Rīgas "Dinamo". Tā būs pēdējā pārbaude pirms došanās uz Kanādu, bet turnīra norises vietā paredzēti divi mači – pret Čehiju (20. decembris) un Vāciju (22. decembris).

Uz nometni izsaukti 29 hokejisti – trīs vārtsargi, 11 aizsargi un 15 uzbrucēji. Visi nāk no Eiropas klubiem, un lielākā pārstāvniecība ir Latvijas čempionātam. 12 hokejisti nāk no Ābola vadītās "Zemgales"/LLU, bet septiņi pārstāv līdervienību "Mogo"/LSPA.

Latvijas U20 izlases sastāvs

Vārtsargi: Deivs Rolovs, Lukas Bukatovs (abi – Zemgale/LLU), Kārlis Beķeris-Brīvkalns (Mogo/LSPA).
Aizsargi: Roberts Andersons, Uvis Lazarenoks, Patriks Seilis, Mārtiņš Krūklītis (visi – Zemgale/LLU), Dario Mackevičs, Renarts Bērziņš, Zigmārs Zīle, Rolands Strautiņš (visi – Mogo/LSPA), Edgars Kazaks (Rīgas Dinamo), Dmitrijs Ļeins (HS Rīga), Elvis Laškovs (Nordic Hockey Academy, Austrija).
Uzbrucēji: Rainers Rullers, Rainers Dārziņš, Artūrs Karaša, Kevins Strādnieks, Matīss Bīriņš, Kristaps Kristiņš (visi – Zemgale/LLU), Mārtiņš Šulcs, Ernests Krūms (abi – Mogo/LSPA), Kārlis Andersons (HS Rīga), Emīls Veckaktiņš (Lugano, Šveice), Rodžers Bukarts (Lions, Šveice), Mārcis Bikše (Viking, Zviedrija), Kristers Zvagulis (Mlada Boleslav, Čehija), Leo Cabulis (Nordic Hockey Academy, Austrija), Erasts Nazarenko (Karlskoga, Zviedrija).

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7190/iihf...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 13:45, pirms gada
PČ Šveice jāņem !!! 😡

     [+] [-]

, 2022-11-03 15:46, pirms gada
Un to nabaga Zīli par visām varītēm jādabū izlasē,ja ne kā uzbrucēju tad kā aizsargu.Uz nākošo čempi varēs mēģināt vārtos iestāties.

     [+] [-]

, 2022-11-03 18:27, pirms gada
terex rakstīja: Un to nabaga Zīli par visām varītēm jādabū izlasē,ja ne kā uzbrucēju tad kā aizsargu.Uz nākošo čempi varēs mēģināt vārtos iestāties.
blats

  +1 [+] [-]

, 2022-11-03 20:01, pirms gada
Un cik realitātātē aizbrauks no šiem? 4 aizsargi spēlē CHL , 2 uzbrucēji no CHL, 4 no USHL. Vārtsargus ar no USHL un NAHL var salasīt . NAHL vēl 4 aizsargi un 4 uzbrucēji. Aizsargus ar var neņemt no Eiropas...sakasīt 8 uzbrucējus no šiem un būs labi.

     [+] [-]

, 2022-11-03 22:16, pirms gada
terex rakstīja: Un to nabaga Zīli par visām varītēm jādabū izlasē,ja ne kā uzbrucēju tad kā aizsargu.Uz nākošo čempi varēs mēģināt vārtos iestāties.
kāpēc nabaga?

     [+] [-]

, 2022-11-03 22:19, pirms gada
bet kāpēc šinī pauzē izlasei nav pārbaudes spēļu pret citām U20 izlasēm??