Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

OHL jeb Latvijas čempionāts hokejā

Mums pašmāju čempis pievērš maz uzmanību, tāpēc nolēmu izveidot rakstu, kur apkopotu transfērus un pārējo...

Nākamsezon Optibet hokeja līgā spēlēs septiņas komandas:
HK Kurbads
HK Lido
HK MOGO
HS Rīga
Liepāja
Prizma Rīga
Zemgale

Spēlētājs(Pozīcija) Komanda no kuras pārnācis(Līga) Komanda uz kuru pārgājis(Līga)
Spēlētāji, kuri pievienojušies no citām līgām OHL klubiem:
Martins Vitolins (F) Hokki(Suomi-sarja) HK Kurbads

Spēlētāji, kuri pametuši līgu:
Bruno Zabis (F) Liepaja Mulhouse(France)
Dmitri Monya (F) HK MOGO Khimik Voskresensk(VHL)
Sandis Zolmanis (F) HK Kurbads Mulhouse(France)
Maris Dilevka (F) Liepaja Gjøvik(Norway2)
Ivan Rybchik (F) Zemgale Yunost Minsk(Belarus)
Imants Lescovs (D) Zemgale Ritten/Renon(AlpsHL)
Georgs Golovkovs (F) Liepaja Milton Keynes Lightning(EIHL)
kā arī Roberts Mamčics, Egils Kalns un Lauris Rancevs ir noslēguši Try-Out līgumus ar Dinamo Rīga

Spēlētāji, kuri pārgājuši no viena OHL kluba uz kādu citu:
Aleksejs Sirokovs (F) HK MOGO Prizma Riga
Edgars Homjakovs (F) Liepaja HK Kurbads
Denijs Romanovskis (G) HS Riga HK Kurbads

Treneru korpusi:
HK Kurbads-nav apstiprināti treneri
HK Lido- nav apstiprināti treneri
HK MOGO- galvenais treneris Igors Smirnovs
HS Rīga- ir divi treneri Juris Ozols un Oļegs Sorokins, bet kā galvenais bus tieši Oļegs.
Liepāja- galvenais treneris Maksims Bogdanovs , asistents Nikolajs Silconoks un vārtsargu treneris Reinis Repšs
Prizma Rīga- nav apstiprināti treneri
Zemgale-nav apstiprināti treneri

     [+] [-]

, 2018-07-25 15:00, pirms 6 gadiem
Prizmai galvenais, kā vienmēr, būs Miļūns. Zemgalei galvenais Kuļibaba, palīgos Igors Ļebedevs. Mociks paliks Kurbadā kā galvenais.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 15:06, pirms 6 gadiem
Juris_Churis rakstīja: Prizmai galvenais, kā vienmēr, būs Miļūns. Zemgalei galvenais Kuļibaba, palīgos Igors Ļebedevs. Mociks paliks Kurbadā kā galvenais.
nu tas ir diezgan skaidrs, bet nu oficiāli līgumi vēl nav saslēgti

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 15:18, pirms 6 gadiem
un, iespējams, iekš LČ redzēsim tādus spēlētājus kā:
Edijs Brahmanis, Koba Jass, Lauris Bajarūns, Rūdolfs Maslovskis, Armands Bērziņš, Juris Upītis, Jānis Sprukts, Sergejs Pečura, Gatis Sprukts, Roberts Jekimovs, Mārtiņš Cipulis, Edmunds Augstkalns, Maksims Širokovs, Kristaps Baževičs, Kalvis Ozols, Ričards Birziņš, Edgars Dīķis, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Renārs Demiters, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs, Rolands Gritāns, Rihards Grigors, Mārtiņš Raitums. Bet nu liela daļa no šiem būs tikai uz sezonas sākumu līdz atradīs jaunu darba vietu ārzemēs. Protams, būs arī kadri, kuri no šiem jau līdz LČ sezonas sākumam būs atraduši klubu un nespēlēs LČ

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 15:36, pirms 6 gadiem
Lai noturētu līmeni vimaz iepriekšējās sezonas apmēros, tad iekš LČ jānotur:
Bluks, Galkins, Gipters, Porejs, Jakovļevs, J.Rēdlihs, Gricinskis, Hartmanis, Lavrovs, Sarkanis, Remiņš, Štāls, J.Straupe, D.Straupe, Zembergs, Grīnfogels, Ančs, Kazanovs, Bullītis, Saviels, Zvirbulis, Apsītis, Lavrenovs, Begovs, Kurmis, K.Lipsbergs, M.Lipsbergs, Mamonovs, J.Ozoliņš, Prūsis, Siksnis, Vilkoits, Želubovskis, Ziemiņš, Galoha, Pankevičs, Miščuks, Reinis Demiters, K.Freibergs, M.O.Freimanis, Grīnbergs, Tūbelis, Freijs, K.Ozoliņš, Miezis, Štelmahers, Visockis, Lūsiņš, Apelis, Brakšs, Lāns, E.Lipsbergs, H.Podziņš, Zelts, Petkus, Cimermanis, Gelažis, Grundmanis, Zeilis, Aploks, Kurnigins, Millers, Ogorodņikovs, Potāpovs, jo šie pa lielam bija tie, kuri dēļ pagājušo sezonu sekoju līdzi LČ

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 15:40, pirms 6 gadiem
Plus, ja klāt ieķer uz pilnu sezonu iepriekš minētos:
K.Jass, Bajarūns, Maslovskis, A.Bērziņš, Upītis, J.Sprukts, Pečura, G.Sprukts, Cipulis, M.Širokovs, Birziņš, Dīķis, M.Jass, Gritāns, Grigors, Raitums, tad pavisam ok būtu, bet nu pārējos minētos visu sezonu būtu diezgan grūti noturēt iekš LČ +klāt vēl no ārzemju zemākajām līgām labākos LV fruktus savākt uz mājām un laba līmeņa leģus katrā komandā pa 2-3 priekš LČ līmeņa.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 16:14, pirms 6 gadiem

     [+] [-]

, 2018-07-25 16:28, pirms 6 gadiem
Lido visdrīzīk trenēs Samsikins (kurš jau iepriekš bija treneris Lido un sezonas beigās aizstāja J Rēdlihu) un Ņiživijs. Savukārt Rēdlihs turpmāk trenēs Ozolnieku Junioru (2004.g, agrākais Ozo Stars).

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 17:23, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: https://www.liepajniekiem.lv/sports/hokejs/hk-liepaja-nosledz-pirmos-ligumus-ar-hokejistiem-221393
paldies

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:49, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Plus, ja klāt ieķer uz pilnu sezonu iepriekš minētos:
K.Jass, Bajarūns, Maslovskis, A.Bērziņš, Upītis, J.Sprukts, Pečura, G.Sprukts, Cipulis, M.Širokovs, Birziņš, Dīķis, M.Jass, Gritāns, Grigors, Raitums, tad pavisam ok būtu, bet nu pārējos minētos visu sezonu būtu diezgan grūti noturēt iekš LČ +klāt vēl no ārzemju zemākajām līgām labākos LV fruktus savākt uz mājām un laba līmeņa leģus katrā komandā pa 2-3 priekš LČ līmeņa.
Raitums nesen bija pilnu sezonu, nu neteiktu, ka bija klasi pārāks par to pašu Čalpu, Anču utt. Koba sēdēja Kurbada 4. maiņā un laukumā svarīgākajos mačos netika. Podziņa pieminēšanu vispār nesaprotu. Gritāns nekur neko dižu nav parādījis. Diezgan jocīgi spriedelējumi. VIsjocīgākais gan par tiem laba līmeņa leģiem. Pirmkārt, kas skaitās laba līmeņa. Otrkārt, kur klubiem tam būs nauda? Treškārt - kā tu iedomājies leģus bērnu/jauniešu komandā kādas pamata ir Lido HS Rīga?

     [+] [-]

, 2018-07-27 10:01, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Raitums nesen bija pilnu sezonu, nu neteiktu, ka bija klasi pārāks par to pašu Čalpu, Anču utt. Koba sēdēja Kurbada 4. maiņā un laukumā svarīgākajos mačos netika. Podziņa pieminēšanu vispār nesaprotu. Gritāns nekur neko dižu nav parādījis. Diezgan jocīgi spriedelējumi. VIsjocīgākais gan par tiem laba līmeņa leģiem. Pirmkārt, kas skaitās laba līmeņa. Otrkārt, kur klubiem tam būs nauda? Treškārt - kā tu iedomājies leģus bērnu/jauniešu komandā kādas pamata ir Lido HS Rīga?
Lido jau meklēja leģus Krievijā- nevis labus, bet tādus, kas var maksāt, tāpat kā agrāk HASC, Ogre, Dpils, Prizma utt

     [+] [-]

, 2018-07-30 16:33, pirms 6 gadiem
Man liekas, ka Rodis strādā gan pie Ķirsona, gan Pikāna, arī Mārupes hallē, nebūtu nereāli redzēt kaut kur kā galveno vai asistentu.

     [+] [-]

, 2018-08-07 11:58, pirms 6 gadiem
HK Kurbads kritizē LHF:

Sporta Personības | “Kurbads”...