Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

LHF joprojām uzskata, ka Marenis drīkst spēlēt OHL izslēgšanas turnīrā

Ints Megnis
Ints Megnis

LHF joprojām uzskata, ka Marenis drīkst spēlēt OHL izslēgšanas turnīrā
Rihards Marenis Rīgas "Dinamo" sastāvā. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Strīdīgā pārejā iekļuvušais Rihards Marenis ir lielisks paraugs jaunajiem hokejistiem, ka no "Optibet" hokeja līgas (OHL) ir iespējams nokļūt Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), pirmdien pavēstījusi Latvijas Hokeja federācija (LHF), publiski skaidrojot, kāpēc uzbrucējs OHL izslēgšanas turnīrā var pārstāvēt "Mogo" vienību.

Marenis sezonu sāka "Mogo" sastāvā, bet lielāko daļu sezonas pavadīja Rīgas "Dinamo" rindās, 33 spēlēs izceļoties ar četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Pirms izslēgšanas turnīra viņš atgriezās "Mogo" rindās un spēlē ļoti rezultatīvi, četros pusfināla sērijas mačos izceļoties ar četriem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Visu sezonu Marenis atradās gan Rīgas "Dinamo" pieteikumā KHL turnīrā, gan arī "Mogo" sastāvā OHL, kas hokeja sabiedrībā izraisījis asas diskusijas. Līdz ar to pagājušajā ceturtdienā LHF notika sēde, kurā klubiem tika skaidroti iemesli atļaut uzbrucējam atgriezties "Mogo" vienībā, bet vēlāk ažiotāžu izraisīja arī Sportacentrs.com publikācija par to.

Saistībā ar pēdējā laikā izskanējušo informāciju, pirmdien savu skaidrojumu publicējusi arī LHF. Tā uzsver, ka jau 28. februārī, kas bija nepilnu nedēļu pirms OHL izslēgšanas turnīra sākuma, organizēja komandu kopsapulci, kurā tika iztirzāts jautājums arī par Mareņa statusu. Toreiz LHF sporta direktors Edgars Buncis visiem klātesošajiem izskaidrojis situāciju un informējis, ka Marenis ir tiesīgs spēlēt OHL izslēgšanas turnīrā. Komandas uzklausījušas LHF ziņojumu un nav izteikušas pretenzijas.

Tomēr 8. martā LHF saņēmusi OHL klubu "Kurbads", "Zemgale"/LLU, "Prizma" (visu izslēgšanas turnīra dalībnieču, izņemot "Mogo") iesniegumu par Mareņa dalību izslēgšanas turnīrā, tajā klubu pārstāvjiem izklāstot savus argumentus, kas, viņuprāt, liedz šim spēlētājam dalību Latvijas čempionāta izslēgšanas spēlēs. Līdz ar to pagājušajā ceturtdienā LHF vēlreiz sasauca kopā LHF klubus un atkārtoti skaidroja savu nostāju:

- R. Marenis ir noslēdzis līgumu ar HK “MOGO” līdz 2018./2019.gada sezonas beigām;

- OHL regulārajā čempionātā Marenis nospēlējis septiņas spēles, kuru laikā guvis četrus vārtus un nopelnījis 2 soda minūtes;

- 2018.gada oktobrī spēlētājs ir izīrēts Rīgas "Dinamo" - LHF jurisdikcijā esošam klubam, kas piedalās Kontinentālajā hokeja līgā (nav citas valsts čempionāts). Kontinentālā hokeja līga tikusi dibināta, lai attīstītu hokeju Krievijā, kā arī citās Eiropas un Āzijas valstīs;

- Ar atsevišķu līgumu starp KHL un Krievijas Hokeja federāciju tiek noteikta kārtība, kā Krievijas klubi kļūst par Krievijas čempioniem. Līdz ar to LHF nevar uzskatīt, ka “Dinamo” piedalās citas valsts čempionātā, jo tas ir Latvijas klubs un nekad nekļūs par citas valsts čempioniem, vai arī iegūs jebkādu vietu šajā čempionātā;

- Spēlētāju pārejas LHF tiek nodrošinātas, lai regulētu spēlētāju piederību klubam dalībai LHF rīkotajos čempionātos. Ņemot vērā, ka "Dinamo" nepiedalās LHF rīkotos čempionātos, Latvijas spēlētāja pārejas noformēšana nav nepieciešama. Ārzemju spēlētāju pārejas regulē IIHF un tā ir nepieciešama uz jebkuru LHF jurisdikcijā esošu klubu/komandu.

LHF uzskata, ka šo iemeslu dēļ, Marenis nebija jāsvītro no "Mogo" pieteikuma, turklāt spēlētāja izīrēšanas līgumā viens no noteikumiem paredz liegumu spēlētājam atgriezties citā klubā, bet tikai “Mogo”. Noslēdzoties pāreju periodam, Marenis joprojām bija “Mogo” pieteikumā un ir tiesīgs spēlēt OHL. LHF uzsver, ka tās viens no primārajiem uzdevumiem ir popularizēt un attīstīt hokeju Latvijā, kā arī sekmēt spēlētāju meistarības līmeņa celšanos, veicinot viņu iespējas attīstīt profesionālo karjeru aizvien augstākā līmenī.

"Spēlētājs R. Marenis iekļuvis KHL no Latvijas čempionāta komandas HK “Mogo” un sevi labi apliecinājis Rīgas “Dinamo” sastāvā - tas ir lielisks paraugs jaunajiem hokejistiem. Kā arī parāda iespēju gados jauniem spēlētājiem, spēlējot OHL čempionātā, nonākt Kontinentālajā hokeja līgā," uzsver federācija, kas atgādina, ka šāda spēlētāju kustība šosezon ir notikusi arī starp citiem OHL klubiem un “Dinamo” - proti, uz KHL klubu devušies arī Edijs Brahmanis (“Prizma”), Roberts Mamčics un Egils Kalns (abi - “Liepāja”).

Sportacentrs.com jau iepriekš vēstīja par "Kurbada" komandas argumentāciju, kāpēc Marenis nevarētu piedalīties izslēgšanas turnīrā. "Kurbads" norādīja uz OHL nolikuma punktu, ka, ja spēlētājs startē citas valsts čempionātā, paralēli OHL viņš drīkst spēlēt vien gadījumā, ja dzimis laikā starp 1998. un 2001. gadu, tomēr Marenis ir vecāks. Vienība uzsvēra, ka KHL vienlaicīgi ir Krievijas čempionāts un izslēgšanas turnīra uzvarētāja kļūst par Krievijas čempioni, pie nosacījuma, ja tā ir Krievijas komanda. "Kurbads" pauž, ka OHL pāreju nolikums ļauj veikt "ierobežotās pārejas" jeb īri, bet šādā gadījumā spēlētājs tiek svītrots no iepriekšējā kluba sastāva.

"Nolikumā ir īpaši uzsvērts, ka tas attiecas uz klubiem un spēlētājiem, kas ir LHF jurisdikcijā, bet uz klubiem IIHF jurisdikcijā attiecas IIHF noteikumi," vēsta "Kurbads", paužot, ka Rīgas "Dinamo" ir Latvijas jurisdikcijā. "Zināms, ka "Mogo" vadība Riharda Mareņa pāreju pirms tam skaņoja ar LHF. Jau tas apstāklis vien, ka šāda saskaņošana bija nepieciešama, liecina, ka šis jautājums ir pakļauts dažādām interpretācijām. Diemžēl, pieņemot lēmumu par atbalstu šai pārejai, netika ievēroti tie principi uz kuru ievērošanu tik ļoti cerējām pēc LHF valdes nomaiņas - atklātība, demokrātija, korektums."

Latvijas čempionāta finālsērija starp "Mogo" un "Kurbada" komandām ilgs līdz četrām uzvarām. Tā sāksies ceturtdien "Mogo" ledus hallē un spēles ritēs ik pēc dienas pauzes.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6238/lhf-...

1 2 3 78 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2019-03-18 12:44, pirms 5 gadiem
Tāda sajūta, ka arī LHF ir piebāzta pilna ar fuņveidīgajiem putinososiem.

  +7 [+] [-]

, 2019-03-18 12:50, pirms 5 gadiem
Par to Mareņa lietu, ir jāmaina tie likumi LHF! Tas nav smuki godīgi sakot.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:11, pirms 5 gadiem
Jā un toreiz, kad puse RD komanda bija pie RD junioriem pret Liepāju, tad neviens neraudāja. Šoreiz ir viens spēlētājs un, lai tās trīs komandas iet ieskrieties.

  +4 [+] [-]

, 2019-03-18 13:24, pirms 5 gadiem
Veetra rakstīja: Jā un toreiz, kad puse RD komanda bija pie RD junioriem pret Liepāju, tad neviens neraudāja. Šoreiz ir viens spēlētājs un, lai tās trīs komandas iet ieskrieties.
Bet Juniori jau ir oficiāls farms. Tāpat kā šogad Liepāja. Bet Marenim tak bija kaut kāds līgums ar Dinamo līdz apr>ļa beigām.

  -3 [+] [-]

, 2019-03-18 13:25, pirms 5 gadiem
Kāpēc jāmaina? Pikāna k-gam kas nepatīk? Marenis sāka Mogo, situācijā, kad RD bija daudz savainoto, klubs aizdeva spēlētāju. Ja Marenim nepaveiktos spēlēs un no viņa atteiktos, viņš nonāktu atpakaļ Mogo un nevis HKL , kura ir farms DR. Viss ir juridiski korekti.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:38, pirms 5 gadiem
Ja jau KHL nav Krievijas čempionāts, kāpēc tad KHL oficiālās mājaslapas "taitlā" ir rakstīts pretējais?

<title>Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига – Чемпионат России по хоккею – Официальный сайт КХЛ</title>

     [+] [-]

, 2019-03-18 13:44, pirms 5 gadiem
zb jau tas balets

  +6 [+] [-]

, 2019-03-18 13:45, pirms 5 gadiem
Tāpēc, ka paralēli KHL, starp Krievijas klubiem tiek izcīnīts Krievijas čempiona tituls. Izlasiet tak rakstu uzmanīgāk!

  -2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:51, pirms 5 gadiem
ripulis rakstīja: Tāpēc, ka paralēli KHL, starp Krievijas klubiem tiek izcīnīts Krievijas čempiona tituls. Izlasiet tak rakstu uzmanīgāk!
Šis raksts ir nekorekta LHF fuņu interpretācija. Jeb pēc tavām domām LHF teiktais par KHL ir patiesāks kā paša KHL norādītais? Tipisks funisms...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2019-03-18 13:56, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: palasi rakstu!tur viss ir smuki uzrakstīts!starp citu ļoti noderīgs raksts visiem Krievijs čempionāta piesaucējiem!tikai varu saderēt,ka ļoooti ātri šo kstu aizmirsīsietja jau pat tagad grūti izlasīt
Tātad Tev arī šķiet, ka tās LHF darboņu atraugas ir jāuztver nopietni? Man jau šķita, ka Tu neesi no tiem, kurš par faktu uzskata katru skribelējumu.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-18 14:03, pirms 5 gadiem
bīskaps- ja kkas nav pa prātam, tad automātā tas ir nepareizi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-03-18 14:10, pirms 5 gadiem
ripulis rakstīja: bīskaps- ja kkas nav pa prātam, tad automātā tas ir nepareizi?
Kā jau fuņveidīgais - no atbildes izlokās(šoreiz ar pretjautājumu).

  -1 [+] [-]

, 2019-03-18 14:12, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: nu te es vairāk teiktu tā-mēs dzīvojam 21 gs,kad labam juristam cena nav izmērāma naudā!Šeit ir apmēram tā-ir publiski nodurts cilvēks ar 18 dūrieniem,bet labs jurists pierādījis,ka nodurtais pats uzbruka,atņēma nazi un pats sev 18 reizes iedūra!
Par juristu vajadzēja mācīties
Par Mareni pašu-lai spēlē,fināls no tā tikai iegūs!un nākamsezon normāli jāsakārto reglaments klubu sadarbībai ar RD!
Ja tas būtu jau pirms tam nolikumā atrunāts, tad jā, nebūtu problēmu. Bet šāds variants ir nonsenss. Bet man - vēl viens iemesls nepatikai pret Mogo

     [+] [-]

, 2019-03-18 14:16, pirms 5 gadiem
Ir līgums, kurā viss ir atrunāts. Un LHF atbildē viss ir paskaidrots. Līgumā ietvertie punkti aizstāv spēlētāja intereses.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-18 14:27, pirms 5 gadiem
ripulis rakstīja: Ir līgums, kurā viss ir atrunāts. Un LHF atbildē viss ir paskaidrots. Līgumā ietvertie punkti aizstāv spēlētāja intereses.
Es tev prasīju kāpēc LHF saka, ka KHL nav Krievijas čempionāts, bet pašā KHL oficiālajā lapā ir rakstīts, ka ir? Un tu, kā jau fuņveidīgais, izslīdi no visām atbildēm. Tāpēc pievienojies miskastē savam līdziniekam.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-18 14:37, pirms 5 gadiem
Krievijas čempiona tituls tiek izspēlēts tikai starp Krievijas komandām, ir KHL, kurā piedalās gan RD, gan Jokerit, gan Slovan, gan Ķīna un paralēli notiek Krievijas čempionāts. Vai tiešām tagad skolās nemāca izlasīt visu tekstu!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 15:22, pirms 5 gadiem
Kurbadam nekas cits neatliek kā paņemt priekšā LHF Mogo izskatā , jo fuņveidīgie vienmēr atradīs kādu atrunu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-03-18 15:29, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Es tev prasīju kāpēc LHF saka, ka KHL nav Krievijas čempionāts, bet pašā KHL oficiālajā lapā ir rakstīts, ka ir? Un tu, kā jau fuņveidīgais, izslīdi no visām atbildēm. Tāpēc pievienojies miskastē savam līdziniekam.
https://www.khl.ru/official/about/
Vispār jau šeit ir uzrakstīts, ka tā ir starptautiska līga, kurā paralēli noskaidro KHL čempionu un Krievijas čempionu (ja tie nesakrīt)
Savukārt, par Mareni - rakstā skaidri un gaiši uzrakstīts, ka RD īrēja Mareni. Īrei ir pavisam citi nosacījumi, kā nopirktam spēlētajam.
LHF uzskata, ka šo iemeslu dēļ, Marenis nebija jāsvītro no "Mogo" pieteikuma, turklāt spēlētāja izīrēšanas līgumā viens no noteikumiem paredz liegumu spēlētājam atgriezties citā klubā, bet tikai “Mogo”. Noslēdzoties pāreju periodam, Marenis joprojām bija “Mogo” pieteikumā un ir tiesīgs spēlēt OHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-03-18 15:36, pirms 5 gadiem
Uzskatu, ka cepiens ir ne par ko. Mogo līdzjutējiem būs viens viedoklis, Kurbada un Prizmas faniem pretējs. Un tā arī paliks. Kurbads labāk varēja vairāk strādāt lai paši izaudzinātu Mareņa līmeņa spēlētāju, tad arī šiem kādreiz atleks kumoss no RD. Pie tam mūžīgi uz karjeru beigušu vecmeistaru kupra rezultātu viņi nespēs uztaisīt. Tā ka pēc plikas skaudības te vairāk izskatās.

  -3 [+] [-]

, 2019-03-18 15:36, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: https://www.khl.ru/official/about/
Vispār jau šeit ir uzrakstīts, ka tā ir starptautiska līga, kurā paralēli noskaidro KHL čempionu un Krievijas čempionu (ja tie nesakrīt)
Savukārt, par Mareni - rakstā skaidri un gaiši uzrakstīts, ka RD īrēja Mareni. Īrei ir pavisam citi nosacījumi, kā nopirktam spēlētajam.
LHF uzskata, ka šo iemeslu dēļ, Marenis nebija jāsvītro no "Mogo" pieteikuma, turklāt spēlētāja izīrēšanas līgumā viens no noteikumiem paredz liegumu spēlētājam atgriezties citā klubā, bet tikai “Mogo”. Noslēdzoties pāreju periodam, Marenis joprojām bija “Mogo” pieteikumā un ir tiesīgs spēlēt OHL.
Tik dziļi nerakos, pietika jau ar pašu sākumu. Un sākumā skaidri un gaiši ir uzsvērts, ka tas ir arī Krievijas čempionāts. Tas, ka viņi paši nevar nopozicionēt, kas viņi ir tikai palīdz visādiem fuņiem brēkt, ka neskatās Krievijas čempionātu, bet kāhāel. Kamēr vien tā padomju atrauga Latvijā eksistēs, šādas situācijas un strīdi būs. Krieveļi ķērks par to, cik ģinamka laba...lai gan izlases rezultāti ar ģinamkas izveidi gāja tikai uz leju...līdz Hārtlija atnākšanai.

     [+] [-]

, 2019-03-18 15:38, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: DR heiteriem tas nepielec
Da nu, loši!

  -1 [+] [-]

, 2019-03-18 15:40, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: DR heiteriem tas nepielec
Par to vai tur nav bijusi īre nevis RD pārpircis Mareni runāju jau sen. Mogo tikpat labi vareja Mareni pasaukt arī sezonas gaitā. Tā ir apmēram tā pati situācija, kā ja tagad Kolumbusā spēlēs Merzļikins. Kolumbusa viņu īrē Lugano. Diez vai tad, kāds trakos, ka "Kolumbusa iegūst negodīgas priekšrocības". RD vietā būtu, kāds cits klubs neviens netrakotu. Labums gan no šī visa ir - PR līgai, kā arī naiva, bet tomēr cerība, ka LHF uzlabos reglamentu, tādējādi, samazinot iespēju neizprotamiem transfēriem, kā arī beidzot modernizēs mājaslapu un attiecības ar medijiem, faniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-03-18 15:50, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Tik dziļi nerakos, pietika jau ar pašu sākumu. Un sākumā skaidri un gaiši ir uzsvērts, ka tas ir arī Krievijas čempionāts. Tas, ka viņi paši nevar nopozicionēt, kas viņi ir tikai palīdz visādiem fuņiem brēkt, ka neskatās Krievijas čempionātu, bet kāhāel. Kamēr vien tā padomju atrauga Latvijā eksistēs, šādas situācijas un strīdi būs. Krieveļi ķērks par to, cik ģinamka laba...lai gan izlases rezultāti ar ģinamkas izveidi gāja tikai uz leju...līdz Hārtlija atnākšanai.
Vispār jau tu varētu pateikt, kur tu atradi to "krievijas čempionāta title" ieejot KHL man tādu neizmet, atverot elementu pārbaudi arī nē. Savukārt, atverot oficiālo līgas aprakstu nekur Krievijas čempionātu nepiemin
Континентальная хоккейная лига – международная лига, созданная для развития хоккея на территории России и других стран Европы и Азии. Решение о создании Лиги было принято в феврале 2008 года.

После переговоров и подготовительной работы Федерация хоккея России (ФХР) 27 марта 2008 года официально передала КХЛ права на проведение национального чемпионата в течение трёх лет. В настоящее время действует 4-летний договор между ФХР и КХЛ (от 29 апреля 2017 года).

По итогам регулярного Чемпионата КХЛ определяется обладатель Кубка Континента имени Виктора Васильевича Тихонова. По итогам плей-офф определяется чемпион России, которым становится лучший российский клуб, и чемпион КХЛ – обладатель Кубка Гагарина.
Un no otras puses - nu agrāk spēlējām Batjkas čempī, kas ne ar ko nav labāks no politiskā viedokļa par KHL. Vietējiem hokejistiem iespēja spēlēt labā čempionātā - faniem skatīties laba līmeņa hokeju klātienē/tv. Par to, ka kritās OHL/Lač līmenis - tā ir zīlešana, bet visticamāk tas tāpat kristos, jo pāris gadus pēc RD izveides sekoja ekonomiskā krīze. Nauda saruka lielākajai daļai lv sporta klubu, diez vai hokejs būtu izņēmums. Par izlases rādītāju kritumu - noteikti sava daļa vainas tur ir RD. Gan tādiem kā sējējs un viņa izteikumiem par Ž līgu, gan tam, ka kopš aizklapeja Junioru Bač fārmklubs ir diezgan simbolisks un daļa jauno tiek nomarinēta uz soliņa, daļa savukārt tiek pie neizprotami daudz iespējām, taču tajā pat laikā ne RD ir vienīgais hokeja līmeņa grāvējs. Tā pati fiziskā sagatavotība par ko pūtās Hārtlijs ir problēma Latvijas jauniešiem, kā tādiem ne tikai tiem, kas spēlējuši RD sistēmā. Arī pirms RD izveides problēma bija ar slidojuma kvalitāti. RD izveide atstaja hokejā Krišjāni Rēdlihu, daļēji Spruktu un vēl pāris no tiem, kas bijuši izlasē līderu lomās. Tāpat arī nav garantija, ka tie, kas izsitušies caur RD uz Čehiju vai citiem KHL klubiem tagad spēlētu top līmenī vai tie, kas nomarinējās MHL/RD 4. maiņā, tagad būtu izaugusi par līderiem izlasei.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-18 15:52, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Vislielākais lohs ir Bīskaps No Profesora Abraga iemācījies savu bezsmadzeņaino pauri, kā strauss, smiltīs bāzt, proti, visiem oponentiem IGNORE likt, tādā veidā neko neredzot, ko viņam skaidro Viņš vēl ilgi turpinās papagaiļot, ka KHL un Krievijas čempionāts ir viens un tas pats, kaut gan izlasot manu iepriekšējo komentāru, par gramatikas zīmēm = un - , iespējams, aukstu dušu līdz ar prāta apgaismojumu saņemtu uz visiem laikiem
Tas IGNORE gan tai grupiņai raksturīgs. Brīžos, kad pietrūkst argumenti un visi lamuvārdi jau pielietoti

     [+] [-]

, 2019-03-18 16:20, pirms 5 gadiem
ripulis rakstīja: Krievijas čempiona tituls tiek izspēlēts tikai starp Krievijas komandām, ir KHL, kurā piedalās gan RD, gan Jokerit, gan Slovan, gan Ķīna un paralēli notiek Krievijas čempionāts. Vai tiešām tagad skolās nemāca izlasīt visu tekstu!?
Izlasot šādus komentārus man nez kāpēc prātā nāk cilvēki, kuri ieraugot uz kāda malkas šķūnīša durvīm nerātnu krievu puiku uzšņāptos trīs burtus xuy, domā ka malkas šķūnītī ir tas kas uzrakstīts uz durvīm, un nevis malka?

  -1 [+] [-]

, 2019-03-18 16:33, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Tāda sajūta, ka arī LHF ir piebāzta pilna ar fuņveidīgajiem putinososiem.
Tev drīz būs sajūta ka nefuņveidīgie Latvijā palikuši tikai daži, ka 99% iedzīvotāji Latvijā ir nepareizi domājošie. Apsveicu tevi kā vienu no retajiem ,kurš palicis pareizi domājošais.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-18 16:34, pirms 5 gadiem
biskaps rakstīja: Ja jau KHL nav Krievijas čempionāts, kāpēc tad KHL oficiālās mājaslapas "taitlā" ir rakstīts pretējais?

<title>Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига – Чемпионат России по хоккею – Официальный сайт КХЛ</title>
Ko nozīmē K burts abreviatūrā? Pačukstēšu noslēpumu - zaipis nezina K burta nozīmi. Tikai to nevienam nesaki.

     [+] [-]

, 2019-03-18 16:34, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vispār jau tu varētu pateikt, kur tu atradi to "krievijas čempionāta title"
Vai nu ar peli uz "taba" vai Ctrl+U

     [+] [-]

, 2019-03-18 16:35, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Tev drīz būs sajūta ka nefuņveidīgie Latvijā palikuši tikai daži, ka 99% iedzīvotāji Latvijā ir nepareizi domājošie. Apsveicu tevi kā vienu no retajiem ,kurš palicis pareizi domājošais.
Pētijumu, aptauju galdā, kuros ir redzams, kas un kā domā LV.
Ja tādu nav, tad aizver pāksti!
1 2 3 78 komentāri