Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: "Meistaru duelī" šonedēļ "Prizmas" hokejistu divkauja: Miks pret Miku

Jānis Celmiņš
Klāt kārtējā “Meistaru dueļa” balsojuma sērija. Optibet Hokeja līgas regulārais čempionāts iegājis finiša taisnē un portāls Sportacentrs.com turpina meklēt šīs sezonas skaistāko OHL vārtu guvumu. Par aizvadītās spēļu nedēļas meistarstiķi esam atzinuši Prizmas hokejistu sadarbību, kas noslēdzās ar Mika Komula precīzu metienu principiālās pretinieces “Mogo” komandas vārtos!

Tā nu sanācis, kas Komula pretinieks balsojumā šonedēļ ir viņa komandas biedrs Miks Lipsbergs, kurš uzvarējis jau vairākos pēdējo nedēļu “Meistaru dueļa” balsojumos un viņa roku veiklību vārtu priekšā Sportacentrs.com lietotāji, kā arī portāla sociālo tīklu sekotāji novērtējuši arī aizvadītās nedēļas balsojumā.

Kurš kļūs par skaistāko vārtu guvumu šīs nedēļas OHL spēlēs un metīs izaicinājumu šīs nedēļas labākajam, noskaidrosim jau pēc tām. Visas OHL spēles ierasti tiešraidēs skatieties portālā Sportacentrs.com, bet centrālās arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Baudi OHL hokeju, balso un nosaki labāko!
Vērtējums:

OHL 18. nedēļa. Meistaru dueļa uzvarētājs ir:

  • 14

  • 13