Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"HK Liepāja" noslēdz līgumus ar 19 spēlētājiem, pievienojas Kuzmenkovs

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"HK Liepāja" noslēdz līgumus ar 19 spēlētājiem, pievienojas Kuzmenkovs
HK Liepāja
Foto: Ģirts Gertsons

Latvijas čempione "HK Liepāja" turpina gatavošanos jaunajai sezonai un uz šo brīdi noslēgusi līgumus ar 19 spēlētājiem, kas gaidāmajā sezonā centīsies aizstāvēt pērn izcīnīto titulu, kā arī pārstāvēs Latviju Kontinentālā kausa izcīņā.

Komandas galvenais treneris Igors Ļebedevs uzsvēra, ka "treneru korpuss ir apmierināts, jo zina, kā izskatīsies komandas kodols. Komandas veidošanas process turpinās, hokejisti turpina atrādīties, joprojām gaidām, kas notiks ar tiem, kuri devušies atrādīties citiem klubiem."

Jau vēstījām, ka liepājnieku rindām šovasar pievienojušies divi agrākie "HK Zemgale" hokejisti - Toms Konrāds un Māris Miezis -, savukārt no Francijas vēju pilsētā atgriezies uzbrucējs Valters Freijs. Tāpat, komandas rindām uz pārbaudes laiku pievienojās slovāks Martins Klempa un dānis Tajs Ālings. Ja slovāks komandas treniņprocesā vairs nepiedalās, 17 gadus vecais dānis joprojām ir Liepājā.

Komandas treniņnometnei pievienojies arī 22 gadus vecais uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs, kurš pērno sezonu noslēdza Krievijas Augstākās līgas komandā Ņeftekamskas "Toros".

Hokejisti, kas atrodas komandas treniņnometnē, bet ar kuriem pagaidām nav parakstīti līgumi, pārsvarā ir gados jaunākie spēlētājii, kas vēl tikai cīnās par savu vietu "HK Liepāja" sastāvā.

Līgumi noslēgti ar vārtsargiem Tomu Konrādu un Vadimu Miščuku, aizsargiem Kārli Liepiņu, Martinu Lavrovu, Mārtiņu Oskaru Freimani, Romānu Ņekļudovu, Normundu Vībānu, Arti Aniņu, Vjačeslavu Minajevu, kā arī uzbrucējiem Māri DIļevku, Valteru Freiju, Marku Kaļeiņikovu, Māri Miezi, Vladislavu Nazarovu, Klāvu Plānicu, Sergeju Daņilovu, Iļju Žučkovu, Tomu Tiļļu un Edgaru Beizaku.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-01 16:04, pirms 8 gadiem
Ar šādu sastāvu priekš KK varētu būt stipri par īsu, bet priekš LČ tīri labs sastāvs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-08-01 16:52, pirms 8 gadiem
Par cik Liepājā ir diezgan liela dāņu kopiena, tad man nemaz nav brīnums, ka jaunais dānis ir Liepājā.
Ja nopietni, tad būtu super,ja Kuzmenkovs noslēgtu līgumu ar HKL. Manā skatījumā viņš būtu pilnvērtīgs (ja ne pat labāks) Zabja aizvietotājs.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-01 16:58, pirms 8 gadiem
Sabradāsim Kurbadu atkal!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2016-08-01 18:17, pirms 8 gadiem
Lai kaut ko domātu par KK, vajag vēl veselu maiņu ar papildinājumiem, Kuzmenkovs jau sezonas gaitā gan jau, ka aizlaidīsies

     [+] [-]

, 2016-08-02 10:48, pirms 8 gadiem
Nu, kas Kuzmenkovs par papildinājumu.