Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pieckārtējais Krievijas čempions Antipovs noliedz runas par karjeras beigām

Agris Suveizda

Pieckārtējais Krievijas čempions Antipovs noliedz runas par karjeras beigām
Vladimirs Antipovs Čerepovecas "Severstal" rindās iepriekšējā sezonā 34 spēlēs tika pie 12 (4+8) punktiem
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Veterāns Vladimirs Antipovs noliedzis izskanējušo informāciju, ka viņš 36 gadu vecumā nolēmis beigt profesionāļa karjeru. Savukārt vairāki Kontinentālās hokeja līgas klubi parakstījuši līgumus ar jauniem spēlētājiem.

"Mans bijušais aģents pasteidzās ar tik skaļu paziņojumu par manas karjeras beigšanu," Vladimirs Antipovs noliedza aģenta izteikumus ziņu aģentūrai ITAR-TASS. "Pats vēl neesmu pieņēmis galīgo lēmumu. Piedāvājumu no Kontinentālās hokeja līgas klubiem pagaidām nav, bet es gatavojos sezonai un vēlos spēlēt. Esmu spēku pilns."

Jau vēstījām, ka Helsinku "Jokerit" ir parakstījis divu gadu līgumu ar Topi Jākolu. Kontinentālās hokeja līgas mājaslapa ziņo, ka "Jokerit" sastāvu papildinājuši vēl trīs spēlētāji – 30 gadus vecais zviedru vārtsargs Henriks Kārlsons, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Omskas "Avangard", kā arī 26 gadus vecais somu aizsargs Ville Lajunens ("Farjestad") un 26 gadus vecais somu uzbrucējs Tommi Huhtala (Espo "Blues"). Ar Karlsonu līgums parakstīts uz vienu gadu, bet ar Lajunenu un Huhtalu – uz diviem.

Tikmēr Novokuzņeckas "Metallurg" noslēgusi viena gada līgumu ar 23 gadus veco čehu uzbrucēju Tomāšu Rahūneku, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Prāgas "Sparta", bet 2012./13.g. sezonā pārstāvēja Prāgas "Lev". Savukārt Rahūneka komandas biedrs Tomāšs Peperle no "Sparta" pārgājis uz "Sochi", kur parakstījis līgumu uz vienu sezonu. Vladivostokas "Admiral" parakstījis līgumu ar septiņiem hokejistiem. Ar pieciem spēlētājiem, kuriem bija pārbaudes laiks, parakstīti divu gadu divpusējie līgumi, bet vēl ar diviem spēlētājiem, kuri tika izvēlēti junioru draftā, parakstīti trīs gadu divpusējie līgumi.

Izmantotie resursi:
Антипов опроверг информацию о завершении...
Трансферные новости 28-30 июля :...
"Адмирал" заключил контракты с семью...

     [+] [-]

, 2014-07-31 20:48, pirms 10 gadiem
Ja gaodīgi neko tādu nebiju dzirdējis nevinu rakstu par Antipovu ka gribot beigt karjeru tagad piečakarētājs?