Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Salavat Yulaev" nav izmaksātas prēmijas, spēlētāji var vērsties tiesā

Andrejs Siliņš

"Salavat Yulaev" nav izmaksātas prēmijas, spēlētāji var vērsties tiesā
"Salavat Yulaev" uzbrucējs Sakari Manninens. Foto: hcsalavat.ru

Krievijas medijs gorobzor.ru vēstī, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ufas "Salavat Yulaev" saviem spēlētājiem nav izmaksājis prēmijas, kā arī daļu atalgojuma par aizvadīto sezonu.

Klubs neesot izmaksājis līgumos iestrādātās prēmijas par aizvadīto sezonu, kā arī daļa spēlētāju nav saņēmusi atalgojumus par aprīļa mēnesi. Klubs gan devis solījumu, ka nauda tikšot izmaksāta, taču spēlētājiem, sākoties jūnijam, esot visas tiesības vērsties pret klubu tiesā. Arī marta mēnesī klubam bija problēmas ar algu izmaksām - tās esot aizkavējušās par vairāk nekā nedēļu.

Aprīlī jau vēstījām, ka Ufas kluba parādu kopējā summa pārsniedzot astoņus miljonus eiro. Paņemts aizdevums, ieķīlājot fārmkluba halli, bet mācot šaubas, ka summu izdosies atmaksāt bez palīdzības no malas. Klubu pievīlis galvenais sponsors "Bashneft", neizmaksājot solīto naudu. Vairākiem kluba darbiniekiem algas neesot izmaksātas jau vairāku mēnešu garumā.

Aizvadītajā sezonā "Salavat Yulaev" izcīnīja sesto pozīciju Austrumu konferencē, bet Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā sērijā ar 4-2 apspēlēja Boba Hārtlija trenēto pērnās sezonas finālisti Omskas "Avangard".

Izmantotie resursi:
https://gorobzor.ru/novosti-sporta/...

     [+] [-]

, 2020-06-01 12:53, pirms 4 gadiem
Ne tikai Rīgas Dinai ir problēmas ...