Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras trenētais "Torpedo" atstāj sausā CSKA

Skudras trenētais "Torpedo" atstāj sausā CSKA
Pēteris Skudra
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 3:0 uzvarēja Maskavas CSKA.

Maskavas CSKA šajā KHL sezonā demonstrē lielisku spēli gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, bet šodien cīņā pret Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" neatrada īstos ieročus uzvarai. "Torpedo" uzvarēja savā laukumā ar 3:0.

Sakari Salminens uzvarētāju labā guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet viņa tautietis Jarko Immonens pievienoja 1+1. Trešā ripa aizsarga Vadima Homicka kontā. "Torpedo" vārtsargs Ivans Kasutins atvairīja visus 32 metienus, tikmēr viņa kolēģis CSKA vārtos Kevins Lalands tika galā ar 16 no 19 ripām. Jāpiebilst, ka CSKA vēl nevarēja palīdzēt komandas jaunieguvums Simons Hjalmarsons.

"Torpedo" tā bija jau piektā uzvara pēc kārtas, kas ļauj pakāpties uz piekto vietu Rietumu konferencē. CSKA tikmēr piedzīvoja piekto zaudējumu visās sezonā kopumā un saglabā otro vietu konferencē. 4. novembrī abas komandas vēlreiz spēlēs savā starpā.

Citā mačā Novosibirskas "Sibir" ar 3:2 izbraukumā pārspēja Bratislavas "Slovan". "Sibir" pārtrauca ieilgušo neveiksmu sēriju - līdz šodienai Novosibirskas hokejisti piedzīvoja zaudējumu piecos mačos pēc kārtas. "Slovan" tikmēr pārtrūka trīs uzvaru sērija.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +3 [+] [-]

, 2014-10-30 21:13, pirms 9 gadiem
Malacis Skudra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-30 22:50, pirms 9 gadiem
Ta tik turpinat! Tur nav daudz ko piebilst, vina vaditie speletaji ir veikli, precizi piespele, rada momentus un tapec ari ir rezultats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 08:11, pirms 9 gadiem
SODNIEKS rakstīja: skatījos visu spēli un godīgi sakot CSKA nobalēja, šodien Sibir kontrolēja spēli un meta iekšā, nebrīnīšos jā arī būs tas ka vīrs pateica, vīrs izdarīja, ar to es domaju ka paris nedeļas atpakaļ te bija raksts ar Skudras interviju kur viņš izklausījās ļoti optimistisks par savu komandu un es arī nebrīnīšos ja Gagarina kauss aizceļos uz Ņižnij Novgorod
Sibir kontrolēja spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-31 10:01, pirms 9 gadiem
Melissa rakstīja: Pirmkārt, pats Skudra izrādījies labs treneris, neatkarīgi no attieksmes pret viņu. Tas jau cits jautājums.
bet nu negribētu Skudru par LV izlases treneri... tā nolikt savas komandas spēlētājus, kā Petja darīja pagājušajā sezonā... tas nav labais stils. Znaroks, piemēram, tā nekad nedara.

p.s. ja jau ir "pirmkārt", tad jāseko arī "otrkārt" - kur ir?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja