Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacam un ''Sibir'' kārtējā uzvara

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pujacam un ''Sibir'' kārtējā uzvara
Georgijs Pujacs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Trešajā periodā gūstot divus bezatbildes vārtus, pie panākuma tikusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Novosibirskas ''Sibir'', kas savā laukumā ar 2:0 pieveica Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''. Uzvarētāju rindās ceturtais ilgākais spēles laiks Latvijas aizsargam Georgijam Pujacam.

Pirmās divas trešdaļas tika aizvadītas līdzīgā cīņā, nevienai komandai pie vārtu guvuma netiekot. Izšķirošajām 20 minūtēm vairāk spēku atlika mājiniekiem, kuri guva divus bezatbildes vārtus, uzvarot ar 2:0. Vispirms Aleksandrs Boikovs panāca 1:0, savukārt Vjačeslavs Belovs ripu raidīja tukšos pretinieku vārtos. Stefanam Līvam un ''Sibir'' pirmā sausā spēle šajā sezonā.

Georgijs Pujacs spēlēja pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 18 minūtes un 19 sekundes (ceturtais ilgākais laiks uz ledus ''Sibir'' rindās), kuru laikā nopelnīja noraidījumu par klupināšanu un vienu reizi apdraudēja pretinieku vārtus. ''Sibir'' 22 spēlēs 38 punkti, kas šobrīd ļauj pacelties uz 2. vietu Austrumu konferencē, tomēr konkurentiem mazāk aizvadīto spēļu.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +2 [+] [-]

, 2010-10-30 15:27, pirms 14 gadiem
Nu malacis, ta tik turpinat

     [+] [-]

, 2010-10-30 15:38, pirms 14 gadiem
Spele jau izskatijas , ka beigsies pamatlaika ar 0:0, bet tomer par labu Dinamo Faniem,Sibir un Zhoras viss nokartojas pamatlaika.. un pedejas tukshajos atgadinaja Surovija golu no sava laukuma puses.

  +3 [+] [-]

, 2010-10-30 17:10, pirms 14 gadiem
Paldies austrumniekiem - pēdējās dienās uzvarējuši visus mūsu konkurentus!