Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vai "Dinamo" fanu klubs rīkojas pareizi?

Vai "Dinamo" fanu klubs rīkojas pareizi?
"Dinamo" fani

"Dinamo” fanu klubs pirms spēles atstās tribīnes.

Pirms 30.oktobrī "Arēnā Rīga” paredzētās KHL spēles starp Rīgas "Dinamo” un vienu no KHL līderkomandām Sanktpēterburgas SKA mūsu kluba fani ir nolēmuši veikt protesta akciju pret komandas neapmierinošo sniegumu, tādējādi pēc abu valstu himnu izpildīšanas demonstratīvi pamest fanu sektoru un iziet arēnas priekštelpā, kur pavadīšot visu pirmo periodu.

Protams, ir nepieciešams komandu sapurināt, bet vai šis būtu labākais risinājums? Tomēr mūsu fani skaitās vieni no labākajiem, ja ne pat paši labākie pasaulē un faniem, komanda ir jāatbalsta gan prieka, gan grūtos brīžos. Fanu klubs atstās tribīnes, un kā justies hokejistiem? Domāju, ka tas viņus neiespaidos diez cik pozitīvi. Ļoti patīkami būtu redzēt pārējos fanus atbalstām "Dinamo" komandu. Mūsējiem šobrīd iet grūti, esam pēdējie visā KHL, taču šāda rīcība, domāju neko būtiski nemainīs.

Dalieties ar pārējiem, kāda ir jūsu nostāja pret fanu kluba rīcību.
Vairāk var izlasīt:
kasjauns.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-10-31 00:55, pirms 15 gadiem
Turpmaak sauksim to fanu klubu par idiotu braaliibu. Visa jeega fanu kluba pasaakumaa - atbalstiit saveejos speeleetaajus.

 +14 [+] [-]

, 2009-10-31 01:31, pirms 15 gadiem
Man ir tikai viens sakaamais par to vakardienas akciju - EPIC FAIL!!!! Tā akcija izgāzās kā veca sēta!! Bet nuu... Pēc pirmaas treshdalas bija 3:0 museejo labaa... mosh wnk nahuj to fanu klubu?

  +1 [+] [-]

, 2009-10-31 02:12, pirms 15 gadiem
Slimi dauņi, nekas vairāk. Viena rieva smadzenēs - to jau var redzēt no video pēc viņu intelekta līmeņa. Akciju šiem savajadzējies... katrs kaut ko pie sevis taisnojas, ka pats jau nav gribējis, bet kāds licis.. Šitie faneļi no tās sugas, kas paši ar savu galvu nedomā (domāšana nav bijusi iedzimta), bet klausa kaut kādām astrālām pavēlēm, kuru jēgu paši neizprot.

  -2 [+] [-]

, 2009-10-31 02:15, pirms 15 gadiem
Un tas ar to masku - lielākais slimiķis. Jau sen esam viņu piefiksējuši kā apsmiekla objektu, dēļ apbrīnojami lielās stulbuma koncentrācijas uz vienu organismu.

  +4 [+] [-]

, 2009-10-31 06:32, pirms 15 gadiem
Tā saucamiem "faniem" vienkārši FUI!!!

  -3 [+] [-]

, 2009-10-31 09:15, pirms 15 gadiem
vini ir idioti fani
Slēpts komentārs: massbeat

  +1 [+] [-]

, 2009-10-31 10:24, pirms 15 gadiem
Bet varbūt fanu akcijai tomēr bija rezultāts? Prmoreiz šosezon spēlētājiem bija niknums, pozitīvā nozīmē, jau no pirmajaām sekundēm? Ispējams kļūdos, bet varbūt arī nē.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-31 10:52, pirms 15 gadiem
Domāju,ka efekts akcijai bija- ne velti tā spēlēja džeki,viņi saprata,ka ilgāk nevar tā turpināties,ja pat fanu mērs ir pilns - domāju,ka info par akciju viņiem bija jau pirms spēles. Un klusums 1 periodā bija,salīdzinoši kā 2 u n 3 periodā.Lai turpmāk tikkai laba spēle un uzvaras.

  +3 [+] [-]

, 2009-10-31 10:57, pirms 15 gadiem
Tikko izlasīju,ka teica šuplers- akcija palīdzēja!!! NU,VIņš JAU ZIN ,KO SAKA!Varēja redzēt,ka Džeki ir dusmīgi- un nejau uz to SKA!

  +2 [+] [-]

, 2009-10-31 12:08, pirms 15 gadiem
Latviesi ta nedrikst rikoties. Par savejiem jakrit nevis japagriez mugura kaujas lauka!

  +3 [+] [-]

, 2009-10-31 13:27, pirms 15 gadiem
Mes bez fanu kluba iztiekam. ;D
Kaa atnaaca fanu klubs otraja treshdalja atpakalj, mes iesitaam tikai vienus vaartus! lab. tas joks.
Bet ja fanu klubs tgd domaa, ka DINAMO guutie triis vaarti bija pateicoties vinju NE-klatbutnei un tai attieksmei - cerat vien.

     [+] [-]

, 2009-10-31 14:01, pirms 15 gadiem
Ja grib taisīt akciju un sapurināt savējos- vnk atbalsiet SKAĻĀK. Nevis taisīt pompozu un sulbu akciju, kurai nebija jēga. Un es neuzskatu, ka akcija dēļ mūsējie saņēmās- tas ir Šuplera panākums.

Kauna tam "fanu" klubam nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-31 15:54, pirms 15 gadiem
jipii rakstīja: "fanu kluba" akcija izgāzās pavisam notikti, lūk ko par to saka paši hokejisti http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=11170
es jau forumā ieliku rakstu ar spēlētaju intervijām. cilvekiem bija interesanti, bet varenajam sportacenttram kas nepatika un izdzēsuši... ambāļi

  +4 [+] [-]

, 2009-10-31 17:19, pirms 15 gadiem
ne es vien savā sektorā noteicu - "mēs tīri labi tiekam galā arī paši, lai tik atstāj bungas un mums viņi vispār nebūs vajadzīgi". jau no sākta gala uzskatīju to par uzspļaušanu komandai - faniem komanda grūtībās ir vēl vairāk jāatbalsta, jādzen uz priekšu. ne tā? varbūt esmu kkā kļūdījies visā izpratnē par atbalstītājiem? liels fui.. prieks, ka pārējai arēnai pietika veselā saprāta un mēs palikām.
p.s. liela daļa fanu kluba biedru neizturēja līdz 1.perioda beigām, ievalsēja jau pēc pirmajiem un otrajiem vārtiem. HA

  +7 [+] [-]

, 2009-10-31 17:26, pirms 15 gadiem
Akcija noteikti izgāzās un man liels prieks par to!
Dinamo fanu klubs mazliet pabojāja priekšstatu par sevi

  -4 [+] [-]

, 2009-10-31 22:59, pirms 15 gadiem
pareizi rīkojās fanu klubs - mērkis sasniegts un galvenais, ka hokejisti to zināja. Ankipāns tēlo naivo, tas viņam piestāv. Tie gļēvuļi, kas te svepst un slēpjas zem izdomātiem vārdiem, labāk lai nāk uz KATRU spēli un reāli atbalsta komandu - tad varbūt sapratīs, kas ir regulāras zaudējumu mieles.

  +3 [+] [-]

, 2009-11-01 11:20, pirms 15 gadiem
Baigais aplauziens tiem, kas piedalījās akcijā palasot tās intervijas ar spēlētājiem KasJauns portālā. Kautkā jau bija jāliek komandai cīnīties.. Taču parādot ka fani viņiem netic?
Es pats spēli vēroju klātienē un visu laiku ticēju, ka mūsējie var uzvarēt.. Protams bij nomācoši skatīties iepriekšējās spēles un redzēt kā mūsējos sakapā, bet vai pašiem fanie nevajadzēja vēl vairāk saņemties? Es 311 sektorā sēžot (tieši virs fanu kluba) redzēju, kā cilvēki bez visādas atribūtikas atbalsta savējos vēl sirsnīgāk. Tagad vairs neredzu arī jēgu fanu klubam, maksāt tos 35ls par hokeju pie televizora?

  +1 [+] [-]

, 2009-11-01 11:42, pirms 15 gadiem
Small-print rakstīja: Man ir tikai viens sakaamais par to vakardienas akciju - EPIC FAIL!!!! Tā akcija izgāzās kā veca sēta!! Bet nuu... Pēc pirmaas treshdalas bija 3:0 museejo labaa... mosh wnk nahuj to fanu klubu?
zelta vārdi, zelta šo aizsūtīt tam jefiņu baram!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-01 13:33, pirms 15 gadiem
Esmu fanu klubā,bet paliku vietā,uzskatīju,ka tas ir galīgi garām!

     [+] [-]

, 2009-11-01 20:25, pirms 15 gadiem
Man liekas tas jūs pašus nodarbina vairāk nekā visus citus.

Nevajag pārvērtēt savu nozīmi - fanu klubu fani, pieņemum, ir liels atbalsts komandai, taču arī tie, kas uz spēlēm varbūt iet retāk un nav klubu biedri, arī jūt līdzi un atbalsta, kad ir tribīnēs.

Ja mērķis ir atbalstīt komandu, nevis parādīt sevi vai pašiem priecāties par savu atbalstu, tad tikai atbalsts var palīdzēt.

Citādi tas izskatās, pēc "izsitu sev mājās logu, lai pievērstu sev uzmanību un tagad jāpajautā citiem ielas puikām, kā viņiem tas likās ... vai izdevās pievērst to uzmanību?"

     [+] [-]

, 2009-11-01 20:32, pirms 15 gadiem
massbeat rakstīja: Skatos ka komentāros vieni gudrinieki un izcilie TV atbalstītāji! Malači, cik spēles vispār apmeklējāt klātienē? Pārliecināts ka pat ja bijāt - pāris aliņi, paskatās un prom, kā reāli kuzmiči. Džeki lielākoties par savu naudu taisa performance, brauc līdzi uz spēlēm, atbalsta ar skaņu un troksni, taču tiklīdz šiem parādās viedoklis (kas starp citu - perfekti nostrādāja futbolā), tad uzreiz - "fail, idioti tizleņi utt."

Komanda spēlē kā totāls sūds, un ja neviens cits negrib pievērst tam uzmanību - tikai fani var palīdzēt.
Ja rēķinām, cik naudas izteiksmē esmu devis komandai, ejot uz spēli un pērkot biļeti par Ls 12 nevis par Ls 3, tad domāju ieguldījums ir līdzīgs.

Domāju, ka nav pareizi šķirot fanus īstajos vai neīstajos.. tas nekas vienojošs nav

Ja nākamajā mājas spēlē atkal iziesiet ārā un rezultāts pirmajā trešdaļā atkal būs 3:0 RD labā, tad tai ārā iešanai noteikti ir pozitīvs efekts

     [+] [-]

, 2009-11-01 20:37, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Šitas ir dīvaini:
„Dinamo” fanu pārstāvji lūdz citus līdzjutējus, kuri nevēlas iesaistīties akcijā, neiegādāties biļetes 110. sektora kreisajā pusē, lai nemazinātu savas rīcības efektivitāti, bet, ja biļetes tomēr ir iegādātas, tad, lai pavirzās vairāk uz sektora labo pusi.

Tas tiešām ir dīvaini - kādā sakarā var prasīt citiem, kas neatbalsta tādu māžošanos, "virzīties kaut kur citur"?
Jefiņi.

Vēlreiz saku - ja esat vīri, tad izvirziet kādu no sava vidus, aplejiet ar benzīnu un sadedziniet kā protestu. Vot tas reāli gan nošokēs, gan sapurinās komandu!
Varbūt pretinieki nošokēsies un Dinamo būs vieglāk vinnēt.
.. vai arī ar dzirksteļojošu pižiku galvā uzstraikot pa ledu .... īpaši, kamēr tas talismans tur slidinās un arēnā ir tumšs, lūk tas būtu efekts!

     [+] [-]

, 2009-11-01 21:36, pirms 15 gadiem
richuks8 rakstīja: Domāju,ka efekts akcijai bija- ne velti tā spēlēja džeki,viņi saprata,ka ilgāk nevar tā turpināties,ja pat fanu mērs ir pilns - domāju,ka info par akciju viņiem bija jau pirms spēles. Un klusums 1 periodā bija,salīdzinoši kā 2 u n 3 periodā.Lai turpmāk tikkai laba spēle un uzvaras.
nebija nekadas jegas, daudzi speletaji intervijas teica, ka kautko par sadu akciju bija dzirdejusi, cits jautaja - Kada akcija????? vel viens sacija ka - tad jau vini palaida garam labako periodu.. katra zina tas nebija iemesls speletaju atieksmei un uzvarai... retais kurs to pamanija.