Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" pēc karantīnas izbraukumā dosies bez 12 ar Covid-19 inficētajām personām

Rolands Eliņš

"Jokerit" pēc karantīnas izbraukumā dosies bez 12 ar Covid-19 inficētajām personām
Jānis Kalniņš. Foto: Edijs Pālens/Zumapress.com/Scanpix

KHL klubs Helsinku "Jokerit" ziņo, ka pēc divām dienām varēs iziet no karantīnas un svētdien aizvadīt izbraukuma spēli Čerepovovecā, tiesa, tas tiks darīts bez 12 komandas pārstāvjiem, kuriem karantīnas laikā konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

"Jokerit" vienība karantīnā devās 22. oktobrī, kad tā atgriezās no izbraukuma spēlēm Krievijā un veica Covid-19 testus, no kuriem četri izrādījās pozitīvi. Karantīnas dēļ nevarēja notikt divas KHL spēles, un "Jokerit" tagad ziņo, ka nākamie testi konstatēja inficēto personu skaita trīskārtēju pieaugumu, jo vīruss tika apstiprināts vēl astoņiem komandas pārstāvjiem, kopā jau 12.

Vakardien komandai veiktajos testos jauni Covid-19 gadījumi netika konstatēti, un "Jokerit" savā mājaslapā ziņo, ka personām, kurām karantīnas laikā nebija pozitīvu testu, būs iespējams sestdien likt karantīnai punktu un atgriezties treniņos. Savukārt 12 personas ar pozitīviem testiem izbraukumā nedosies, tiesa, "Jokerit" paziņojumā nav konkretizēti minēto personu vārdi un lomas komandas kolektīvā.

"Jokerit" arī apliecināja savus nolūkus doties izbraukumā jau sestdien un dienu pēc karantīnas beigām aizvadīt KHL spēli Čerepovecā pret Roberta Bukarta pārstāvēto "Severstal". KHL kalendārā Somijas komandai spēle paredzēta arī rītdien, viesos spēlējot pret "Sochi", taču klubs vēsta, ka panākta vienošanās šo maču izspēlēt trešajā novembrī. Pēc tam jau sekos izlašu pārtraukums.

Latvijas vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā komanda pagaidām aizvadījusi tikai 15 spēles (mazāk ir tikai citai Eiropas Savienībā bāzētajai komandai Rīgas "Dinamo", proti, 14) un ar 21 punktu ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.jokerit.com/karanteeni-...