Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam uzvaras vārti pagarinājuma 16. sekundē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņam uzvaras vārti pagarinājuma 16. sekundē
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinenentālajā hokeja līgā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveica Astanas "Barys". Izšķirošos vārtus guva Kaspars Daugaviņš, kurš izcēlās piekto reizi sezonā.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rezultatātu atklāja piecas minūtes līdz pirmās trešdaļas beigām, kad izcēlās zviedrs Jons Normans. Laukuma saimnieki vadībā atradās līdz pat noslēdzošajam nogrieznim, tomēr 41. minūtē Naidžels Douss guva Astanas "Barys" pirmos vārtus un panāca izlīdzinājumu – 1:1.

Arī turpinājumā komandas apmainījās vārtu guvumiem. Vispirms izcēlās Fredriks Petešons, ļaujot mājiniekiem atgriezties priekšā, bet pēc minūtes un 44 sekundēm vēlreiz sekoja Astanas "Barys" atbilde. Tādējādi uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā, tomēr ilgi nebija jāgaida. Jau 16. sekundē piektos vārtus sezonā un pirmos kopš 18. septembra guva Kaspars Daugaviņš – Ņižņijnovgorodas "Torpedo" panākums ar 3:2.

Kaspars Daugaviņš darbojās laukuma saimnieku pirmajā uzbrucēju trio. 15 minūtēs un 45 sekundēs viņš izcēlās ar četriem metieniem un vienu no pieciem uzvarētiem iemetieniem. Ar 33 punktiem Ņižņijnovgorodas "Torpedo" joprojām ir Rietumu konferences trešajā vietā.

Bijušais rīdzinieks Polāks sarūgtina Bārtuli

Cīņā ar Rietumu konferences otro vājāko komandu Čerepovecas "Severstal" latvietis Oskars Bārtulis un Vladivostokas "Admiral" iedzinējos nonāca 13. minūtē. Pāvels Černovs noturēja ripu uzbrukuma zonā un meta no zilās līnijas, pie atlēkušās ripas tika Vojtehs Polāks, kurš piespēlēja Dmitrijam Kagarļickim uz tukšiem vārtiem.

Lai gan otrās trešdaļas ievadā viesi panāca izlīdzinājumu, 30. minūtē Čerepovecas "Severstal", kas izcīnīja ceturto panākumu pēc kārtas, atgriezās vadībā. Šoreiz Kagarļickis piespēlēja, bet Polāks, kurš savulaik aizvadījis deviņus mačus Rīgas "Dinamo" kreklā, pielika punktu ar metienu tuvajā stūrī – uzvara ar 2:1.

Oskars Bārtulis spēlēja pirmajā aizsargu duetā, laukumā pavadot 25 minūtes un 41 sekundi, kas bija otrais ilgākais laiks Vladivostokas "Admiral" komandā. Kapteiņa kontā divi metieni pa vārtiem un viens spēka paņēmiens.

  +4 [+] [-]

, 2016-09-29 21:37, pirms 8 gadiem
Kaspars kā ierasts, punkteļus krāj, gribētos, lai osis paplosās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2016-09-29 21:50, pirms 8 gadiem
Daugaviņš šobrīd ir savas komandas 2. rezultatīvākais hokejists
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-29 22:17, pirms 8 gadiem
Spēlē Krievijas klubs pret Kazahijas klubu- vārtus gūst zviedrs, 2 kanādieši, krievs un latvietis.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 23:13, pirms 8 gadiem
Polāks par rīdzinieku var nosaukt tikai SC. Deviņas spēles un rīdzinieks? Nesanāk pat dārgais viesis...