Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ryazan" kļuvis par "Vityaz" fārmklubu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Ryazan" kļuvis par "Vityaz" fārmklubu
Foto: www.hcvityaz.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Čehovas "Vityaz" parakstījis sadarbības līgumu ar Krievijas Augstākās līgas klubu "Ryazan", kas kļuvis par KHL pastarītes fārmklubu.

Kā vēsta "Vityaz" oficiālā mājas lapa, vienošanās ar "Ryazan" klubu noslēgta līdz 2012. gada 30. aprīlim. "Vityaz" ir sava komanda arī Krievijas Jaunatnes līgā, kurā čehoviešus pārstāv "Russkiye Vityazi". Uz jauno fārmklubu šodien nosūtīti uzreiz četri hokejisti – Jaroslavs Tuļakovs, Sergejs Denisovs, Ivans Larins un Sergejs Gončarovs.

"Vityaz", kas zināma ar saviem kaušļiem, KHL spēlēs ceturto sezonu. Līdz šim vēl ne reizi "Vityaz" nav izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs, allaž samierinoties ar pastarīšu lomu, kas Čehovas komandai atvēlēta arī gaidāmajā sezonā.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб ВИТЯЗЬ

     [+] [-]

, 2011-08-29 16:44, pirms 13 gadiem
Diez viņu fārmklubā arī būs tādi varmāki kādi ir "Vitjaz" komandā - Laikam nākošā Čehovas hokeja paudze tiks audzināta šādā stilā!?Varbūt Mirastiju vajadzētu nosūtīt uz fārmklubu, kur iespējams viņš varēs negvelst vienu un to pašu, ka KHL spēlē vieni vienīgi mīkstie un laukumā jūtoties kā sanitorijā!

     [+] [-]

, 2011-08-29 16:52, pirms 13 gadiem
Rjazaņā līdzjutēji pēc šīs ziņas saka vienkārši: "Hokejs pilsētā ir beidzies".

     [+] [-]

, 2011-08-29 17:09, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Rjazaņā līdzjutēji pēc šīs ziņas saka vienkārši: "Hokejs pilsētā ir beidzies".
Savukārt Novukuzņeckā hokejs var dzimt un kā vēl!Paklau,Juri, ko tu domā par Novukuzņeckas iekļūšanu vai neiekļūšanu beidzot PO un kā tas nākas, ka Novukuzņeckas budžets ļauj viņiem iepirkt tādus slavenus hokeja spēlētājus kā Brents Sopels-ilgadējs,stabils NHL aizsargs, Teemu Lasilla-Šī gada pasaules čempions, Sergejs Briļins- pieredzējs un pietiekuši labs spēlētājs, Jurkki Valivāra-pietiekoši rezultatīvs aizsargs pagājušajā sezonā SM-Liiga, Rendijs Robitails- arī labs divvirzienu uzbrucējs ar pieredzi, tiek arī lēsts, ka komandai iespējas tuvākajā laikā varētu pievienoties NHL pieredzējušais somu uzbrucējsJarkko Ruutu! Kā arī Novukuzņeckai netrūkst pašu labi audzēkņi, kas var šogad darīt brīnumus.

  -1 [+] [-]

, 2011-08-29 18:02, pirms 13 gadiem
buzmarito!,

Jautājums ir kā šamie spēlēs Novokuzņeckā. Uzvārdi, protams, ir labi, taču nav baigi ilgi jāmeklē piemēri, lai nosauktu vismaz pāris komandas, kurā tiek salasīti labi spēlētāji, bet rezultāta nav.

Turklāt jāatceras, ka mēs runājam par visai specifisku vietu tīri ģeogrāfiski.

Kas attiecas uz komandas spēli, tad, ja jaunpienācēji spēlēs tā kā no viņiem gaida, tad PO ir reāli sasniedzams, jo iepriekš viņiem nebija tieši tādu TOP spēlētāju, kas varētu pavilkt komandu īstajā brīdī/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja