Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Golubovičs kļūst par ''Torpedo'' galveno treneri

Golubovičs kļūst par ''Torpedo'' galveno treneri
Vladimirs Golubovičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Par Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' galveno treneri iecelts Vladimirs Golubovičs, kurš vairākus gadus bijis SK ''Liepājas metalurgs'' galvenais treneris.

Šī sezona Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' noslēdzās jau pēc regulārā čempionāta beigām, jo komanda nespēja nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs. Tieši Rīgas ''Dinamo'' bija tā, kas apsteidza ''Torpedo'' cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs. Jau pēc sezonas beigām atlaists tika līdzšinējais komandas galvenais treneris Jevgēņiju Popihinu. Tāpat atlaisti tika vairāki vadošie hokejisti.

Šodien kļuvis zināms, ka par jauno ''Torpedo'' galveno treneri iecelts bijušais ''Liepājas metalurgs'' treneris Vladimirs Golubovičs. Līgums ar Goluboviču stāsies spēkā pēc 1.aprīļa. Kā ziņo komandas vadība, tad jau drīzumā tiks noteikti arī iespējamie trenera palīgi.

Trenera karjeru 1994.gadā Vladimirs Golubovičs uzsāk Maskavas ''Dinamo'', ar kuru jau pēc gada treneris izcīnīja Krievijas čempiona titulu. Vēlāk strādājis arī tādās Krievijas komandās kā Omskas ''Avangard'', Novosibirskas ''Sibir'' un Ņižņekamskas ''Neftekhimik''. Golubovičs strādājis arī Latvijā - ilgu laiku bija SK ''Liepājas metalurgs'' galvenais treneris, ar kuru kopā divas reizes uzvarēja Latvijas čempionātā. Tāpat no 2007. un 2008.gadā Golubovičs strādājis ar Ukrainas hokeja izlasi.

Izmantotie resursi:
hctorpedo.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-03-29 18:03, pirms 14 gadiem
Golubovičs zin ar ko pie galda .... , bet Lipmans nezin ar ko ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-29 19:00, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: O,būs velviens iemesls,lai fanotu par NN Torpedām.
Ko Tu par tādiem fanosi , tie jau RD vairs nākamajā sezonā nebūs konkurenti izvēlies kādu no play-ofā palikušajiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja