Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Magņitkas" treneris: "Mums vienkārši nepaveicās..."

"Magņitkas" treneris: "Mums vienkārši nepaveicās..."
Kari Heikila
Foto: ITAR-TASS

Pēc vakardienas kaunpilnā zaudējuma, kurā Magņitogorskas "Metallurg" ar 1:8 kapitulēja Ņižņekamskas "Neftekhimik", abu komanandu treneri sniedza savu komentāru.

''Mūsu šīs dienas pretinieks daudz spēkus atdeva spēlē ar Kazaņas "AK Bars"'', iesāk "Neftekhimik" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. "Mūsu uzdevums bija spēles sākumā spēlēt uzmanīgi, kā arī censties izmantot pretuzbrukumus. Puiši šajā spēlē bija ļoti labi noskaņojušies. Iespējams, šī iemesla dēļ pie ne visai lielā metienu skaita ("Neftekhimik" izdarīja 25 metienus) mēs iemetām astoņas ripas. Jāatzīmē, ka mums izdevās viss, pat tas, kam nebija jāizdodas. Šī laikam tiešām bija mūsu diena. Viss, kas lidoja vārtu virzienā, lidoja vārtos. Esmu pateicīgs puišiem par šo spēli. Mēs meklējam savu spēli un pēc šīs spēles kaut kas sāk veidoties. Paskatīsimies, kas būs tālāk."

"Apsveicu "Neftekhimik" ar labu spēli, ar labu vārtsargu un ar pelnītu uzvaru," saka "Metallurg" treneris Kari Heikila. "Mums spēles sākumā bija labi momenti, lai gūtu vārtus. Pēc tam sekoja pirmais pretuzbrukums un pirmie zaudētie vārti. Drīz vien sekoja noraidījums un atkal zaudējām vārtus. Uzskatu, ka šis bija spēles lūzums. Otrajā periodā vēl centāmies kaut ko darīt, bet trešajā trešdaļā puiši vienkārši nospēlēja šo maču līdz galam. Nu ko, šī nebija mūsu diena. Mums vienkārši nepaveicās."

Izmantotie resursi:
hcneftekhimik.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-28 17:40, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: nepaveicās pie 1:2, vai 2:3, bet nu ne jau -7.
Nepaveikties var arī pie 1-8, jo ja piemēram magņitka saķumā gūtu 1-2 vārtus-tad viss varētu būt citādi un tad ja lūzt tad lūzt.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 17:43, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: nepaveicās pie 1:2, vai 2:3, bet nu ne jau -7.
viņš gribēja teikt ka nepaveicās 8 reizes!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 17:52, pirms 13 gadiem
jā, mūsu metalurgiem nepaveicas jau trešo dienu pēc kārtas

     [+] [-]

, 2010-11-28 18:33, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Uz šo varu teikt veco labo- būtu mammai ritenis, būtu tramvajs
Nosaukšu vienu dinamo ļoti vāju spēli Rīgā pret Ņeftehimik-uzvarējām 6-3 bet spēlējām ļoti vāji pretinieks mūs nomētāja-laikam 22-37/aptuveni tā spieda utt., bet mums iekrita metieni vairāki neloģiski, viņiem superneveicās. Vēl pirms gadiem 5 varbūt 7-8 bija rezultāts 5-0 bet metieni bija apmēram 35-13 par labu tai kura neguva vārtus-tā'kā spēles ir dažādas.