Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Cipulim piespēle, "Amur" zaudē

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Cipulim piespēle, "Amur" zaudē
Mārtiņš Cipulis
Foto: hcamur.ru

Pie rezultatīvas piespēles KHL čempionātā ticis Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Cipulis, taču viņa pārstāvētā "Amur" komanda viesos ar 3:5 piekāpās "CSKA". Divas citas svētdienas spēles noslēgušās labvēlīgi Rīgas dinamiešiem.

Līdz otrās trešdaļas vidum "Amur" hokejisti Maskavā bija paguvuši trīs reizes atspēlētie un ielaist vēl divus vārtus, un bija zaudētājos 3:5. Trešajos vārtos roku pielika arī Mārtiņš Cipulis, kurš bija viens no piespēlētājiem. Trešajā periodā "Amur" visiem spēkiem metās atspēlēties, taču ar vārtu gūšanu vairs neveicās. Divarpus minūtes līdz mača beigām, kad "CSKA" nopelnīja kārtējo noraidījumu, viesi laukumā raidīja sesto laukuma spēlētāju, vārtus atstājot tukšus, taču arī tas habarovskiešus neglāba - 3:5. Cipulis laukumā pavadīja nedaudz vairāk par 17 minūtēm, ne tikai asistējot vienu vārtu guvumā, bet arī izpildot divus metienus, kā arī uzvarot vienā no trim iemetieniem.

Vēl divas svētdienas spēles beidzās labvēlīgi Rīgas "Dinamo". Čehovas "Vityaz" hokejisti savā laukumā ar 4:3 apspēlēja "Torpedo", lai gan gandrīz visu spēli komandai nācās dzīties pakaļ sāncenšiem. Hettriks uzvarētājiem Viktora Bobrova rēķinā, turklāt visus vārtus viņš guva pēdējā trešdaļā. Savukārt Rietumu divīzijas vicelīderi "Lokomotiv" ar 3:2 izbraukumā pievieca "Dinamo" tuvākos sekotājus "Atlant" hokejistus, kuri mača laikā bija vadībā ar 2:0. Divas reizes mājiniekus sarūgtināja Jozefs Vašičeks, kura rēķinā arī uzvaras vārti.

Izmantotie resursi
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-28 19:33, pirms 13 gadiem
Tomēr priecājos, ka Cipulis nav Dinamo! Sējējs jau teica, ka piedāvājuši Cipam ilgtermiņa līgumu, labi, ka Mārtiņš atteicās, labāk, lai spēlē tādā Amur un miers... Lai veicas tomēr iekrāt vairāk punktu pašam Mārtiņam.

     [+] [-]

, 2010-11-28 19:57, pirms 13 gadiem
krištianu rakstīja: Tomēr priecājos, ka Cipulis nav Dinamo! Sējējs jau teica, ka piedāvājuši Cipam ilgtermiņa līgumu, labi, ka Mārtiņš atteicās, labāk, lai spēlē tādā Amur un miers... Lai veicas tomēr iekrāt vairāk punktu pašam Mārtiņam.
Cipam 2dien pret RD buus cepuru triks 100%!

     [+] [-]

, 2010-11-28 20:40, pirms 13 gadiem
Borbola rakstīja: Cipam 2dien pret RD buus cepuru triks 100%!
nebūtu slikti, ja viņš uztaisītu cepuru triku, bet galvenais, lai RD iemet vairāk!!!