Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sotniekam liels spēles laiks un zaudējums, Karsumam droša uzvara

Krišs Upenieks

Sotniekam liels spēles laiks un zaudējums, Karsumam droša uzvara
Kristaps Sotnieks
Foto: hclada.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē šovakar vairāku latviešu pārstāvētā Toljati ''Lada'' ar 2:3 piekāpās Minskas ''Dinamo'', bet Mārtiņa Karsuma Maskavas ''Dynamo'' savā laukumā viegli ar 3:0 apspēlēja Podoļskas ''Vityaz''.

Arta Ābola trenētā Toljati divas reizes šajā mačā izvirzījās vadībā (1:0 un 2:1), bet pēdējās 13 minūtēs ielaida divus vārtus un zaudēja ar 2:3. Izlīdzinājumu trešajā trešdaļā panāca uzbrucējs Mets Elisons, kurš joprojām uzskatāms par vienu no labākajiem leģionāriem, kāds ir spēlējis Rīgas ''Dinamo''.

Kapteiņa asistents Kristaps Sotnieks uz ledus ''Lada'' rindās pavadīja 22:11 minūtes, kas bija otrais lielākais laiks komandā. Kristaps izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Edgars Masaļskis šoreiz nebija pat uz ''Lada'' rezervistu soliņa, viņa vietu rezervē ieņēma Aleksejs Semjonovs.

Maskavas ''Dynamo'' katrā no periodiem guva pa vieniem vārtiem, pēdējo ripu ieraidot jau tukšos vārtus, un Podoļskas ''Vityaz'' tika apspēlēta ar pārliecinošu 3:0. Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, nospēlēja 14:50 minūtes, izpildīja trīs spēka paņēmienus un vienreiz meta pa vārtiem.

Citā KHL regulārās sezonas spēlē šovakar Kazaņas ''Ak Bars'' savā laukumā ar 4:2 pieveica Helsinku ''Jokerit'', kurai šoreiz bija jāiztiek bez viena no komandas labākajiem aizsargiem Artūra Kuldas.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...