Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sjomins paliek "Vityaz", Rīgas sakarā pieminētais Jurzinovs pamet "Traktor"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sjomins paliek "Vityaz", Rīgas sakarā pieminētais Jurzinovs pamet "Traktor"
Vladimirs Jurzinovs. Foto: HC Sibir

Kontinentālās hokeja līgas klubs Čeļabinskas "Traktor" pavēstījis, ka netiks pagarināts līgums ar galveno treneri Vladimiru Jurzinovu. Viņš pieminēts kā viens no kandidātiem uz Rīgas "Dinamo" vadīšanu.

Vladimirs Jurzinovs ar Čeļabinskas "Traktor" ierindojās Austrumu konferences priekšpēdējā vietā, apsteidzot tikai Vladivostokas "Admiral", kaut abām komandām bija 56 punkti. Taču sezonu pie "Traktor" stūres sāka Pēteris Skudra, kurš neapmierinošo rezultātu dēļ tika atlaists brīdī, kad komanda atradās pēdējā vietā.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka pie "Traktor" stūres grasās atgriezties Anvars Gatijatuļins. Viņš ar Čeļabinskas komandu sasniedza Austrumu konferences finālu, bet pēc tam pievienojās Sanktpēterburgas SKA treneru kolektīvam un strādāja arī Krievijas izlasē. Tikmēr Jurzinova vārds izskanējis sakarā ar Rīgas "Dinamo" trenēšu, taču kandidātu pulks ir visnotaļ plašs.

36 gadus vecais uzbrucējs Aleksandrs Sjomins pagarinājis līgumu ar Podoļskas "Vityaz", tādējādi viņš komandā pavadīs trešo sezonu pēc kārtas. Aizvadītajā sezonā Sjomins laukumā devās 50 mačos, izceļoties ar 18 vārtiem un 20 piespēlēm, un 38 punkti ļāva viņam kļūt par "Vityaz" rezultatīvāko spēlētāju.

32 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Dens Sekstons paliks Jekaterinburgas "Avtomobilist" rīcībā – arī viņš noslēdzis vienošanos uz vienu gadu. Sekstons pie "Avtomobilist" spēlējis divus gadus, šajā laika periodā aizvadot 116 spēles un sakrājot 87 punktus. Savukārt 14 izslēgšanas mačos viņa kontā ir desmit punkti.

Izmantotie resursi:
https://hctraktor.org/media/news/?i...
https://twitter.com/khlmediateam/st...
Новости. ХК Автомобилист