Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Heikila kļūst par Magņitogorskas ''Metallurg'' treneri

Heikila kļūst par Magņitogorskas ''Metallurg'' treneri
Kari Heikila vēl "Lokomotiv" rindās
Foto: ITAR-TASS

Šodien par Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) komandas Magņitogorskas ''Metallurg'' galveno treneri apstiprināts somu speciālists Kari Heikila.

Pēc tam, kad KHL komanda Jaroslavļas ''Lokomotiv'' atlaida Heikilu, somu treneris atzina, ka viņam ir vairāki piedāvājumi no citiem KHL klubiem. ''Ir bijuši vairāki piedāvājumi no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubiem, taču pagaidām - nekā konkrēta,'' neilgi pēc atlaišanas teica treneris.

Nesen ''Metallurg'' mājas lapā bija rakstīts, ka Heikila ieradies Magņitogorskā, lai tiktos ar komandu un aizvadītu treniņus. ''Heikila atbrauca iepazīties ar komandu,'' toreiz tika teikts oficiālajā paziņojumā. ''Treneris kopā ar komandu aizvadīs nedēļu ilgu treniņnometni. Tikšanās ar komandas prezidentu notiks aprīļa beigās, un pēc šīs tikšanās būs skaidrs vai somu speciālists vadīs ''Metallurg'' komandu, vai nē.''

Šodien īpaši veltītā preses konferencē tika paziņots, ka ''Metallurg'' komandu nākamajā sezonā vadīs jau pieminētais Heikila. Viņa palīgs būs Aleksandrs Barkovs, kurš pēdējā laikā strādāja Somijā. Par fizisko sagatavotību atbildēs Hari Hakerainens (Somija), bet vārtsargus trenēs Vladimirs Gudačeks (Čehija).

Izmantotie resursi:
metallurg.ru

  -1 [+] [-]

, 2010-04-28 20:28, pirms 14 gadiem
no Heikilas visi gaidīs uzvaras, ja nebūs, tiks atbrīvots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja