Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Admiral" panāk "Avangard", Bārtulim trešais lielākais spēles laiks

"Admiral" panāk "Avangard", Bārtulim trešais lielākais spēles laiks
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Otro uzvaru Kontinentālās hokeja līgas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā izcīnīja Oskara Bārtuļa Vladivostokas "Admiral", kas papildlaikā pieveica Omskas "Avangard" ar 3:2. Bārtuļa komanda uzvarēja abās mājas spēlēs, un sērijā tagad ir neizšķirts 2:2. "Kunlun" izcīnīja pirmo uzvaru "play-off" spēlēs, uzvaras arī "Ak Bars" un "Traktor" komandām.

"Avangard" pret "Admiral"

Pirmie vārti Vladivostokā tika gūti devītajā minūtē – viesu uzbrucējs Antons Burdasovs pārsteidza mājinieku vārtsargu no asa leņķa – 0:1. Pavisam drīz “Admiral” atspēlējās – Maksims Kazakovs uzsāka kustību no savas zonas, iemetiena aplī uzbrucējs apstājās un izšķīrās par metienu, gūstot savus piektos vārtus sērijā – 1:1. Pirmais periods turpinājās abpusējos uzbrukumos, un līdzīgi komandas spēlēja arī otrajā trešdaļā.

Septiņas minūtes otrajā periodā komandas nespēja gūt vārtus, bet astotās minūtes izskaņā Aleksandrs Kučerjavenko uzvarēja iemetienā un piespēlēja Burdasovam, kurš ar metienu no zilās līnijas otro reizi pārspēja Igoru Bobkovu – 1:2. Tomēr mājinieki nedomāja apstāties, pacietīgi meklēja savas iespējas un atrada lielajā vairākumā – Dominiks Furhs nepaspēja pārvietoties un noraudzījās, kā ripa ielido tukšos vārtos pēc Vladimira Tkačova metiena – 2:2.

Trešajā periodā gan “Avangard”, gan “Admiral” pārkārtoja spēli un vairāk uzmanības veltīja aizsardzībai. Bīstamo momentu skaits pie abu komanda vārtiem saruka, un pamatlaika pēdējās divdesmit minūtēs vārti netika gūti. Otro reizi šajā sērijā tika spēlēts papildlaiks, kas šoreiz ilga desmit minūtes. Tkačovs piespēlēja no aizvārtes, un Džeimss Raits atnesa otro uzvaru Vladivostokas komandai, šoreiz ar 3:2.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 23:08 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem. Četrās “play-off” spēlēs aizsarga kontā ir viena piespēle un negatīvs lietderības koeficients -3.

”Metallurg” pret “Kunlun Red Star”

Iepriekšējās trijās spēlēs Magņitogorskas vienība izcīnīja trīs uzvaras. Arī šodien komanda bija apņēmības pilna uzvarēt, lai pēc iespējas ātrāk sāktu gatavošanos nākamajai “play-off” kārtai. Tomēr arī “Kunlun” negribēja, lai šī spēle kļūtu par pēdējo sezonā. Savu gatavību Ķinas komanda aplecināja ar vārtiem jau septītajā minūtē, kad Martins Bakošs pielika nūju vārtu priekšā un pielaboja partnera metienu no zilās līnijas – 1:0, bet pirmā perioda pēdējā minūtē “Kunlun” izspēlēja lielisku kombinācija un Čeds Rau iesita tukšos vārtos – 2:0.

Ar šo Ķīnas komanda nedomāja apstāties un otrajā periodā “Kunlun” panāca jau 3:0 pēc Tomi Tajmo metiena no zilās līnijas. “Metallurg” nomainīja vārtsargu un metās atspēlēties. Otrajā trešdaļā palika spēlēt divas sekundes, kad vienus vārtus viesi atspēlēja – Viktors Antipins pielika nūju vārtu priekšā un samazināja rezultāta starpību – 3:1.

Lai gan vēlāk Magņitogorskas komandai bija vairākas vārtu gūšanas iespējas, spēles rezultāts nemainījās un “Kunlun” izcīnīja pirmo uzvaru KHL izslēgšanas spēlēs, tomēr sērijā ar 3:1 vadībā joprojām “Metallurg”. Nākamā spēle notiks ceturtdien, 2. mārtā plkst. 17:00 pēc Latvijas laika.

“Traktor” pret “Barys”

Ja pirmās divas spēles starp šīm vienībām norisinājās ar kādas komandas izteiktu pārsvaru, tad iepriekšējā, un arī šajā spēlē bija vērojama saspringta un līdzīga cīņa. Pirmie vārti tika gūti tikai pamatlaika vidū, kad Maksims Jakuceņa apspēlēja trīs “Barys” spēlētājus un atdeva piespēli Polam Šehuram, kurš iemeta tuvajā stūrī – 0:1. Sešas minūtes līdz pamatlaika beigām Naidžels Douss izlīdzināja rezultātu ar metienu gandrīz no zilās līnijas, arī viesu vārtsargs nebija glābējs – 1:1. Pēdējās sekundēs Irži Novotnijam bija iespēja gūt uzvaras vārtus, tomēr Henriks Karlsons nospēlēja pārliecinoši.

Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet uzvarētāja noskaidrošanai vajadzēja vēl piecas minūtes – “Traktor” pretuzbrukumu ar precīzu metienu noslēdza Aleksejs Petrovs – 1:2. Rezultāts sērijā 2:2, bet nākamā spēle notiks otrdien, 2. martā plkst. 16:00 pēc Latvijas laika.

”Ak Bars” pret “Salavat Yulaev”

Pirmie vārti ceturtajā Zaļajā derbijā septiņu dienu laikā tika gūti pēc “Ak Bars” ilgstoša presinga – sākumā Aleksandrs Svitovs uzvarēja divcīņā aiz vārtiem, tad Sekačs paguva uzmest pa vārtiem neskatoties uz blakus esoša spēlētāja pretestību, bet Vladimirs Tkačovs bija pirmais pie vārtsarga atsistas ripas un ar atkārtotu metienu izvirzīja viesus vadībā – 0:1.

Pēc vārtu guvuma “Ak Bars” pārliecinoši kontrolēja spēli un šķita, ka uzvara ir rokā, tomēr pēdējā minūtē mājinieki noņēma vārtsargu, un viens no nedaudziem “Salavat Yulaev” uzbrukumiem trešajā trešdaļā izradījās rezultatīvs – Kirils Kaprizovs pielaboja Linusa Umarka metienu – 1:1. Nākamajā uzbrukumā “Ak Bars” kārtējo reizi piespieda mājiniekus kļūdīties, un septiņas sekundes pirms tiesneša svilpes Džastins Azevedo guva uzvaras vārtus – 1:2.

Rezultāts sērijā ir 3:1 “Ak Bars labā”, nākamā spēlē notiks ceturtdien 2. martā plkst. 18:00 pēc Latvijas laika.

Austrumu konference

DuelisRezultātsSērijā
Metallurg - Kunlun Red Star1:33-1
Avangard - Admiral2:3 (PL)2-2
Ak Bars - Salavat Yulaev2:13-1
Traktor - Barys2:1 (PL)2-2

  +3 [+] [-]

, 2017-02-28 14:44, pirms 7 gadiem
"Admiral" panāc "Avangard" - kāds pārlasa virsrakstu, pirms publicē ?!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-28 14:46, pirms 7 gadiem
Calvin rakstīja: "Admiral" panāc "Avangard" - kāds pārlasa virsrakstu, pirms publicē ?!
Es pārlasīju. Prozit!

  -4 [+] [-]

, 2017-02-28 16:00, pirms 7 gadiem
Calvin rakstīja: "Admiral" panāc "Avangard" - kāds pārlasa virsrakstu, pirms publicē ?!
Tu māki lasīiitt????????? : Admiral" panāk "Avangard", Bārtulim trešais lielākais spēles laiks

  +6 [+] [-]

, 2017-02-28 16:54, pirms 7 gadiem
Latvija! Latvija! rakstīja: Tu māki lasīiitt????????? : Admiral" panāk "Avangard", Bārtulim trešais lielākais spēles laiks
Pieņemu, ka virsraksts tika izlabots pēc komentāra izlasīšanas. Nebrēc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-28 20:14, pirms 7 gadiem
Oskar TU esi vajadzīgs Latvijas izlasei!
LHF vecajo vadība gāzta (ir it kā uzlabojumi)...
Daugava traumēts....
Varbūt vari palīdzēt?
Gaidām....

     [+] [-]

, 2017-02-28 21:16, pirms 7 gadiem
erred rakstīja: Oskar TU esi vajadzīgs Latvijas izlasei!
LHF vecajo vadība gāzta (ir it kā uzlabojumi)...
Daugava traumēts....
Varbūt vari palīdzēt?
Gaidām....
Lielā izlase arī uz B divīziju? Laiks basketbolam.. Īstam letiņu sportam!